hvad vil han så?

1.8K 22 3
                                    

i dag er det den 27-1-2018, kiggede slet ikke på uret, nej nej. Mig og Marcus har ikke talt sammen siden nytårsaften, tænk at han virkelig blev så sygt sur, altså mig og Marius fik grineflip, og hva så, må man nu ikke det? Føler virkelig at det hele er lidt for overdrevet, jeg er jo ikke med i en film eller sån' noget, vi er normale mennesker som godt kan tale sammen, uden at gå rund og være sure på hindanden, og ikke skuespillere som skal følge et manuskript hvad end vi gør, aha. 

I dag bliver en meget loose dag skal ikke rigtig lave noget, det er lørdag så det er jo meget lækkert, og jeg har ikke rigtig nogle planer, såååe ja. Jeg tænker at jeg vil gå i bad, jeg lugter sån' der vold meget af sved, og mit hår er rimelig fedtet så det er nok et rimelig smart valg. Jeg tjekker lige snap, insta og facebook. Jeg har fået en snap fra Elisa, Marius, simon, Malthe, Marcus, Mikk... hey vent hvad, en snap fra Marcus, weird, og altså det er ikke et billed men en sms, vis man kan kalde det, det, aha . Jeg åbner snappen.

Maciboi: Kommer du ikke lige over

endelig gider han og snakke, eller hvad han nu vil, han er ikke i sådan super godt humør, for så ville han helt sikkert havde skrevet, bae eller sådan noget

Malou: jo kommer, nu eller hvad?

 der går lidt tid men nu sender han et billed

Tror jeg? aha, man skriver da ikke tror jeg, nå whatever

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tror jeg? aha, man skriver da ikke tror jeg, nå whatever. klokken er 11:57, skal også lige i bad og sådan noget så det er jo fint. 

Jeg mærker det varme vand glide ned over min krop, behageligt. shampooen bliver bruset ud af mit hår og lander på gulvet, og så ned i risten. Balsammen ryger også håret og bliver skyllet ud igen. Ærligt, forstår ikke folk der bruger så mange på shampoo eller balsam, det kommer i håret er der i et minut eller to, og bliver skyllet ud igen, og så er de penge spildt, det kan godt være at det bare er mig, men jeg forstår det altså bare ikke helt.

Jeg træder ind på mit værelse, klokken er 12: 19 så har rimelig god tid til at gøre mig klar, ikke fordi at det er noget særligt men alligevel, man må da godt se lidt godt ud, ik? Jeg ligger en meget basic makeup, og vælger noget tøj inde fra mit skab.

-tasken

det er egentlig bare en hvid hoodie, nogle blå jeans og min sorte jakke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

det er egentlig bare en hvid hoodie, nogle blå jeans og min sorte jakke. Jeg tager min telefon og smutter ud af døren, hov nej vent lige lidt. 

"hej hej mor" det glemte jeg lige, ups, ej aha

Jeg er faktisk lidt nervøs mest fordi at jeg kan lide ham, hvad vis jeg nu opfører mig anderledes uden at jeg hved det. Hvad vis han nu vil snakke med mig fordi at han er sur på mig eller sådan noget. Eller han er nok sur på mig alligevel, hvilket er sygt nedern, altså han er virkelig følsom, rigtig meget.

*ban bank

 "hey" smiler jeg, wow det er mere akavet end jeg havde tænkt det

"hey, kom" smiler han, han virker ikke sån' mega sur, håber ikke han er det, men vis han ikke er sur, hvad vil han så?

__________________________________________

Ikke rettet

<3 <3


Dirty Maci - Marcus and MartinusWhere stories live. Discover now