2. Sezon Bölüm 8

981 49 7
                                    

Merhaba arkidaşlarım benim güzel okuyucularim bu arada 3k olmuşuz.Hepinizi çok çok çok seviyorum. Hikayemi okuyan herkese teşekkür ederim. Bu arada yeni bir hikaye yazıyorum Baekhyun'la alakalı ve çoook güzel gidiyor bence.Her neyse gene çok konuştum bence.Bu bölümü biraz kısa yazmış olabilirim çünkü yarın mat sınavım var :((( Dualarinizi benden eksik etmeyin lütfen . Herkese bol Exo'lu günler =)

Banyodan çıkmadan önce kendimi daha seksi göstermeye cabaladim .Saclarim boyle islak çok güzel gözüküyordu. Birde bacaklarim açık falan Luhan'i daha çok baştan çıkarırdi hihihii.Banyodan çıktım.Luhan üstünü değiştirmiş yatakta sırt üstü yatıyordu. Yatağa oturdum ve sirtimi ona verdim . Saçlarımı da elimle alıp bir tarafa atmıştı . Sırtım ona dönüktü ve  bayağı açıktı.Bana döndüğünde bahse varım. Kalbi o kadar hızlı atıyordu ki gülmeden edemedim.

Ben : Luhi böyle giderse bırak iki haftayı sen iki gün dayanamayacaksın. dedim ve ona döndüm. Ona dönünce hemen kafasını tavana çevirdi. Yanına yaklastim ve elimle onun kalbinin üstüne koydum.

Ben : Burasi çok hızlı atiyor Luhi.  dedim ve yüzüne yaklaşarak boynuna bir öpücük kondurdum.Geri çekildim ve kiyafetlerimi alarak banyoya gittim . Üstümü değiştirdim ve Luhan'in yanına gittim.

Ben : Ben eve gidiyorum Luhi yarın okulda görüşürüz.  dedim ve yanağına bir öpücük kondurarak evden çıktım. Eve gittiğimde Lexi kahvaltı hazirliyordu.Hemen yanina gittim.

Lexi : Nerdesim kızım yaa merak ettik seni.

Ben : Luhan da kaldım gece.

Lexi : Nee !! Luhan mi affetti mi seni ?

Ben : Yani henüz değil ama afetti gibi.

Leo aşağı indi ve beni görünce bağırmaya başladı.

Leo : NERDESIN SEN KIZIM YAA !!

Ben : Luhan da kaldım gece off hadi kahvalti edelim acıktım ben yaa.

Kahvaltı ettik.Daha sonra Leo ve Lexi'yle dışarı çıktık gezdik eğlendik. Eve gelince o kadar yorulmustuk ki hemen yattik. Sabah erkenden uyandim ve dusumu aldım. Üstüme güzel bir şeyler giydim ve altına platform topuklu ayakkabımı giydim ve aşağı indim.Bir kaç dakka sonra Lexi ve Leo da aşağı indiler.

Ben : Hadi geç kalıcaz çıkalım.

Leo : Ama kahvaltı etmedik daha :(((

Lexi : Yolda giderken bir şeyler alırız.

Ben : Aynen hadi çıkalım.

Yolda giderken bir pastahaneden poğaça falan aldık. Üniversiteye gelince bahçeye oturduk ve poğaçalarımızı yedik. Ben tabisimde Luhan'a da aldım. Bahçede yürürken onu gördüm ve onun poğaçasını da alıp hemen yanına koştum.

Ben : Günaydın Luhi

Luhan : Günaydın.

Ben : Al sana poğaça aldım kahvaltı etmemişsindir sen şimdi.

Luhan : Saol

Ben : Ne zamana kadar bana soğuk davranıcaksın.

Luhan : Kim...ben mi soğuk davranıyorum.

Ben : Yok ben tabikide sen Luhan. Bana soğuk davranman benim canımı acıtıyor hemde tahmin edemeyeceğin kadar. gözümden bir damla yaş aktı.

Luhan : Ben...bilmiyorum.

Ben : Tamam Lu sen bilme o zaman.

dedim ve yanından uzaklaştım.Yururken gözümden akan yaşlara engel olamıyordum.En sonunda kimsenin olmadığı bir yer buldum ve ağlayabildiğim kadar ağladım.Kafami ellerimin arasına alıp bacaklarimın üstüne koydum.Bir anda bir el omzumu tuttu.Hemen başımı kaldırdım ve arkama döndüm. Bir tane çocuk bana bakıyordu. Çocuk uzun boylu  ve kahverengi dalgalı saçları vardı

Çocuk : Iyi misin ?  dedi ve bana gülümsedi. Gülümsemesi içimi ısıttı.

Ben : Aslında hiç iyi değilim.

Çocuk geldi ve yanıma oturdu.

Çocuk : Benim adım Jason.

Ben : Benim adımda Jae. Adın niye yabancı Koreli gibi duruyorsun oysaki.

Jason : Annem Amerikalı babam Koreli.  Babama benzerim ama annem bana Jason ismini vermiş.

Ben : Hmm anladım.  dedim ve ona gulumsedim.

Jason : Neden ağlıyorsun Jae.

Ben : Aslında uzun bir hikaye .

Jason : Madem uzun bir hikaye o zaman çıkışta kahve içerken anlatabilirsin.

Ben : Yani seyy bilemiyorum.

Jason : Hadi ama lütfen sadece bir kahve.

Ben : Tamam o zaman. 

Asla Aşık Olma(LUHAN)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin