Chapter 10

152 10 3
                                    

Olaaa cititori :*

Sper sa va placa acest capitol plin de surprize si va multumesc pentru +400 de vizualizari si voturile de la poveste!La inceput chiar nu stiam ca cineva ar citi cartea asta si tare mult ma bucur ca am ajuns la acest numar de cititori...Ce pot sa va spun mai mult decat ca va iubesc si multumesc ca imi sunteti alaturi!Bun fara alte comentarii va urez spor la citit :*

*Din perspectiva lui Ashley*

Razele soarelui patrundeau incetul cu incetul printre draperiile camerei si imi luminau fata.M-am foit putin prin pat cautandu-l pe Harry dar ghinionul meu era ca Harry nu mai era aici.Banuiesc ca noaptea trecuta dupa ce ne-am intors de pe plaja el m-a adus in camera si dupa a plecat.

Am deschis intr-un final ochii iar atentia mea a fost atrasa de baiatul cret care tocmai iesise din dusul meu.Am observat ca Harry avea doar un prosop care ii acoperea masculimitatea.Eu ma facusem rosie in obraji si am putut vedea ca pe fata lui aparea un ranjet strengar.

"Iubito arati asa de dragut atunci cand rosesti!" rade Harry.

"Cee?Despre ce vorbesti?Eu nu rosesc!" mint eu.

"Hai baby stiu ca iti place ce vezi! imi sopteste cu o voce ragusita la ureche.

Am chicotit la reactia lui dupa care m-am pus in pozitie turceasca pe pat.

"Harry tu ce faci in camera mea?" intreb ridicand o spranceana.

"Nu-i evident? La mine apa calda s-a oprit si m-am gandit sa fac un dus la tine!"

"Si eu ar trebui sa te cred?" spun cu un zambet sarcastic pe fata.

"Bine bine.....M-am furisat in camera ta dupa ce au adormit toti si am stat langa tine restul noptii!" spune si ma ia in brate dandu-mi un sarut pe frunte.

Am zambit pana peste pe urechi si Harry la fel,aratandu-si astfel gropitele.Ohh mereu am adorat baietii cu gropite,sunt asa de adorabili.Harry si-a asezat o mana peste obrazul meu mangaindu-l cu degetul mare.Harry si-a lipit fruntea de a mea si a inceput sa isi impinga nasul in al meu.

Nu am mai stat pe ganduri si mi-am lipit buzele de ale lui.Limba lui imi gadila buza inferioara cerand permisiunea de a intra in gura mea.Limbile noastre s-au gasit in sfarsit si au inceput dansul lor.Harry isi plimba mana pe spatele meu iar eu imi bagam mainile in parul lui tragand usor de el.M-am intins pe spate desprinzandu-ma din sarut si Harry era peste mine.Mi-am arcuit spatele lasandu-i acces lui Harry la gatul meu.Limba lui lasa dari de foc pe gatul meu pana ce a ajuns in spatele urechii muscand usor de ea.Am gemut usor Harry chicotind.

Harry a continuat sa lase urme pe pieptul meu in timp ce eu ma jucam cu carliontii din parul lui.L-am impins pe cret de pe mine,de data aceasta eu eram peste el.Am inceput sa-i sarut abdomenul bine lucrat si am simtit cum monstrul din el vroia sa iasa afara.

"La dracu iubito!Daca nu as fi atat de obosit ti-as trageo chiar acum!" spune el iar eu am inceput sa chicotesc.

M-am dat jos de pe el dar nu inainte ca Harry sa imi mai fure un sarut.I-am spus sa ma astepte in camera pana imi faceam eu dus.Odata ce am intrat in baie am inchis usa si am aruncat pijamalele in cosul de rufe.Am intrat in cabina de dus unde se aflau samponul si gelul de dus.

Am intors rapid de robinet,peste mine curgand picuri fierbinti de apa...........

Am iesit de la dus cu un prosop infasurat in jurul corpului meu.Am inceput sa-l caut pe Harry prin camera dar nu era.Am aruncat o privire scurta pe balcon si l-am zarit sprijinit de bara tragand un joint.Harry.....fumeaza?

E cam greu sa imi dau seama dar daca el era fumator de ce atunci cand ne sarutam nu simteam gust de tutun si simteam ceva mentolat care imi dansa pe limba?

Here with you //H.S.//Where stories live. Discover now