forvirret

1.1K 16 11
                                    

Av, mit hoved dunker så sygt hårdt, jeg tror at jeg er syg. Eller i hvert fald bare har hovedpine for av forsatan det gør avs. 

for en uge siden kyssede jeg Anton, hvorfor? ja, hvorfor? jeg blev vel bare grebet ad stemningen, og kender i ikke også det hvor man gør noget rimelig dumt, fordi at man ikke gider og være 3 hjulet, hvis i forstår, det var egentlig nok sådan jeg havde det lige der. Men ja det var dumt, og Marcus finder nok ud af det på et tidspunkt hvilket han nok allerede har gjort, ligesom alle de andre ting, han har fundet ud af i løbet af året. 

"skat kommer du ned, der er morgenmad" råber min mor nede fra køkkenet. Det er lørdag i dag, så jeg tænker at jeg bare slapper lidt af og sådan. Gider heller ikke ud i aften, altså hvis nogle spørger.

"kommer" råber jeg tilbage, tager en lang t-shirt på og smutter lynhurtigt ned af trappen.

"uff, du ser ikke for godt ud hvad er der sket for dit ansigt" spørger Theodor og griner lavt for sig selv

"ikke så meget, hvad med dit" svarer jeg koldt tilbage og sætter mig ned ved bordet, er faktisk overhovet ikke sulten, det er jeg aldrig om morgenen, men man skal jo have noget mad ned. 

"godmorgen" afbryder min far mig og Theodors intense blik, ikke misforstå, jeg elsker min bror, men han kan fucking også være irriterende af og til.

"godmorgen far, jeg er altså virkelig ikke sulten, må jeg ikke bare tage noget juice med op" smiler jeg mit sødeste smil og laver hundeøjne

"du så dum man" griner Theodor igen lavt ovre fra sig selv, og kigger op på far med et rystende hovet. Altså hvad er det store problem idet?

"jojo skat, bare tage noget med op, bare husk og sæt det opvaskeren, okay" gengælder min far smilet. Jeg nikker og rejser mig

"ååhr hvad? Det måtte jeg ikke engang far" Kan jeg høre Theodor snage irriteret, jeg kigger kort tilbage på ham og smiler et flabet smil, aha.

Jeg sætter mig i sengen, røv kedelig dag. Hvad skal jeg dog få tiden til at gå med. Netflix?... Ja Netflix. 

Jeg sætter the rain på, har kun set episode til episode 3, så mangler alligevel en del. En nofikation popper op fra instagram, hm, burde man se det og droppe The Rain? ja det burde man.

MarcusandMartinus: fuck dig

Malou: wow slap af, hvad har jeg gjort

benægt, benægt, benægt

MarcusandMartinus: ik spil dum

Malou: fortæl mig hvad jeg har gjort

Fuck

MarcusandMartinus: siger navnet Anton dig noget, hm?

Åååhr hvorfor så tøsefornærmet, han hved jo godt selv at jeg ikke var vil med det

Malou: jeg var ikke vild med det

MarcusandMartinus: og jeg giver ikke en fuck

                                                              

                                                                     Brugeren har blokeret dig


 Blokeret mig? Det mener han seriøst ikke, fucking taber man. Vi kunne da i det mindste lige havde snakket eller skrevet sammen om det. Og ja jeg ved godt at det er mig der faktisk er problemet lige her, men c'mon altså. 

Jeg ruller gardinet op for at se om jeg kan se ham, det sker jo nogle gange. Og ja, jeg kan se ham, ååhr jeg har lyst til at ligge ved siden af ham lige nu og bare... ja bare hygge nygge, ej, hm, okay, stop. 

Han opdager mig hurtigt, og sender mig det mest dræende dræberblik jeg nogensinde har føet, holy, han er sur.

"hvad vil du" åbner han vinduet og spørger ligeglad

"jeg vil bare godt sige undskyld fordi at jeg kyssede med ham der Anton dude'n, okay?" Det plejer ikke at ligne mig og sige undskyld, vel? men lige her bliver jeg nok bare nød til det. 

"okay" smiler han falsk og skal til at lukke vinduet, da jeg stopper ham i det.


"ej okay, Marcus, du hved altså godt at jeg rigtig, rigtig, rigtig godt kan lide dig, ik? jo. Og jeg vil bare virkelig ikke have at du er sur på mig, og ja jeg kyssede med en anden, fordi at jeg var fuld og ikke ville blive hængt ud af de andre, hvis du forstår, så kom nu Marcus, jeg har jo sagt undskyld, vil du ikke nok bare tilgive mig" okay, wow, det der var jo en hel roman, ha, men jeg håber at det hjælper ham lidt på humøret. 


Han kigger på mig med et blik jeg ikke kan læse, er han glad...sur...forvirret...irriteret...

__________________________________

ikke rettet

 


Dirty Maci - Marcus and MartinusWhere stories live. Discover now