Chapter 4

209 12 2
                                    

[A\N] Puiuuuuti am revenit!Scuze daca a durat foarte mult (din nou) sa postez la poveste.Sper sa va placa totusi si sa-mi spuneti parerile voastre(accept si pozitiv si negativ).

Vote and Comment!!!

♡Citire Placuta♡
=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>=>

*Din perspectiva lui Harry*

"O vedeam cum se indeparta tot mai mult....Simteam ca o pierd cu fiecare pas pe care il faceam...

-Ash.......incerc sa spun.

-Adio,Harry! spune si vocea i se stinge.

-Nu nu nu nu!Nu te las sa ma parasesti!Ashley eu.....

-Tu ce Harry?!Tu ce?!

-Eu....Te iub....."

Un vis!

A fost doar un vis!

Oare ce e cu mine?De ce am visele astea?De ce am toate presimtirile astea?Trebuie sa stiu....

Eu.....O iubesc pe Ashley?Nu nu nu!E imposibil!Nu am de ce sa mai incerc....In plus sunt sanse mici sa o mai vad vreodata deci nu conteaza!

O lacrima se scurse pe obrazul meu.Am reactionat imediat lovind cu putere peretele din spatele meu.Nu pot avea sentimente pentru ea!Nu pot!Trebuie sa o uiti Harry....Trebuie sa o uit.. Pentru totdeauna!

M-am uitat la ceas si nu realizasem ca era ora 2 dimineata.Stomacul meu incepuse sa se agite.Era clar ca pizza aia nu-mi facuse toate poftele.M-am dat jos din pat si am alergat in graba spre bucatarie.Am deschis usa frigiderului examinand tot ce era inauntru .

Lapte,suc,cascaval,oua....hmm....Ciocolataaa!Am scos numaidecat tableta de ciocolata Milka si am rupt cate 4 bucati.Aveam pofta de multa ciocolata....Sper doar sa nu-i supar pe baieti ca le mananc toata ciocolata...

Deodata am inceput sa aud pasi repezi venind spre bucatarie.In cateva secunde il vad pe Louis cu tigaia Dry Cooker in mana si pe restul baietilor in spatele lui.

"-Harry!Da ce morcovii mei faci aici?!"

"-Mananc ciocolata...Tie ce ti se pare ca fac? spun ironic savurand ciocolata din gura mea."

"-Pai daca era un hot care nu stiu....Vroia sa ne violeze?! spune Niall."

"-Niall...Cum sa va...Las-o balta! spun eu.Si cu tigaia aia ce se presupunea ca vrei sa faci?"

"-Sa te loveasca in cap cretule! spune Zayn."

"-Eu ma duc la culcare! zic si îi las singuri."

Uneori baietii pot fi asa de ciudati.....Dar eu tot îi iubesc!Dupa ce termin de mancat tableta ma bag inapoi in pat gandindu-ma din nou la visul de mai devreme....

Of....Chiar trebuie sa uit!

*Din perspectiva lui Ashley*

Ma aflam in camera de camin.Mahmure intrase la dus si sincer îi cam trebuia unul,Barbara,noua noastra buna prietena,asculta muzica in surdina la casti,iar eu.....Pur si simplu stateam intinsa in pat si priveam in gol.

Ma gandesc la cat de repede a trecut acest an,la cate rele am facut numai ca sa supravietuiesc si sa am bani.Cate vieti nevinovate au avut de suferit din cauza mea....Si totusi nu-mi pasa!!Si eu am avut greutatile mele deci pana la urma asta e viata!Sunt o criminala si nimeni nu a reusit pana acuma sa ma recunoasca!

Here with you //H.S.//Where stories live. Discover now