Že by zázrak?

37 4 0
                                    

Z pohledu třetí osoby
Celý tento týden byl pro obě kamarádky velmi náročný, jelikož tvoření projektu s těmito dvěmi osobami bylo prakticky nemožné...

Úterý
Ráno se Bell s Ell opět sešly na obvyklém místě a vyrazily do školy. Obě šly s velmi neklidnou náladou, a proto panovalo skoro celou cestu ubýjející ticho, které nakonec Bell přerušila a zbytek cesty už proběhl jako vždy.

...

Celý tento den obě kamarádky přemýšlely o tom jak to udělat, aby tento projekt mohly zpracovávat spolu. Nakonec je prostě napadlo jít se zeptat jejich třídní učitelky, která jim daný projekt na téma moje budoucnost dala vypracovat.

Když ji povyprávěly svůj sen o Miami a jak o něm sní obě už od dětství, nakonec dostaly svolení ke tvorbě v jednom týmu.

...

Celý zbytek dne už probíhal docela normálně holky šly obě domů na oběd, a poté se jen učily a přemýšlely o tom, jaké je čeká za necelý týden dobrodružství.

Středa
Jako obvykle se obě dívky opět sešly a vyrazily společně do školy, kde obeznámili Jessicu a Camerona s těmito změnami a ti se málem sežrali když to zjistily.(Chápete, jak to doufám myslíme...jakože se začali líbat...)

...

Celý den ve škole probíhal vcelku dobře a jakmile zazvonilo na poslední hodinu vydala se Bell s Ell na nakupování nezbytných věcí, bez kterých by se neobešly, v podobě oblečení.

...

Po skoro nekonečných nákupech si zašly ještě na kafe a poté se rozešly, každá k sobě domů.

Čtvrtek
Dnešek byl velmi nudný a zdlouhavý co se týče školního vyučování. Snad by každý usnul při nekonečných výkladech o tom, jak se s vámi všichni učitelé loučí, doufají, že se s vámi ještě uvidí, že budete mít krásnou budoucnost a bla bla bla....

Po nekonečně úmorném dopoledni se holky dohodly, že spracují projek i s přespávačkou u Ell, aby ho mohly zítra odevzdat a ještě si užít, než budou na dlouhou dobu odloučeny od svých domovů.

...

Celé odpoledne se Ell domem rozléhal nekontrolovatelný smích a neustálé překřikovaní obou dívek. Ten kdo šel okolo si zřejmě musel myslet, že zde založili novou psychyatrickou léčebnu pro duševně choré lidi.

...

Nakonec se jim povedlo dodělat projekt, nevypálit kuchyň, nezbořit dům a v jednu hodinu ranní dokonce i usnout. Což byl v jejich případě zázrak.

Pátek
Dnes se snad každý žák musel probudit s úžasným pocitem ať byl v jakémkoliv ročníku, neboť byl poslední den školy.

Ani Ell s Bell na tom nebyly jinak, a proto jakmile vstaly začaly vyšilovat a hned se připravovat na tento šílený den. Z postelí vyletěly obě jak namidlený blesk a ani ne za 5 minut už seděly dole na snídani a přemýšlely na cestě do Miami.

...

Jakmile ve škole zazvonil zvonek vyvalilo se na nádvoří spousty dětí s kouzelnými úsměvy na tvářích a pocitem, že jsou konečně prázdniny.

Jen Ell s Bell měly jiný výraz, měly ho totiž ještě lepší než všichni ostatní, neboť jim stačí si jen zabalit svých pár švestek, vyspat se naposled ve své měkoučké postýlce a zítra ve večerních hodinách odlétají za svým dětským snem a to je MIAMI

(Všechny projekty byly odevzdány a jejich třídní učitelka řekla jen a pouze ,,jsem ráda, že jste se tohoto projektu ujali s takovou morálkou, ikdyž vám to vaše výkony nevylepšilo, jsem si jistá tím, že nikdo z této třídy mě za dobu mého působení v této třídě nezklamal, ba naopak jsem velice ráda, že jsem dostalo takovouhle pečlivou třídu až na pár výjimek), pohledem směřovala na lavice kde seděli ti problémovější žáci jako Jessica a Cameron...

Ahojte, toto je jen takové rychlé shrnutí toho nekonečného týdne abychom nemusely rozepisovat každý den zvlášť...

Snad jsme vás ještě neodradily od tohoto příběhu a pokud toto čtete, tak vás moc prosíme, abyste nám daly ještě šanci a nevzdávali to snámi.
Děkujem.
Vaše A&L

Splněný senWhere stories live. Discover now