Poprvé v Miami

23 4 0
                                    

Ell
Po asi 14 hodinovém letu jsme konečně přistály. Na palubě letadla jsme ještě stačily rychle zatkeskat posádce a hned na to jsme vystřelily z letadla jak střela pro naše zavazadla. Když už jsme měly kufry, tak stačilo jen najít taxík, který by nás mohl odvést do bytu, jenž jsme si pronajaly. Vše se podařilo a stály jsem před bytem, ve kterém budeme bydlet.

Po prvním vkročení do bytu ve čtvrtém patře jsme byly značně překvapeny. Byt byl hodně prostorný a skládal se z jedné koupelny s nádherným mozaikovým obložením, kuchyně spojené s obývacím pokojem a dvou samostatných pokojů orientovaných do modro-bílé barvy.

Každá jsme si hned vybrala jeden pokoj a jelikož byly oba dva skoro totožné, tak nám rozhodování nedalo moc práce a obešlo se bez hádky.

Po cestě a vybalování svých věcí mi docela vyhládlo, a proto jsem se šla podívat do lednice, bohužel byla prázdná. Nenapadlo mě, že tady před námi nikdo nebydlel, a tudíž tu nebyl nikdo, kdo by ji naplnil. Bylo mi jasné, že musíme jít najít obchod s potravinami.

Bell
Poté, co mi Ell oznámila, jak jsme na tom s jídlem, netrvalo dlouho a byly jsme na cestě za účelem najít obchod a poznat lépe město, v němž si budeme muset najít nějakou brigádu.

Obchod s potravinami byl hned za rohem, a tak jsme mohly nakoupit vše, co bylo nezbytné pro přežití. Paní u pokladny na nás začala mluvit anglicky, jelikož jsme studovaly na jazykové škole, tak se anglický jazyk stal jednou z našich silných stránek, díky které jsme si mohly z části splnit náš dětský sen a naplnit naší ledničku.

Když jsme odcházely z obchodu, zahlédly jsme leták, na kterém stálo, že kroužková agentura hledá lektorku tance pro děti ve věku 12-15 let, v tom jsem se hned našla, a tak jsem se rozhodla zajít na pohovor, který se má konat zítra v ranních hodinách.

Hned jak jsem přišla domů, tak jsem začala vymýšlet choreografii, jež bych mohla předvést následujícího dne na pohovoru, abych je zaujala.

Ell
Když Bell pilně trénovala, rozhodla jsem se jí překvapit večeří, kterou jsem sama uvařila. Věděla jsem, že Bell nejvíce potěším, když jí uvařím palačinky. Netrvalo dlouho a dala jsem se do práce. Hned jak jsem byla hotová, tak jsem Bell zavolala. Do kuchyně přišla s neuvěřitelným úsměvem na rtech a mě to nesmírně potěšilo.

Po večeři jsem si vybalily poslední věci, když už jsme měly hotovo, tak jsme se rozhodly, že se podíváme na televizi. Zrovna dávali Amerika má talent. Do této soutěže chodili lidé s různými akrobatickými, tanečními a hlavně pěveckými vystoupeními. Někteří lidé byli vážně hodně dobří a jiní byli hotová katastrofa, vždyť to sami určitě dobře znáte.

Ahojte, jsme tu opět s další kapitolou, kterou jsme sice měly v plánu vydat až zítra, ale díky 50 přečtení jsme se rozhodly to udělat ještě dnes.😂

Vaše A&L

Splněný senWhere stories live. Discover now