Brigáda

16 4 0
                                    

Bell
Ráno jsem se probudila do svého nového a ještě nezařízeného pokojíku s krásným výhledem na město. Když jsem se podívala na hodiny, tak jsem se zhrozila, jelikož bylo skoro půl desáté ráno a já měla mít pracovní pohovor už za půl hodiny. Rázem jsem vystřelila z postele jak kulový blesk a do 5 minut už jsem stála před skříní a vybírala si co na sebe. Nakonec jsem zvolila klasické černé legíny a k tomu volnější tričko s nápisem. Dala jsem si rychlou snídani v podobě cereálií s mlékem a ani byste nemrkly stála jsem před budovou, kde se měl konat můj pohovor.

Z hluboka jsem se nadechla a vešla dovnitř. Po vstupu do budovy jsem zjistila, že se nacházím v místnosti společně s dalšími třemi lidmi, kteří se ucházejí o stejné pracovní místo.

Když zaznělo mé jméno zvedla jsem se ze židle a vkročila do místnisti. V místnisti se do mě opřelo hned několi pohledů a to dvou žen a jednoho muže. Značně jsem znervózněla a snažila se to dávat co nejméně najevo. Jakmile mě muž v podobném věku jako já naznačil rukou, abych jim předvedla naučenou choreografii, tak jsem se postavila na místo a vyčkávala na první tóny mé zvolené písně. Když se rozezněla hudba začala jsem tancovat přesně to, co jsem měla nacvičeno a jen se nechávala unášet hudbou, která zněla z reproduktorů. Najednou ze mě opadla všechna nervozita a snažila jsem se do tance vyjádřit všechny své pocity. Když doznívali poslední tóny hudby začínala jsem se vracet do reality a svůj výstup zakončila krátkou úklonkou. Nakonec jsem se jen rozloučila a ještě než jsem odešla z místnosti, jsem uslyšela krátké ,,určitě se vám ozveme"a pak už jsem stála venku.

Cestou domů jsem se ještě stavila v krámku na rohu ulice, a pak se pomalou chůzí dobelhala do našeho čtvrtého patra.

Po celém bytu se táhla krásná vůně, podle které jsem poznala že Ell vařila špagety s boloňskou omáčkou. Mé chuťové pohádky zbystřeli a já hned běžela do kuchyně zjistit jestli už je vše hotové. Rychle jsem Ell pozdravila a než mi stačila odpovědět už jsem ji strkala hlavu do hrnce se špagetami a omáčkou.

Ell
Ráno mě vzbudilo klapnutí dveří od vchodu, a tak jsem se rozhodla, že si půjdu udělat snídani v podobě čokoládových kuliček s mlékem.

...

Koukala jsem se na televizi, když v tu chvíli mě napadlo, že bych mohla Bell překvapit jejím nejoblíbenějším jídlem, tedy špagetami s boloňskou omáčkou. Proto jsem se zvedla z gauče, který měl mimochodem krémovou barvu a šla do kuchyně začít vařit.

Začala jsem vyndavat z lednice potřebné suroviny a u toho poslouchala písničky z mp3, kterou jsem si položila na kuchyňskou linku.

Když už to vypadalo, že mám vše potřebné, začala jsem připravovat omáčku k těstovinám, které jsem dala vařit hned poté.

...

Za chvilku by měla Bell přijít z pohovoru a já už mám vše skoro hotové, stačí jen nechat dovařit špagety a u toho přihřívat rajčatovou omáčku.

Od dveří jsem zaslechla chrastění klíčů v zámku, a tak jsem stáhla plamen a čekala až přijde Bell šmejdit do kuchyně.

Vlítla sem jako blesk, nestihla jsem ji ani pozdravit a už mi strkala nos pod pokličku. Tiše jsem se zasmála a nandavala porce špaget na talíře.

...

Po vydatném obědě jsem se s Bell vrhly na vybalování a zařizování nového bytu. Zabralo nám to skoro čtyři hodiny, ale výsledek stál za to. Byt byl najednou mnohem útulnější a zdál se mi i veselejší, prostě zařízen dle našeho stylu.

...

K večeři jsme si objednaly pizzu a opět sledovaly Amerika má talent. Přijde mi, že někteří lidé, co tam účinkují jsou doopravdy dost dobří a celé jim to kazí ostatní, kteří se jen snaží dostat do televize.

Po sledování snad nekonečného dílu jsme ulehly do svých nových postelí a nevím jak Bell, ale já usnula velmi rychle.

Ahojte, chtěly jsme vám moc poděkovat, za necelé 4 dny jsme se dostaly na 100 přečtení, jste úžasní.
Chceme se cs zeptat jestli vás to baví napište nám to prosím do komentáře.
Děkujeme

Vaše A&L

Splněný senWhere stories live. Discover now