13.A kurva..

3.1K 234 1
                                    

Když jsem se konečne dosprchovala tak sem vylezla z koutu a oblékla se.Vzala jsem si tílko Asking Alexandria a legíny co jsem si koupila když jsme byli s klukama v centru.Šla jsem do pokoje v domění že už tam kluci nebudou ale to jsem se zmýlila.Otevřela jsem dveře a bezhlavě,bez kouknutí jsem skočila na postel.Samozřejmně na polospícího Ashe.Ten sebou cuknul a Kellin s Andym se začali smát.

"Sorry"řekla jsem a převalila se na volnou půlku postele.

"To už je dneska podruhý"řekl Ash.

"Co?Já tá skučila jenom jednou"řekla jsem překvapivě.

"CC tě předběhnul"řekl se smíchem Andy.

"No jo kde ten blb vůbec je?"podivila jsem se.

"Co ti provedl?"zeptal se překvapeně Andy.

"Vlezl mi do koupelny a pak se semnou bavil když sem se sprchovala,asi si myslel že se tam sprchují skřítci"řekla jsem se smíchem.

"Cože?"zeptal se zvláštním tónem Andy.

"Nic,buď v klidu bratře,jenom jsme si pokecali v koupelně o skřítkách a jednorožcích.To je všechno"řekl jsem se smíchem.

"A ty si jako byla nahá?"zeptal se zděšeně Andy.

"No tak ne asi,sprchuju se v  oblečení.Tak jasně že jsem byla nahá"řekla jsem a kluci se začali tlemit.Samozřejmně kromě Andyho.Když sem se tak zamyslela já teď poslední dva dny nebyla ve škole.Kluci přijeli ve Středu a já nešla ve Čtvrtek a v Pátek do školy.Musim asi pak hodit řeč s mamkou.

"Země volá Jul"zamával mi před očima Ash.

"No co?"zeptala jsem se zbrkle.

"Ptali jsme se tě jestli nechceš jít dneska na náš koncert.Nad čím si vůbec přemýšlela?"zeptal se Andy.

"Jo,jo,jo!!!A nad tím že jsem nebyla dva dny ve škole"vyhrkla jsem najednou.

"Jo tak"řekl Andy.Potom jsme si ještě povídali a kluci řekl že se musí jít pomalu chystat na koncert a že jestli chci tak jim můžu pomoct.Byla sem nadšená že můžu pomáhat.

------------------

Ták pokuď se zadaří tak přidám zítra další díl:DD Možná dva:DD jelikož se mi vůbec nechce spát tak du psát pokračovaní:D Máte se na co těšit :3

Wild Child [BVB]Where stories live. Discover now