Έρωτας στα ξαφνικα?

354 31 1
                                    

Συνέχειαα..!! 

Cara(Demi):Ναι Harry? -και τον κοιταξα με περιεργεια-ειχα τρομαξει λιγο με αυτο που θα μου ελεγε,ισως να καταλαβε τιποτα?

Harry:Θέλεις να πάμε μια βόλτα στο πάρκο?

Cara(Demi):Αα...εμ...ναι αλλα δεν θελω να αφησω μονη την Demi.

Harry:Δεν θα κανουμε πολυ ώρα.

Cara(Demi):Καλα τοτε :D

Βγήκαμε έξω και πήγαμε με το αμάξι του,ωραιο αυτοκινητο,περιμενα πως και πως να με πηγαινει και να με φερνει σπιτι μου τετοιες ωρες,ειναι τοσο γλυκος!Να ηταν ετσι καθε φορα,αλλα οχι να ειμαι και εγω ετσι..Επικρατουσε ησυχια και ακουγοταν μονο το ραδιοφωνο οπου σιγοτραγουδουσε ο Harry ψιθυριστα μετα απο λιγα λεπτα φτάσαμε.Με εφερε στο ενα μικρο παρκο οπου ηταν παρα πολυ ωραιο και περιποιημενο,ειναι το μοναδικο παρκο που ειναι σε τελεια κατασταση,περπατάς και μυριζουν τα τριανταφυλλα και ειδικα αν εισαι με αυτον που αγαπας ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ.ναι ας βγω λιγο απο τα ονειρα μου,σε λίγο θα νύχτωνε ο Ηarry έβγαλε μια κουβέρτα απο το πορτπαγκαζ και την έστρωσε στο γρασίδι να ξαπλώσουμε,εκεί βλέπαμε τα αστέρια,ξαφνικά είδα ενα να πέφτει και ο Harry μου είπε

Harry:Κάνε μια ευχή!

Εκλεισα τα μάτια μου και την έκανα..

Harry:Λοιπόν?

Cara(Demi):Τι?

Harry:Ποιά ήταν η ευχή σου? :)

Cara(Demi):Θα μάθεις στην πορεία..!

O Harry χαμογέλασε και συνέχιζε να κοιτάζει τον ουρανό,ήταν τόσο γλυκός,αυτα τα πράσινα μάτια του που γυάλιζαν στο φως.. Πέρασε αρκετή ώρα και μας πήρε ο ύπνος και τους δύο..

"Μεριά Debbie's"

Ημουν σπίτι και διάβαζα ενα βιβλίο,Harry Potter φυσικα,δεν μπορω να σταματήσω να το διαβαζω ξανα και ξανα,ώσπου ξαφνικά άκουσα την πόρτα να χτυπαέι.."Τελος Μεριά Debbie's"

Debbie:Ποιος ειναι τετοια ωρα? φώναξα και έτρεξα να ανοίξω την πόρτα καιι...

Debbie:Καλα ρε Demi,τι εγινε παλι?-και ειδε ενα ξανθο αγορι να φτιαχνεται-

Debbie:Νiall?τι κάνεις εσύ εδώ?

Niall:Δεν μπορώ να σε επισκεφτώ κάποια μέρα?

Debbie:Μέρα ναι,νύχτα όμως όχι..! :)

Νiall:Και γιατι οχι?και δεν είναι και νύχτα..

Debbie:Αχ ναι μωρέ!Τώρα το θυμήθηκα 22:00 το βράδυ θεωρείτε ακόμα μέρα!Και ποια ώρα κατα την ταπεινή σου γνώμη πιστεύεις ότι είναι νύχτα?

Αγάπη & Μίσος (Με Harry,Niall & Liam)Where stories live. Discover now