Film Night

4.4K 185 46
                                    

Uzun bir aradan sonra yeni bölüm sizler ile birlikte! Öncelikle size teşekkür etmek istiyorum. Bilmeyenleriniz için söyleyeyim; yarışmada ikinci olduk! Ve artık 10K'yı da geçmiş olan bir aileyiz! Git gide büyüyoruz. Kiminiz burada ilk bölümden beri hikayemi takip ediyor, kiminiz henüz yeni okumaya başladı. Hiçbir önemi yok. Bu kadar uzun süre bölüm gelmemesinin nedeni yazamamam, yarışma ve sınırın dolmamasıydı. Yarışma konusunda da size inandığımı söylemiştim. Sizler harikasınız! En mükemmel okuyuculara sahip biri olarak hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim! Aah bir de bu bölüm geçiş bölümü gibi oldu.

Ve okuyan herkesten ricam, vote ve yorumunu esirgemesinler!

Ve ve ve unutmadan; kapak @DaphneMuldoon'a ait! Kendisine bu güzel kapak için ne kadar teşekkür etsem azdır!

~~~

~15. Bölüm~

-Ella'nın Ağzından-

Saat geç olmaya başladığında Lou ile Harry'nin evinden ayrıldık. Lou beni eve bırakmadan önce gerçekten bizim adımıza mutlu olduğunu söylemişti. Ve birde artık işinin çok daha zor olduğunu. Ah, sanırım insanları bazen çileden çıkartırken kendimizi aşıyoruz. Yine de Harry ile saçma ya da anlamlı her şeyi yapmaktan her zaman zevk almıştım. Gerçekten, ona gıcık olmam onun eğlenceli olduğu gerçeğini hiçbir zaman değiştirmemişti.

Üzerime pijamalarımı giydikten sonra kendimi yatağa attığımda cebimdeki telefonum titredi. Niall'dan bir mesaj vardı.

"Beni çok boşluyorsun. Seni özledim, bir an önce görüşmeliyiz. Liam ve Zayn de seni özledi. Sadece yılbaşında birlikteydik. Birlikte konuşamıyoruz bile El. Yarın boş musun?" -İrlandalı'm.

Mesajı karşısında dudaklarımı kemirmeye başladım. Haklıydı. Niall ile uzun zamandır oturup karşılıklı dertleşmiyorduk. Aslında ondan resmen kaçıyordum. Eğer benimle oturup konuşursa beni direkt anlardı çünkü.

"Imm, evet. Yarın film gecesi yapmaya ne dersin? Salı günü derslerim başlıyor. Yani kocaman üç günümüz var! Ben de seni özledim sarışın!"

"Yarın gece sendeyim. Filmi ben hallederim, mısır senden." Telefonu şarja taktıktan sonra tam Harry'e mesaj atacaktım, o benden önce davranmıştı. Yılbaşı gecesi çektiği fotoğraflardan birini attığını görünce gülümsedim. Ardından bir mesaj daha geldi.

"Bence en tatlı çift kategorisinde aday gösterilmeyi hak ediyoruz .xx Ben seni özledim." -Pis Bukleli.

Mesajına gülmeden edemedim. Henüz ayrılalı bir saat bile olmamıştı.

"Ben de seni özledim. Henüz bir saat olmasa bile .x"

Mesajımı attıktan sonra aradan on dakika geçmişti ancak hala cevap gelmemişti. Belki de televizyon izliyordur. O sırada Twitter hesabıma girdim ve benden hesaplarını takip etmemi isteyen birkaç kişiyi takip ettim. Bu saçmaydı, demek istediğim sadece çocuklar ile yakınım diye böyle bir tepki görmem. Gemma'nın ben dahil tüm arkadaşlarının takipçi sayısı on binin üzerisinde. Gelen mesaj ile Twitter'ı kapattım ve Harry'nin mesajına baktım.

"Lou telefonumu bırakmamı söylüyor. Sanırım onu çok ihmal ettim. Biraz geyik yapacağız, tatlı rüyalar .x" -Pis Bukleli.

Ona iyi geceler diledikten sonra Amber'ı aramaya karar verdim. Kafeden beri görüşmemiştik ve o beni aramamıştı. Gerçi ben olsam ben de aramazdım. Telefon üç kere çaldıktan sonra acaba uyudu mu diye merak ettim. Ancak dördüncü çalışta düşüncelerimi yanılttı ve telefonu cevapladı.

Friendship And Love (Harry Styles Fanfiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin