Πως να τον κάνεις να ζηλέψει!

200 12 0
                                    

Πως να τον κάνεις να ζηλέψει!

1. Γίνε θεά!
Ασχολείσου με την εμφάνιση σου, όποιο κι αν είναι το στυλ σου, γίνει μια θεά που θα τριγυρίζει ανάμεσα του!

2. Αγνόησέ τον!
Ναι καλά άκουσες! Όσο κι αν τον θέλεις, τώρα πρέπει να τον αγνοήσεις! Σταμάτησε όποια επικοινωνία έχεις μαζί του -μηνύματα, Facebook, what's app- και όταν τον βλέπεις από κοντά να τον αποφεύγεις...και να φαίνεται..

3. Δείξε ότι περνάς καλά!
Ανέβασε σε όλα τα social media που είστε φίλοι,followers κλπ, και δείξε τι καταπληκτική ζωή έχεις. Το μυστικό εδώ είναι να μην υπερβάλλεις γιατί όλοι μπορούμε να τον καταλάβουμε αυτόν τον τύπο που λέει ψέμματα. Δείξει ότι περνάς καλά αλλά με μέτρο.

4. Φλέρταρε και με άλλους!
Αν δεν σε βλέπει ακόμα ερωτικά, τότε υπάρχει άλλος που το κάνει! Βρες ένα φίλο, έναν άλλο που ενδιαφέρεται για σενα και φλερτάρετε μπροστά του. Πάλι προσεχτικά, όχι να φιλιέστε και αγκαλιάζεστε σαν να μην υπάρχει αύριο. Διακριτικά, θέλουμε να ζηλέψει, όχι να ξενερώσει.
Αν δεν έχεις κάποιον, βρες ένα προφίλ κάποιου γνωστού στο Facebook και άρχισε τα likes, στην περίπτωση που είστε φίλοι στο Facebook με αυτόν που θες να ζηλέψει.

5. Μην του απαντάς αμέσως!
Δώσε λίγο χρόνο πριν του απαντήσεις. Αυτό κυμαίνεται από μερικά λεπτά σε μέρες. (15 λεπτά ή την επόμενη μέρα) Προσποιήσου ότι έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να περιμένεις τα μηνύματα του σε μια γωνιά κλαίγοντας. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά απλές λύσεις δεν υπάρχουν! Θες να ζηλέψει; Κάντο. Τέλος.

6. Να είσαι cool!
Να αποπνέεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση στις συνομιλίες είτε τις διαδικτυακές είτε τις διαπροσωπικές. Π.χ. να μην πεις δεν περίμενα να μου στείλεις ή δεν περίμενα να μου μιλήσεις ποτέ!! Αν σε ρωτήσει το περίμενες ότι θα σου στείλω; Θα απαντάς πάντα ΝΑΙ, το ήξερα. Δείξε αυτοπεποίθηση και σπάσε του τον τσαμπουκά.  

Πηγή: https://lovemuffinspeaks.blogspot.com.cy/2015/07/pos-na-ton-kaneis-na-zilepsei.html




Female Gender Magazine Where stories live. Discover now