2.Sezon Bölüm 27 FİNAL

1K 58 2
                                    

Evet arkadaşlar artık bu hikaye bence sıktı dimi ? Bayağı uzun oldu ve artık final olmasını düşündüğüm için bu bölüm finaldir üzülerek söylüyorum :( Çok uzun yazamadığım için üzgünüm çünkü artık yazacak konu kalmadı :( Multimedya Dağmatlık,Gelinlik,Pasta,Düğünün yapılacağı mekan,Luhan ve Jae :D İyi okumalar sizi seviyorummm <3 :)

Sabah gözlerimi açtığımda dikkatimi ilk olarak bebeğim ve yanında uyuyan babası çekti. Tanrım ikisininde bir melekten kalır yanı yoktu. Onları gülümseyerek izlerken bebişimin uyanıp ağlamaya başladığını gördüm. Auuw acıkmış mı benim kızım.Kollarımın arasına alıp kucakladım ve onun odasına götürdüm.Açlığını gidermek için emzirmeye başladım.Bu konuları çok bilmiyordum ama annemle 'anne' olmak konusunda uzunca konuşmuştuk.Kızımın karnını doyurunca tekrar kucağıma aldım ve beşiğine yatırdım.Luhan hala yatıyordu. Hmm onu uyandırmak için bir şeyler yapmam lazım galiba.Yanına yattım ve yanağına öpücükler kondurmaya başladım.Luhan altımda kıpırdanıyordu.Onun bu haline kıkırdadım.Bir anda beni altına alınca gözlerimi irirce açtım ve beni sırıtarak izleyen Lulu ya baktım.Şapşal.Tekrar yanağına bir öpücük kondurmak için ona doğru uzancağım sırada başını çevirdi ve dudaklarımız buluştu. Nefessiz kalana kadar öpüştükten sonra geri çekilmek zorunda kaldım.Luhan dudaklarını yaladı ve arsızca sırtarak üzerimden kalktı.

Luhan: Hmm sabah uyandırmak için güzel yöntem.dedi gülerek.

Ben: Demek öyle.

Luhan: Evet her sabah böyle öpücükler istiyorum.

Ben: Daha çok beklersiniz o zaman.Bu sadece bugüne özel.

Luhan: Niye sadece bugüne özelmiş bakalım.

Ben: Çünkü babası artık bebeğimiz yanımızda.

Luhan: Evet tatlım artık bebeğimiz yanımızda olduğuna göree....artık evlenebiliriz.

Ben: Bu bir evlenme teklifi mi ?

Luhan: Bebeğim hatırlarsan ben sana o evlilik teklifini çok önceden yapmıştım.

Ben: Hmm demek öyle peki ben ne demiştim.

Luhan: Evet demiştin tabiki de.Hayır denilicek adammıyım ben yahu.

Ben: Pekte mütevazisiniz bakıyorum.

Luhan: Öyleyimdir huyum kurusun.dedi ve beni yanlarımdan gıdıklamaya başladı.İkimizde çocuklar gibi gülüyorduk.Kimin aklına gelirdiki bir bebeğimiz olduğunu.

************

Ben: Pasta olarak şu olsun bence ne dersin aşkım ?

Luhan: Sen nasıl istersen bebeğim.dedi başımı öperek.Evet anladığınız üzere şu anda düğün hazırlıkları içerisindeyiz.Mi-Cha'yı da büyük annesine bıraktık yani anneme.Her şeyi seçmiştik.Düğünümüz sahilde olucaktı ve renkler beyaz ve pudra pembesiydi.Bütün bu hazırlıklar için görüştüğümüz bir ajans vardı ve şu an düğün pastamızı kararlaştırıyorduk.Benim ilgimi 4 katlı olan üstünde beyaz güller ve beyaz süslemeler olan komple beyaz çok zarif bir pasta çekti.Kesinlikle çok güzeldi.Pastayı da kararlaştırdıktan sonra ordan ayrıldık.Nerdeyse 1 hafta olmuştu bebeğimize kavuşalı.Hemen ertesi günü ise hazırlıklara başlamıştık.Şimdi ise Luhan beni Mi'lerin evine bırakıcak ordan gelinlik almaya gidiceğiz.Luhan da diğerleri ile damatlık bakmaya gidecek.Ha bu arada bahsetmiş miydim düğünümüz yarın.Evet son dakikaya gelinlik ve damatlığı bıraktık.Süperiz.Mi ile bir dükkana girdik.Aslında çok gösterişli bir şey istemiyordum ama Mi bana hep kabarık elbiseler denettiriyordu.En sonunda o gelinliklere bakarken ona çaktırmadan ben sade gelinliklerin olduğu yere gittim. Gözüme çarpan bir tane gelinlik vardı.Tanrım bu çok güzeldi.Straplez bir gelinlik göğüs kısmında ince taşlar vardı.Kabarık değil tül sade ve tam benim istediğim gibiydi.

