Bölüm 24

1.2K 54 2
                                    

Evet arkidaşlar karşınızda yeni bölüm. Bu aralar annem telefonuma el koyduğu için yb ne zaman yayınlarım bilemiyorum ve bunun için sizin affınıza sığınıyorum.Herkese bol Exo'lu günler =)

Hyun - Jae'nin ağzından

Ertesi sabah okula gittim. Luhan sirada oturuyor yaninda da bir kız oturuyordu. Luhan yerinden kalkip yanıma geldi.

Ben : Bu Kız yoksa o sürtük mü.

Luhan : Özür dilerim aşkım ama engel olamadım.

Ben : Akşam geliceksin ama dimi.

Luhan : Tabikide Kai onu oyaliyacak. Bugünluk o kızı görmezlikten gel lütfenn

Ben : Tamam ama sadece bugünluk o kızı gebertebilirim biliyorsun. Ayrica sana para konusunda yardımcı olucam ve şu sürtüğun kicina tekmeyi basicam.

Luhan : Aigoo benim bebeğim.  dedi ve eliyle benim yanaklarimi sıktı. Huna bize tip tip bakınca yerine oturdu.Mi'nin yanına oturdum.Olan biten her şeyi anlattım ona.Butun gün boyunca o Huna denilen sürtük Luhimle beraberdi.Okul çıkışında tuvalete girdim Huna da sonradan geldi . Hiç tepki vermeden tuvaletten çıkınca karşımda Luhan'i gördüm. Yanından geçerken kulağıma.

Luhan : Seni çok özledim. Akşam 8'de sizdeyim. dedi ve bende gülümseyerek  yanindan geçip gittim.

Eve geldim. Annem bir saat sonra geldi ve beraber yemeği yaptık . Luhan'in en sevdiği yemeklerden yaptık.Tabisi sonunda onun için dondurma aldım. En sevdiği çikolatalı dondurmadan aldim ona.Saat 7 oldu hemen bir duş aldım ve üstüme beyaz straplez bir elbise giydim.Altima da siyah topuklu ayakkabimi giydim .Saçlarım masaliydi zaten. Aşağı indigimde anmemde üstünü değiştirmişti. Masayi kurdu tam o sırada kapı çaldı. Kapıyı koşarak açtım. Luhan bana hayran hayran bakıyordu . Inanmiyorum beyaz gömlek ve siyah pantolon giymisti.Tesadufen ayni renkleri giymemi hoşuma gitti. Onu içeri aldım. Annem ikimizede bakiyordu.

Ben : Anne bu Luhan.Luhan bu da annem.

Luhan : Memnun oldum efendim.

Annem : Bende memnun oldum .Bana Hana de lütfen (Annesinin ismi Jung Hana daha önce koymayı unutmuşum. )

Annem : Hadi geçin yemek yiyelim. dedi ve masaya oturduk.Ben Luhan'in yanına oturdum annemde karşımıza oturdu.

Yemek yerken annem Luhan'i resmen sorgu yağmuruna çekti. Luhan'in kalbinin atislarini ve ayağını sallamasindan sakinlesmesi için masanin altından elimi onun bacağının üstüne koydum.Artik bacağını sallamiyor ve kalbi normal hizla atiyordu. Luhan sessizce bana teşekkür ederim dedi bende ona gülümsedim. Yemeklerimiz bitince masdan kalktim ve dondurmalari getimek için mutfaga yöneldim. Gözlerime inanamıyordum yalniz.Annem ve Luhan bayagi iyi anlasmislardi. Luhan'in ve kendi dondurmami hazırladım. Annem yemek istemedi o yüzden ona hazirlamadim.Dondurmalari masaya koyunca Luhan'in gözünün içi parliyordu sanki. Annemin telefonu çaldı.

Annem : Efendim.....Ne....Tamam hemen geliyorum.

Annem : Cocuklar benim acil gitmem lazım. Luhan seninle tanistigimiza memnun oldum. Gene gel olur mu.

Luhan : Tabi Hana bende tanistigimiza memnun oldum.  dedi ve annemin elini sıktı. Annem evden çıkınca dondurmalari elime aldim ve koltuğa oturdum .Kendi dondurmami sehpaya koydum.Luhan yanima oturdu ve bana döndü. Elimdeki kaşığa dondurmayi koydum ve Luhan'in ağzına verdi.Luhan ağzında ki bitince

Luhan : Aigoo benim sevgilim beni besler miymis.

Ben : Evet.  dedim ve bir kaşık daha verdim. Luhan da sehpadan benim dondurmami aldı ve birbirimize yedirdik. Çok tatliydi. Daha sonra Dondurma kaselerini alıp mutfağa götürdüm.Geri gelince Luhan'in kucağına oturdum ve hemen dudaklarina yapıstım.Uzun ve derin bir öpüşmenin ardindan ayrıldık.

Ben : Seni özledim.

Luhan : Bende seni bebeğim

Asla Aşık Olma(LUHAN)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin