That Still Small Voice

120 5 1
                                    

Dezelfde dag dat Ashley beviel, ging ik mee met Emma omdat het haar eerste werkdag was als politie agent, nou eerder nachtdienst want het was al donker. Ik me verveelde dus ging ik erheen omdat Emma me sms'je dat ze een baan had. En Henry was met Archie aan het praten. Regina was weer eens weg om weer te werken. Dat doet ze meestal s'avonds, dus ik was anders alleen thuis.

'Een das? Die heb ik niet nodig om gezag uit te stralen van een man.' Zei Emma toen ze haar outfit zag. 'Gehoorzamen mensen je in dat leren jasje?' Vroeg Graham. 'Dat doe jij nu ook.' Zei Emma en legde hem neer. 'Die outfit is echt vreselijk.' Zei ik toen ik opstond en de kleren vast hield. 'Emma, draag in elk geval een penning dan. Als je één van ons wilt worden moeten we het officieel maken.' Zei Graham en gaf Emma een penning. Emma pakte hem aan de deed hem aan het broek en opeens klonk het net of er een of er een bom afging. De grond begon te trillen en de auto alarmen gingen af. En alle telefoon dingen gingen af. Graham nam er één op. 'Hallo... wat... oké, ik ga er onmiddellijk heen. Bedankt voor de melding. Doeg.' Zei Graham en hing op. 'Pretty boy. Wat is er nou weer aan de hand?' Vroeg ik. 'Bij de mijnen is er een bom afgegaan.' Zei Graham. Echt sinds Emma hier in Storybrooke is gebeurt de ene probleem naar de andere. Eerst dat van David, dan Ashley en nu een bom. Echt waar gaan we heen. Laat me raden er gaan doden vallen voor de vloek überhaupt is gestopt. 'Wat staan we hier dan nog. Kom laten we er heen gaan.' Zei ik. 'Geen denken aan je blijft hier of je gaat naar huis.' Zei Emma. 'Probeer het maar. Ik kan daarna toch naar de ramp.' Zei ik. 'Je bent weer een valsspeler.' Zei Emma en liep naar de politie auto van Graham. 'Zo jij vindt mij een "Pretty Boy" dus.' Zei Graham. 'Nee, mij moet je niet serieus nemen als ik dat tegen jouw zeg. Ik mag je nog steeds niet echt.' Zei ik en liep achter Emma aan. Ik ging achterin zitten en Graham reed ons naar de mijnen.

We kwamen aan en Emma en Graham stapte uit. 'Jij blijft hier.' Zei Emma. 'Nee, ik wil mee.' Zei ik. Emma deed de deur dicht en Graham deed hem op slot. 'Emma, Graham. Laat me hier uit.' Zei ik. Maar ze liepen gewoon weg. Ik ging maar liggen in de achterbak van de auto en dacht aan de dingen die ik heb meegemaakt in de sprookjes landen. Tot ik aan Wendy en Baelfire dacht.

'Er komt iemand.' Zei ik en dook achter het schot. Baelfire ging snel achter me aan. Wendy deed snel het deurtje dicht. Twee tellen later ging dit deur open. 'Wendy, kom je we gaan zo avond eten.' Zei een vrouw. 'Ja, ik kom moeder.' Zei Wendy. Ik hoorde de deur dicht gaan en het werd stil. 'Hoe wist dat er iemand aan kwam. Ik hoorde helemaal niks. Je gaat toch niet zeggen dat je een heks ben. Dat was namelijk de reden dat ik hierheen ging.' Zei Baelfire. 'Uhh, ik ben de dochter van Emma Swan en zij is een Savior. Ze zeggen dat ik daarom best belangrijk ben. Ik ben op zich machtiger dan je vader. Maar ik snap helemaal niet hoe en waarom. Ik gebruik mij Magie amper. So don't worry.' Zei ik. 'Kan je hier ook toveren?' Vroeg hij. Ik zag een kaars keek er strak naar en het lontje van de kaars branden. 'Hoe kan dat dit is The World with out Magic. Je bent zeker belangrijk als je zelf hier kan toveren.' Zei Baelfire. 'Ja, het zal wel. Ik ga even slapen. Ik ben echt moe. Maak je me wakker als Wendy terug komt met eten?' Vroeg ik gappend. 'Tuurlijk maar dan eet ik wel alvast het meeste.' Zei hij met een grijns. 'Ha Ha.' Zei ik sarcastisch.

Magie. Ik had daar magie. Hier had ik een week geleden magie. Terwijl het The Land Without Magic is. Ik kan me hier opzich gewoon wegtoveren of het slot van de auto open toveren. Maar ik kan ook mijn techniek doen. In mijn vorige leven stol ik best veel. Dus ik weet hoe ik sloten moet open maken. Ik maar daar had ik op dit moment niks voor. Dus ik toverde het slot open en ging uit de auto en liep naar Emma. 'Wat te hell. De deur van op slot.' Zei Emma. 'Ja, maar ik ben goed in ontsnappen.' Zei ik. Maar toen kwam Regina natuurlijk. 'Mevrouw Swan, de gemeente regelt dit wel.' Zei ze. 'Ik werk nu voor de gemeente, dus.' Zei Emma. Regina keek Graham verbaast aan. 'Ze is mijn hulpsheriff.' Zei Graham. 'De burgemeester hoort alles het laatst.' Zei Regina. 'Het komt uit mijn budget.' Zei Graham. 'Emma, maak jezelf nuttig en hou de menigte dan op een afstand.' Zei Regina. 'Indy, ik dacht dat ik zei "thuis blijven" of niet?' Vroeg Regina. 'Ja mam. Maar ik wou weten wat eraan de hand was.' Zei ik.

Indy Swan, The Dark CurseWhere stories live. Discover now