Ben: BULDUM ! Mi bu tam istediğim gibi.dedim ve görevli kadından bedenini istedim.Mi yanıma geldi ve yüzünü buruşturdu ona karşı kaşlarımı çattım.

Mi: Bu kadar sade olmak zorunda mı ?

Ben: Kumsal da olucak zaten düğün fazla gösterişli bir şey hiç bir zaman istemedim.dedim ve elinde istediğim gelinliği tutan kadınla giyinme odasına girdik.Gelinlik tam üsttüme göreydi.Çıkınca Mi'nin gözleri fal taşı gibi açıldı.

Mi: Tanrım bütün sözlerimi geri alıyorum peri gibisin.Bu çok güzel ve zarif.Buna uyacak takıda bulursak çok güzel olur.

Gelinliğim için zarif uzun bir duvak bulduk.Platform beyaz bir ayakkabı da aldık.Büyük taşlı bir küpe ve bilezik takımı aldık.Bakalım Luhan efendi neler yaptı.

***********

Ben: Mi ben çok kötüyüm böyle aynı anda terleyip üşüyorum karnım ağrıyor.

Mi: Buna heyecan deniyor.Heyecanlanmanı gerektiricek hiç bir durum yok tatlım.Senin ki seni görmek istiyor sabahtan beridir kapıda bekliyor ama Sehun ve Chanyeol kapıda onu içeri girmesin diye tutuyorlar.

Ben: Hahaha gerçekten mi ? dedim duvağımı düzelterek.Sade dağınık bir topuz yaptırmıştım.Makyajımda aynı sadelikteydi.Son olarak bileziğimi de taktım.

Ben: Hazırım.dedim ve Mi kapıyı açtı.İçeri bir adet 'ben seksiyim' diye bağıran Luhan girdi.Tanrım giydiği damatlık üzerine tam oturmuştu ve onu aşırı seksi gösteriyordu.Taktığı papyonla ise seksiliğini sevimliliğe çeviriyordu.Ben onu baştan aşağı süzerken o da bana yanısını yapıyordu.

Luhan: Vaaoow tek kelimeyle muhteşemsin.Bebeğim harika gözüküyorsun.dedi ve bana yaklaşarak dudağıma bir öpücük kondurdu.

Ben: Sende çok yakışıklı olmuşsun.

Luhan: Ee hadi o zaman düğünümüze gidelim.dedi ve onun koluna girerek odadan çıktık.

**********

Düğünümüz çok güzel geçmişti şimdi ordan ayrılıp balayımız için kalacak otele gidiyorduk.Tabi ki de kızımız da bizimle geliyordu.Artık onu tek başına bırakmak istemiyordum çünkü.Kalıcağımız otel Jeju Adasında lüks bir oteldi.Resepsiyondan önceden ayırdığımız odamızın anahtarını alıp çıktık.Mi-Cha'm kollarımda uyumuştu.Bir melek gibi gözüküyordu.Başının üstüne bir öpücük kondurdum.Bavullarımızın çoktan geldiği odamıza girdik.Luhan bebek beşiğini kururyor bende yatakta Mi-Cha'yı tutarken onu izliyordum.

Luhan: Getir annesi bebeğimizi yatıralım beşiğine.dediğinde ayaklanıp Luhan'ın kollarına verdim kızımı.Mi-Cha beşikte yatarken bende Luhana döndüm.Luhan bana arsızca sırıtıyordu.Tanrım bir bebeğimiz oldu onun aklına neler geliyor.

Ben: Ne !

Luhan: Yani diyorum ki hazır kızımız da uyurken şey mi yapsak ?

Ben: Ney mi yapsak ?

Luhan: Ne olduğunu gayet iyi biliyorsun bebeğim.dedi ve boynumu emmeye başladı.

Ben: Hayrı bilmiyorum.Beni aydınlatman gerekicek sanırım bu konuda.dedim sırıtarak.

Luhan: Hmm o zaman sizi şöyle alalım.dedi ve ebni yatağa attı.Onun bu haline gülerken o da bana gülüyordu.Güzel bir aile olucaktık buna emindim.

SON

Bittikten sonra duyuru için ayrıca yazmak istemediğim için burda hislerimi size anlatıcam.Tam 56 bölüm oldu :) Başta hiç bu kadar uzun yazmayı düşünmemiştim ama daha sonra okundukça yazasım geldi.Okuyan beğenen oy veren herkese teşşekür ederim :) Umarım güzel bir final olmuştur mutlu bir final yapmak istediğim için böyle bir şey oldu.Daha uzun yazabilirdim ama dediğim gibi yazıcak konu kalmadı o yüzden böyle kısa olduğu için üzgünüm.İnşallah beğenmişsinizdir.Başka hikayelerde görüşmek üzere Sarangheyooo <3

Asla Aşık Olma(LUHAN)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin