26.Ashley...

2.8K 234 7
                                    

V koupelně jsem se svlíkla a osprchovala.Potom jsem vylezla ze sprchy a začala hleat náplast na tu mojí pořezanou nohu,nechci mít špinavý legíny co mi podal CC.Našla jsem náplasti ale byli bohužel s poníkama,no co aspoň něco.Přelepila jsem si ránu poníkovskou náplastí a oblékla se.Udělala si make-up a vlasy.Když jsem byla hotová šla jsem do pokoje za klukama ale nikdo kromě Ashe tam nebyl.

"Kde jsou všichni?"zeptala jsem se ho.

"Šli si balit"řekl neutrálně Ash a zakoukal se na mě jako bych byla kotleta.

"Co tak koukáš?"zeptala jsem se ho a luskla mu před očima.

"Nic já jenom že ti to moc sluší"řekl a vzal mě za ruku.Jeho dotykům jsem se nijak nebránila ale modlila jsem se aby nepřišel Andy.Stáhnul mě k sobě do postele a políbil mě na líčko.

"Ashley?"začala jsem.

"Ano?"zarazil se.

"Víš chci ti něco říct"řekla jsem a zadívala se mu do očí.

"No?"řekl a taky se mi podíval do očí,jeho kaštanové oči mě prokoukávali až do morku kostí.Nevěděla jsem co říct a tak jsem se k němu pomalu ale jistě začala přibližovat.Doufala jsem že tentokrát nám to vyjde a my se konečně políbíme jenže to by nebyli kluci z BVB kdyby někdo z těch idiotů nevletěl do pokoje.

"Neviděli jste moje kalhoty?"vletěl do pokoje Jake.Ale jakmile nás uviděl tak se zaseknul.

"Oh no s-sorry"vykoktal a už chtěl odejít.

"No já jdu dolu pro něco k jídlu"řekla jsem rychle a vypálila z pokoje jako namydlená střela.

Ash:

Konečně to vypadalo že se s Juliet políbíme a budeme takový ten televizní šťastný pár ale teď to byl Jake kdo nám to přerušil.Kazišuci everywhere fakt že jo.To je jedno stejně jsem s Jake-m chtěl hodit řeč.Jakmile Jake-a spatřila Jul vylítla z pokoje jako raketa prý jde pro něco k snídani.

"Hej brácho sedni si"nakázal jsem mu.

"No?"řekl se strachem Jake.

"Ty jsi viděl i to ráno že?"optal jsem se ho.

"Ehm jo viděl,ale nebo nikomu nic neřeknu.Dokuď nebudete chtít sami tak nikomu nic neřeknu"odpřísáhnul mi Jake na místě.

"Fajn díky brácho"řekl jsem a obejmul ho.Jake potom odešel a já čekal na Jul.Během toho čekání mi zabrněl mobil.Ta zpráva byla od Andyho.Jeho logiku nikdy nepochopím on je ve stejným domě a dokonce i ve stejným patře ale musí mi debil psát sms.

'Už jí můžeš vzít pryč Andy♥' 

Ještě si tam debil udělá srdíčko.Bože s kým se to kámoším?

-----------------------------------

Nevim do prdele co se stalo ale zmizeli všichni "čtenáři" prostě mi to ukazuje 0 .. Sem pěkně nasraná protože mě to fakt moc těšilo že to někdo čte atd. Snad se bude líbit.. :)))

Wild Child [BVB]Kde žijí příběhy. Začni objevovat