8.

24.4K 536 125
                                    

*Jordan*

Aidan kijkt op van zijn telefoon wanneer ik de deur open.

'Holy fuck.' zucht hij. Mijn mond trekt in een glimlach. 'Sorry.' Hij kucht en staat op.

'Wil je gaan?' vraagt hij. 'Ik ben klaar hoor.' zeg ik. We lopen samen naar buiten, naar zijn auto. Hij houd de deur voor me open, als een echte gentleman.

Eenmaal in de auto bespreekt hij de planning met me.

'Ik dacht dus dat we eerst naar de bioscoop konden gaan, en dan door de stad. Die is altijd mooi in de avond.' Hij heeft gelijk. Als de lantaarnpalen aan zijn, en de bakkerij's nog open, kan het heel gezellig zijn.

'Is goed. Heb je d'r zin in?' vraag ik aan hem. Hij knikt heftig, terwijl hij de oprit afrijd.

'Eerlijk gezegd heb ik me al de hele week verheugd hierop.' biecht hij op. Ik wou echt dat ik hetzelfde kon zeggen. Met een schuldgevoel hou ik zijn hand vast.

***
'Die film was echt leuk.' lacht Aidan. We kozen een comedyfilm, want ik wilde geen horror en Aidan wilde geen romantiek.

Tot nu toe lijkt het niet op een date. Gewoon twee beste vrienden die samen naar de bios gingen.

'Wat ook grappig was, was dat je jouw popcorn al op had tijdens de reclames.' lach ik. Hij slaat zijn arm om me heen, en we slenteren door de stad.

'Wil je donuts halen bij Linda's?' vraagt Aidan. Ik knik. 'Twee is genoeg voor mij.' We banen ons een weg door de kleurrijke bakkerij naar binnen, waar alle zoete gebakjes uitgestald liggen in een vitrine.

Aidan wijst precies naar de twee donuts die ik het lekkerst vind. Zelf kiest hij een kersengebakje.

Met een donut in mijn mond en Aidan naast me wandelen we naar het park.

'Gosh. Ik heb echt lang geen donuts meer gegeten.' zeg ik terwijl ik mijn ogen naar de donkerblauwe hemel sla. 'Ik heb echt lang geen leuke avond meer gehad zoals deze.' zegt Aidan.

Hij kijkt me aan met die donkerbruine ogen. Dezelfde ogen die mij 6 jaar terug voor het eerst aankeken. Dezelfde ogen die me bezorgd aankeken toen ik huilend voor zijn deur stond. Dezelfde ogen die me aankeken nadat hij Damian een blauw oog had geslagen.

Ik trek me los uit de staarwedstrijd, en loop samen met Aidan de brug op. Een bibberende zucht verlaat Aidan's mond.

Halverwege de brug blijven we staan en turen uit op het water.

'Beverly Hills is s' avonds echt mooi.' zwijmel ik. 'Ik vind míjn uitzicht wel mooi.' fluistert Aidan. Als ik naar hem kijk, zie ik dat hij naar mij gluurt. Speels geef ik hem een stomp.

'Aidan.' lach ik. 'Meer dan mooi zelfs.' Daardoor moet ik harder lachen, waardoor Aidan ook een beetje meedoet. Wanneer we uitgelachen zijn, kijkt hij me serieus aan.

'Ik weet niet of je het al weet Jordan... maar ik ben echt hopeloos verliefd op je. Sinds ik je voor het eerst zag. Ik heb echt spijt dat ik je nu pas op date heb gevraagd.' Hij bijt op zijn lip.

Ik weet niet wat ik moet zeggen.

Zijn kastanjebruine ogen glijden naar mijn lippen en dan weer naar mijn ogen.

Zonder na te denken druk ik mijn lippen op die van hem. Hij schrikt even, maar herstelt zich snel dan weer. Gretig kust hij terug.

Het meest jammere is dat ik niets voel tijdens onze kus. Geen één klein beetje liefde, of wat dan ook.

Ik heb op dit moment afleiding nodig, en dat is Aidan.

Ik open mijn mond een stukje en Aidan's tong glipt naar binnen. Adembenemend staan we te zoenen op de brug boven het water.

'Kom naar mijn huis.' hijg ik. Het enige wat hij doet is knikken en snellopend gaan we naar de auto.

Eenmaal in zijn Ford kan ik niet van hem af blijven. 'Jordan, laat me rijden, dan kunnen we dit thuis afmaken.' beveelt hij. Jammerend ga ik weer zitten.

***
'Ik heb dit al zo lang willen doen.' fluistert hij in mijn oor. Aidan duwt me tegen de muur, waarna hij mijn slaapkamerdeur dicht doet. Zijn handen glijden over de golven van mijn lichaam, maar zijn aanraking doet me niets. Mijn lust neem alleen maar toe.

Ik probeer zijn shirt van zijn hoofd af te trekken, maar het lukt me niet. Hij begrijpt de hint en kleed zich uit.

Aidan is gespierd, maar niet zo gespierd als Easton. Godverdomme, waarom denk ik aan hem?

Aidan zit niet op football, omdat hij de sport te ruig vond, maar hij fitnesst wel. Valerie had gelijk, Aidan is echt te zacht voor mij.

Open The Door For The Badboy ✔Where stories live. Discover now