38.Když to tak chceš 2.část

2.4K 197 5
                                    

CC zmiznul v domě a já zůstala sedět na terase.Pokuřovala jsem si a najednou se vedle mě objevil CC.V jedný ruce měl lahev whiskey a v druhý dva panáky.

"Když už nic tak se aspoň pořádně vožerem ne?"řekl se smíchem a já se tentokrát upřímně zasmála.

"Jo proč ne,val to do mě"řekla jsem a natahovala ruce po flašce.

"A co třeba to nalejt do panáků?"řekl a sednul si.

"Vyser se na panáky"řekla jsem a otvírala lahev,usrkla jsem si trochu a musela si zvyknout na tu hořkou chuť,tekutina se mi rozlila po jazyku a já rychle polkla.První lok byl na pytel ale pak už jsme to do sebe se CC lili jko nikdy(teda hlavně já),Vysrkla jsem půlku flašky a udělalo se mi fakt zle.

"Do hajzlu budu asi zvracet"řekla jsem a už se to valilo ven.Nahla jsem se přes zábradlí verandy a začala zvracet,musím říct že to musel bejt dost zajímavej pohled.

"Hej vole si v pohodě?"zeptal se se smíchem CC.

"Debil sem málem teď vyzvracela střeva"řekla jsem se smíchem a šla pro hadici abych to mohla spláchnout.

"Co děláš,poď si sakra už lehnout jsou čtyřy ráno"řekl vytlemeně CC.

"Čekej to spláchnu"řekla jsem a tahala za sebou hadici.Spláchla jsem to a šla uklidit hadici.Najednou začalo pršet a mě nenapadlo nic jinýho než začít lítat po zahradě jak kretén.Běhala sem sem a tam a nejednou skončila v bazénu.CC hnad přilítnul a smál se na celý kolo.

"Netlem se a helpni mi"řekla jsem a sápala se z bazénu.CC mi podal ruku a vytáhnul mě.Byli jsme kousek od sebe a já ho najednou políbila,líbili jsme se docela dlouho a on se najednou odtrhnul.

"Tobě se to nelíbí?"optala jsem se přiblble.

"To jo ale ty máš Ashley-ho a já jsem jeho kámoš takže na to teď zapomeneme ano?"řekl a odtáhnul se úplně.

"Dobře"řekla jsem a alespoň ho obejmula,tomu se nebránil.

"Víš CC miluju tě,jsi jako můj brácha kterýho sice mám ale jsem mu lhostejná"řekla jsem mu do jeho promočenýho tika a začala břečet.Všechen alkohol byl najednou ten tam.

"Ale takhle to brát nesmíš,měl na výběr a vybral si blbě.Snad se pro příště poučí řekl.

"Snad jo"řekla jsem a odtáhla se.

"No nic pojď deme spát už je pět"řekl a hodil si mě na záda jako pytel brambor.Vzal mě do domu a donesl do koupelny.

"Tak teď se převleč a jdi do pokoje"řekl se smíchem a pak zmizel v jeho pokoji.Převlíkla jsem se a šla do mého a Ashley-ho pokoje.Když si to tak vezmu,jšem tu první den a jsem zlitá jak doga.No co když brzo pojedu asi domu,musim si to užít!

--------------------------------------------------

Ták sypu si popel na hlavu :/ omlouvám s ale úplně mi to vypadlo z hlavy že mám přidat další díl:D ale než mě ukamenujete tak to má taky důvod,poslední dobou mi není moc dobře:/ takže sem na to psaní vůbec nemyslela nebo tak takže se znovu omlouvám:DPak se dále omlouvám za chyby a snad se bude díl líbit:)Moc mě potěšilo to že máte o story dál zájem tak uvidím co z toho vznikne:)Každopádně budu ráda za komenty,hvězdičky a však to znáte:DD Takže užijte si to:P

Wild Child [BVB]Kde žijí příběhy. Začni objevovat