48.Ashley?Nenávidím tě!CC?Miluju tě!

2.3K 187 10
                                    

Sešla jsem dolů do jídelny kde už byli všichni.

"Dobré ráno!"pozdravila jsem je a sedla si vedle Jinxx-e.

"Ahoj"pozdravili mě všichni jednohlasně kromě Ash-e.

"Co ti je?"zeptala jsem se a drkla do Ashley-ho který seděl po mojí pravé straně.

"Nic ty skřetice"řekl zhnuseně.

"Co tě zase kurva žere?"vyjela jsem.Bezva nálada zase houstne.

"To že si jen tak spíš u CC-ho!"vyštěkl na oplátku on.

"A co?To do prdele nemůžu?!Včera ti to nevadilo!"zakřičela jsem na něj.

"Místo toho aby si byla u mě jsi radši u CC-ho"štěkl a zvednul se.

"Nemůžu za to že se chováš jako kretén!"zařvala jsem a zvedal se taky.

"Si děvka nic jinýho!"zařval na mě Ash a mě ruply nervy.Vrazila jsem mu pořádnou facku a kluci jenom kulili oči.

"Děláš si ze mě prdel?!"štěkla jsem a chtěla mu vrazit ještě jednu.Naštěstí mě Jake zastavil a odvedl mě od Ashley-ho dál.

"Co si to kurva dovoluješ mě fackovat?"řekl Ash a úplně se mu změnila barva očí.

"Tak mě neurážej ty egoistickej zmrde!"zařvala jsem a vysmekla se Jake-ovi.Přišla jsem před něj abych mu dobře viděla do očí.Kluci jenom stáli se zadrženým dechem a čekali co se bude dít.

"Si kurva nic jinýho!Končim s tebou!"křikl dal mi facku(ještě větší než já jemu a že byla velká) a odešel do pokoje.

"Fajn jdi si ty buzerante!Nesnáším Ashley!"zaječela jsem mezi vzlyky.Andy ke mě přišel a sebral mě ze země.

"Jsi v pohodě?"zeptal se a obejmul mě.

"Ne nejsem"řekla jsem a brečela dál.Najednou jsem se Andymu vysmekla a utíkala do patra do mýho a Ashley-ho pokoje.Někdo běžel za mnou.Vletěla jsem do pokoje a naházela si všechny věci do kufru.Vzala jsem kufr s věcma a táhla ho do CC-ho pokoje.

"Hej Jul uklidni se!"řekl mi CC za zády.Nic jsem neřekla jenom jsem hodila kufr do jeho pokoje a zabouchla se do koupelny kde jsem se naplno rozbrečela.

"Jul otevři!"byli za dveřma slyšet kluci.Zvedla jsem se a koukla se na sebe do zrcadla.Vypadáš fakt jak kurva!pomyslela jsem si.Jelikož jsem byla nasraná tak jsem bezmyšlenkovitě práskla do zrcadla který se rozbilo na milion kousků.Když to kluci slyšeli začali shánět náhradní klíč.Koukla jsem se na svojí ruku a uviděla krev,sklo ze zrcadla mi přeřízlo žíly na hřbetu ruky.Svalila jsem se vedle vany a nic nevnímala.Najednou sem uviděla kluky ve dveřích a pak už jenom zběsilé pobýhání.Pak si pamatuju jenom stejnou tmu jako tenkrát když jsem vypadla z okna.

Andy:

Jul se zabouchla v koupelně,najednou byl slyšet úder a zvuk rozsypanýho skla.

"A kurva"řekl jsem a začal lítat po domě.Ono si tak ještě vzpomenout kam jsem dal náhradní klíč od koupelny.Když jsem ho konečně našel odemknul jsem ale to co jsem viděl by nikdo z vás nechtěl.Jul ležela u vany a byla celá od krve.

"Do prdele!"řekl jsem a posílal Jinxx-e ať zavolá sanitku.Mezi tím jsem dal Jul do vany a pustil jí na ruku studenou vodu aby to přestalo aspoň trochu téct.

"Sanita tu bude během pár minut"řekl Jinxx a šel čekat před vilu.Najednou jsem slyšel kroky po schodech a v zápětí vběhli do koupelny dva saniťáci.Jeden vzal Jul do náručí a druhej mi řekl ať jdu s ním.Když jsme nastoupili do sanitky tak se mě začali ptát na různý informace,třeba jak se to stalo a tak.Když jsme dojeli do nemonice Jul hned vzali na ošetřovnu a během pár minut vylezl doktor.

"Tak co?Bude v pohodě?!"začal jsem.

"Má pět stehů,dáme jí krev a jednu noc si tu poleží pak jí hned pustíme domů.Pane Biersacku není to nic vážného.Zítra v deset hodin si pro vaší sestru přijeďte"řekl doktor,otočil se na podpatku a odešel.Fůů tak to bylo divný.

Jul:

Konečně jsem se probrala a viděla opět nemocnici.Ale tentokrát se nademnou neskláněla žádná "smrt".Všimla jsem si že kapačkou do mě putuje krev.Byla jsem ráda že jsem neumřela nebo tak když už je to teď jakž takž vyřešený s Ash-em.Ashley-ho nesnáším a CC-ho miluju.

"Přijdeš prosím? Jul xoxo"napsala jsem CC-mu sms a čekala,odpověď přišla takřka hned.

"Jasně!"

CC během půl hodiny opravdu přišel.

"Jak ti je?"zeptal se mě hned jak vlezl do dveří.

"Úžasně"řekla jsem zcela upřímně.

"Tak to jsem rád"řekl a dal mi pusu.

"CC mužu ti něco říct?"začala jsem a CC se zapotil.

"No co?"zeptal se vyděšeně.

"Miluju CC!"řekla jsem bez ostýchání a čekala na jeho reakci.

------------------------------------

Tak tady je další díl:) Chtěla jsem se zeptat jestli by jste chtěli abych napsala potom kapitolu 13+ :DDDD Jestli by vám to nevadilo nebo tak:D Budu ráda když mi to napíšete do komentu:D Tak si prosím tu námahu dejte a hoďte mi tam ano nebo ne:DD Moc děkuju:)) A užijte si díl:P

Wild Child [BVB]Kde žijí příběhy. Začni objevovat