14.díl

275 20 0
                                    

Kate:

Seděla jsem na chodbě a hypnotizovala dveře, ve ktrerých před chvilkou zmizel Harry s Liz. Podívala jsem se na hodinky. Vlastně už tam jsou deset minut. Vstala jsem a zaklepala. "Dále !" Ozvalo se a já vlezla dovnitř.

"Jak jí je ?" Zeptala jsem se Harryho šeptem a usmála se na sympatickou doktorku, která se skláněla nad neustále plačícím dítětem.

"Bude v pořádku, vypadá to, že má akorát teplotu, rostou jí zoubky." Řekla doktorka a podala jí Harrymu. "Sice je to takhle brzo nezvyklé, ale taky se to stává." Harry přikývnul a ochotně si Liz přebral.

"Děkujeme." Usmála jsem se a vylezli jsme z ordinace. Proběhnul kolem nás doktor a prudce do mě strčil. "Co děláte ?! Čumte kam běžíte !" Zaječela jsem, ale doktor běžel dál, zastavil se až u výtahu, kterým přijeli záchranáři v oranžovém a někoho vezli. "Jdeme Harry ?" Zeptala jsem se ho, zarazila jsem se, když jsem se podívala do jeho očí. Byly tak vyděšené a prázdné, začaly se plnit slzami. "Harry?"

"Louis..." Zašeptal a podal mi Liz.

"Co ?" Zamrkala jsem a sledovala jak se přibližuje k lehátku a záchranářům. Okamžitě jsem šla za ním. Zvednul se mi žaludek, když jsem uviděla Louise se zakrvácenou hlavou, naštěstí zbytek těla měl zabalený v zlatavém plátně. Přelétla jsem pohledem na Harryho. Měl oči zaplněné slzami, chtěl se Louise dotknout. Pomalu k němu natahoval ruku, ale záchranář mu ji odstrčil a zajeli s ním do stejné ordinace, ze které jsme před chvilkou vylezli. Harry vypadal zničeně, ale pořád nebrečel, měl jen vlhké oči a byl bílý jako stěna. Navedla jsem ho k židlím.

"C-co je mu ?" Zeptal se Harry a rozbrečel se. Dal si hlavu do dlaní a rozbrečel se. "K-kdo mu to udělal ?" Vzlykal a pořád zvyšoval hlasitost. Kim ! Kde je Kim ?.... Ne ! nesměla mít další záchvat ! Proletělo mi to hlavou jako blesk a rychle jsem se vyhoupla na nohy.

"Harry ? Chceš tady zůstat ? Já musím jít zpátky na hotel !" Kývnul hlavou na souhlas a já se rozběhla k autu. Urychleně jsem jela k hotelu, srce mi bylo na poplach. Hlavně ať to neudělala ona... Prosím ! Vystoupila jsem u hotelu. Byli tam policisté, dav fanynek, ale nikde jsem neviděla kluky, nejspíš ještě nedorazili. Přišla jsem za jedním policistem. "Prosím vás ! Kde je Kim ? Teda slečna Moss ?" Zeptala jsem se a přelezla pásku.

"Je nahoře na pokoji. Odmítá s námi jít k výslechu, je tam pár mých kolegů. Vy jste příbuzná ?" Přikývla jsem.

"Jmenuji se Kate Long, tohle je Elizabeth, dcera slečny Moss."

Díky za přečtení ;) :3 A moc díky za votes u minulého dílu ;) :D

Cookie XoXo

Stay strong cz/sk (Larry Ff)Kde žijí příběhy. Začni objevovat