Bölüm 18

1.2K 57 3
                                    

Beni boynumdan öpmeye başladı.Bende elimi onun çıplak sırtında dolastiriyordum.Beni boynumdan öperken ağzımdan ufak bir inleme kaçtı. Luhan bana güldü daha sonra ustumdeki havluyu yavaşça çıkardı. Bende onun üstündeki havluyu çıkardım ve tekrar öpüşmeye başladık.

**************************************************************

Sabah gozlerimi açtığımda ilk gördüğüm yanimda uyuyan Luhan'di. Ayy çok güzel uyuyordu. Ona döndüm ve yüzüne daha dikkatli baktım. Dudaklari burnu gözleri o kadar güzeldi ki kikirdamadan edemedim.

Luhan : Sen bana mı gülüyorsun. dedi gözleri hala kapaliydi.

Ben : Evet sana gülüyorum çünkü çok tatlısın. dedim Luhan da hemen uykulu gözlerini açtı ve bana gülümsedi.

Ben : Günaydın.

Luhan : Günaydın bebeğim.

Ben : Aigoo ben senin bebeğinmiyim yav.

Luhan : Evet sen benim koca bebeğimsin. dedi ve bana yaklasarak dudagima bir öpücük kondurdu. Yataktan kalkmaya çalıştım ama sonradan fark ettim ki üstümde hiç bir şey yoktu :)) Hemen çarşafı üstüme aldım.Ayağa kalkınca arka tarafım çok ağrıdı ve biraz inlemiş olabilirim.Luhan yataktan kalkti o da üstüne çarşaf almıştı. Yanima geldi.

Luhan : Acıyor mu ?

Ben : Biraz.

Luhan : Senin ilkin olduğunu bilseydim bu kadar sert olmazdım. dedi ve arkadan bana sarıldı.

Ben : Bu acı senden geldiği için umrumda değil. Gercekten de. Ben şimdi bir duş alicam. dedim ve gülümsedim.Luhan beni kucağına aldı ve beni banyoya götürdü. Beni banyodaki dolabın üstüne oturttu . O da benim karşıma geçti. Ayni boydaydik. Ellerini bacagimda dolastirdi ve beni dudaklarimdan öpmeye başladı. Bende ona karşılık verdim. Geri çekildiğinde beni burnumdan öpüp banyodan çıktı.Dus alip hemen yanina gittim.O da giyiniyordu.T shirtünu yavaş yavaş giyiyordu. Aishh beni gerçekten de deli ediyordu. Elime bir yastık aldim ve ona firlattim.

Ben : Giy şu t shirtünu artık.

Luhan : Ne o yoksa vücudum seni etkiliyor mu. dedi siritarak.

Ben : Ne alakasi var canım .dedim ve hemen odadan çıktım.Giyindim ve aşağı indim. Luhan da aşağı indi .

Ben : Aşkım kahvaltı etmek için piknik yapalim mi ?

Luhan : Sen nasıl istersen bebeğim.dedi ve beni yanagimdan öptü.

Ben : Tamam o zaman sen burda bekle ben yiyecekleri hazirliyim.

Yiyecegimiz şeyleri hazirladim ve bir piknik sepetine koydum.Odamdan güneş gözlüğümu de aldım. Arabaya bindik. Tabisi Luhim bana araba kullandirmadi .Ben varken sen araba kullanma aşkım dedi yaa ayy çok tatlı. Piknik yapacağımız yere geldik.Piknik sepetinden bir örtü çıkarttım. Örtüyü yere serdik ve üstüne oturarak benim hazırladığım yemekleri yedik.Yemekler bitince Luhan sırtını bir ağaca yasladi.Bende kafami onun kucağına koydum.Ben ona bakıyordum o da saçlarımla onyunyordu. Kucağından yavaşça kalktim ve elimle onun çenesini tutup onu kendime cektim. Tam o dudaklarini bana degdircekken kendimi geri çekiyor onu biraz delirtiyordum. En sonunda Luhan geri cekildi ama onu hemen kendime çekerek dudaklarimizi birlestirdim.

Geri çekildiğimde.

Luhan : Beni delirtmeyi iyi biliyorsun sen haa.

Ben : Sende beni delirtmeyi biliyorsun . dedim ve ikimizde gülmeye başladık. Luhan beni eve bıraktı ve beni öperek gitti. Bende evde temizlik yapiyim dedim bari . Hiç yapacağım iş değil ama aşk insana neler yaptiriyor işte. Tam ben toz alırken annem elinde küçük bir valizle eve girdi.

Annem : Tatlım ben geldim !

Annem beni toz alirken görünce çok şaşırdı.

Annem : Kızım sen iyi misin ?Ateşin felan mi var. dedi ve eliyle ateşim var mi diye baktı.

Ben : Iyiyim ben anne.

Annem : Hmm o zaman bu senin erkek arkadaşınla alakalı desene.

Ben : Bir kere onun bir adi var Luhan tamam mi .Ayrıca evet onunla alakalı. Annem : Aigoo benim kızım aşık mı olmuş. dedi ve yanaklarimi sıktı.

Ben : Omma yaa neyse ben odama çıkıyorum.

Annem : Yemek yedin mi. diye arkamdan bağırdı.

Ben : Evet. diye bağırdım. Odama çıktım ve yatağıma attım kendimi.Donup Luhan'in yattığı tarafa baktım ve istemsizce kikirdadim. Luhan'in kullandığı yastığa kafamı koydum.Onun kokusunu içime çekerek uyudum.

Asla Aşık Olma(LUHAN)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin