styr dit flip

1.5K 23 9
                                    

Martinus synsvinkel 

"di..d...din bror" stammer hun. Min bror. Min bror.

Jeg kan ikke mere, efter flere fucking måneder slår hun op, idiot. Og hvad der angår min bror, hm. Jeg er sur, altså sån' der virkelig sur. På dem begge, men nok mest på min bror, hvordan kunne han være Malou utro, når han ved at hun er kærester med hans egen bror, han er jo helt blæst. 

Jeg opdager skikkelsen af Marcus henne ved enden af gangen, jeg kunne så godt gå hen og fyrre ham en flad lige nu, men jeg gør det ikke. Jeg må jo bare prøve og snakke med ham, uden at jeg går helt amok, selvom at det nok bliver svært. Jeg går tættere på ham, men da jeg går forbi ham ignorere jeg ham bare. Og ja, jeg lyder nok som en pige or something, men når piger gør det her mod en pisser det virkelig en af, så derfor kan jeg vel også gør det. 

"hey bro, vent" hører jeg en kaldene Marcus bag mig, ad

"jeg ville ønske at jeg kunne kalde dig det samme" starter jeg spydigt, århj holda op. Og fortsætter stadig lidt ned af gangen.

"hvad? bro?" rynker han brynene og spørger

"jear, du er ærligt den største modsætning af en bro" uff, hvor har jeg dog bare lyst til at slå ham lige i ansigtet

"hvad snakker du om" spørger han igen, uskyldigt. Hvis han ikke bare har en lille ide om hvad det er han har gjort er jeg næsten bange for at han er dummere end i virkeligheden, og så er man virkelig dum.

"seriøst, prøv lige at tænk dig bare lidt om" svarer jeg surt tilbage. Han laver store øjne, og bliver en smule flov i ansigtet.

"Martinus jeg kan forklare, i promise" han former sine hænder som et bedetegn. men nej, jeg troede at en bror, var en person som... ja jeg hved faktisk ikke engang hvad en bror er, her på det sidste. for et halvt år siden blev jeg slået og skældt ud af min egen bror, og nu er han min kæreste utro, det er da også bare dejligt hva? nej, fuck ham. Lorte bror.

"bare stop der ik? jo, tak" Jeg vender mig mod ham og går over imod, Simon Hjalte Mikkel og Marius, de er de eneste venner jeg har lige nu.

Malous synsvinkel 

jeg må gå hen til Elis... når nej, hun er jo sammen med "gruppen" jeg kan ikke gå han til Marcus, så tror alle at vis er sammen, altså sammen sammen. og jeg kan i hvert fald heller ikke gå hen til Martinus, nej den går jo slet ikke. Jeg har bare brug for en, jeg kan fortælle alt det her til, en jeg kan ligge i min seng og se paradise hotel med, ja, en standby for Elisa. Simon. 

"hey Simon" råber jeg da jeg kan se ham gå på vej ind i klassen

"hej" smiler han lidt akavet ned i jorden, hm

"øøhm Simon" spørger jeg, altså han plejer aldrig at være sådan der

"jear" han holder sit blik mod gulvet, og når vi får en øjenkontakt bryder han den hurtigt "hvad er der dog galt med dig" spørger jeg, hvorfor er han sådan her, jeg er rimelig confused. 

"hvordan kunne du dog gøre det mod Martinus" bryder han ud og kigger mig intenst i øjnene

"så det er det, det handler om" svarer jeg igen, ikke surt eller flabet, men bare, jaer, i hved hvad jeg mener, eller hvad?

"ja, du har været ham fucking utro, seriøst det er noget af det værste. Malou det hved du godt ik? måske skulle vi bare holde en lille pause på det her venne plan, you know" a hva? jeg troede ærligt at han var en godt ven og ville støtte mig, men nej okay

"idiot" undskyld for mit sprog, men man er da lidt af en idiot hvis man seriøst, dropper et venskab man har haft i over flere år, på grund af en eller anden random dude man så kalder for "bro" kommer ind i sin klasse, og ja i synes nok at jeg er tarvelig, og  kun tænker på mig selv, men c'mon, det er jo sygt nederen. 

"han er vores fucking bro, seriøst, styr dit flip" mit flip? Det er da ikke mig der har et flip her, det er da ham!! Er det ik?

"ja, og du var min fucking Aller bedste ven lige siden vi næsten blev født, men ja bare skub mig væk,og lad din såkaldte "bro" komme til" jeg håber at han siger undskyld, og ikke bare siger, nå, eller sådan noget.

"okay.....................

______________________________--

Ikke rettet

gerne skriv feedback

<3<3

Hov og for resten tusind, tusind tak for 20k reads, det er jo helt sygt, seriøst jeg er så mega glad. tak <3 



Dirty Maci - Marcus and MartinusWhere stories live. Discover now