Τι προδίδει για τον χαρακτήρα σου το εσώρουχο που φοράς!

191 3 0
                                    

Η μόδα στα εσώρουχα έχει δει τα πάντα. Ψιλόμεσα εσώρουχα, φαρδιά, κοφτά, string, δαντελένια, βαμβακερά, laser-cut. Τόσες πολλές επιλογές και σίγουρα τις έχεις δοκιμάσει σχεδόν όλες- για να μην πω όλες. Παρόλα αυτά, κάθε γυναίκα έχει την προτίμηση της σε ένα είδος. Θα φανταζόσουν ποτέ ότι το εσώρουχο που επιλέγεις να φοράς πιο συχνά, μπορεί να προδώσει στοιχεία του χαρακτήρα σου;

Και όμως, ήρθε η στιγμή να δεις τι προδίδει για τον χαρακτήρα σου το εσώρουχο που φοράς. Παρακάτω θα βρεις τις 10 συνηθέστερες επιλογές εσωρούχων και τι δηλώνει κάθε μια από αυτές. Είσαι έτοιμη να δεις τι λέει η δική σου επιλογή; Μήπως τελικά, θα σου ταίριαζε κάποια άλλη με βάση την προσωπικότητα σου;

Τι φανερώνει το εσώρουχο σου για σένα
Κορδόνι

Τι φανερώνει το εσώρουχο σου για σέναΚορδόνι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πολύ τολμηρή και seχy επιλογή.Αν επιλέγεις να φοράς το λεγόμενο κορδόνι ή ταυ (λόγω του σχήματος του), αυτό σημαίνει ότι νιώθεις άνετα με το σώμα σου, έχεις αυτοπεποίθηση και δε ντρέπεσαι να αναδείξεις το σώμα σου, όπως και αν είναι.

G-string

Το G-string είναι κάτι ανάμεσα σε κορδόνι και κανονικό string

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Το G-string είναι κάτι ανάμεσα σε κορδόνι και κανονικό string. Είναι λεπτό στα πλαϊνά και έχει πιο φαρδιά σέλα. Αν αποτελεί την κύρια επιλογή σου σαν εσώρουχο τότε αυτό σημαίνει ότι σου αρέσει η ισορροπία, μιας και είναι ένα εσώρουχο που μπορείς να συνδυάσεις δουλειά και ευχαρίστηση. Δείχνει επίσης άνεση με το να αναδεικνύεις το σώμα σου, αλλά και τον πνευματικό σου κόσμο- λιγότερο αποκαλυπτικό σε σχέση με το κορδόνι.

Female Gender Magazine Where stories live. Discover now