Jeg elsker ham

2K 17 3
                                    

Jeg kan jo næsten ikke gå, hvorfor har jeg drukket så meget, hvor er jeg fuxking dum.

"nå ville det være okay hvis jeg gik nedenunder igen" afbryder Marcus mine tanker, hvorfor er han pludselig så sød, han plejer aldrig og sige tingene på sådan en sød måde, men mere på en lidt nasty måde, aha

"vil u ikke bive he" mumler jeg, igen... jeg her drukket for meget. Der går lidt tid før han fanger den men det er da også lige meget.

"jo, hvis du sådan insisterer" Han ligger sig i sengen med åbne arme, nej nej du, vent lige lidt. Jeg er nød til at få ham til at tage min kjole af. 

"kan du ikke tage min kjole af, så du søød" Jeg kan ikke selv, min hjerne fungere ikke som den skal, aha. og det kunne da også være meget rart hvis han lige.., ej hvad, hvad tænkte jeg på?

"det skal du ikke sige to gange" han trækker stille min kjole af, egentlig meget behageligt, hans kække smil bliver større. Jeg forstår egentlig ikke hvorfor,  ja han ser min hud, og mine bryster som han allerede har set før, så hvorfor så glad.

"du er rimelig dejlig" hvisker han med sin stemme som er blevet lidt mere hæs. Han rykker sig tættere ind til mig og bider sig blødt i læben. Tænk at det her faktisk sker, det føles rigtigt, sommerfuglene i maven, og et lille smil, er på mig, det føles godt.

"det er du da også" Det jeg synes er rimelig nederen er at jeg er mega fuld, jeg kan nok ikke huske det her i morgen, eller om en time, kan knap nok huske hvilken kjole jeg havde på. Nååhr nej, det var den der sorte meget korte en. Mine tanker fosvinder da hans bløde fugtige læber rammer mine, endelig, har ventet på det her så længe, uden at jeg vidste det. Kan det ikke bare blive ved. Han trækker sig og smiler sit sødeste smil. Jeg elsker det. Jeg elsker ham 

___________________________________________________-

Meget kort kapitel

Ikke rettet



Dirty Maci - Marcus and MartinusWhere stories live. Discover now