4.Trochu světla..

3.9K 258 7
                                    

Ať si klidně otvírá hubu na mě ale o mých idolech takovýhle sračky mlít nebude.Co si o sobě kurva jako myslí?Je to obyčejná děvka!

"Tak to si posrala!"křikla sem a skočila sem po ní. Povalila jsem jí na zem a vrazila jí pár facek. Naštěstí zazvonilo na hodinu a já odběhla do třídy. Hodina probíhala normálně do tý doby než mě poslali do ředitelny. Když sem tam přišla seděla tam matka i otec. Sedla sem si na volnou židli a čekala než někdo začne mluvit. Chopila se toho ředitelka.

"Takže pane a paní Biersackovi,jak jistě víte není to poprvé kdy se Juliet s někým poprala a proto jsem se rozhodla že pokud to bude pokračovat nechám jí v rámci školy odvést na psychiatrii protože tohle není normální"dokončila svůj dlouhý monolog a mě se zamotala hlava. To si dělají srandu ne? Doufám že to rodiče nedovolí.

"Ano paní ředitelko,plně s vámi souhlasím"řekla klidně matka. To mi teda vrazila kudlu do zad. Ale alespoň, že přijede ten Andrew či jak se jmenuje. Heh je zvláštní že Andy je taky Andrew ale tak co aspoň něco pozitivního. Doufám že bude mít teda bratříček rád BVB protože jestli ne tak ho ani nechci znát. Co když bude poslouchat ty homouše? Jakože to bych asi nedala. Asi půl hodiny se ještě ředitelka a rodiče bavili a potom jsme mohli jet konečně domů.

"Ehm mami?"začala jsem pomalu.

"Co je Juliet?"řekla a já vycítila zlo protože Juliet mi řikala jenom když byla naštvaná a nebo se se mnou nechtěla bavit.

"Kdy přijede Andrew?"zeptala jsem se a čekala na odpověď.

"Zítra ráno i s kamarády"řekla a dál koukala před sebe. Fajn nechám to bejt protože se nemíním hádat. Když jsme dojeli domů rychle jsem se sebrala a zalezla do pokoje.

"Ahoj Oli"řekla jsem svému kocourkovi.On byl jedinej kterej znal všechna moje tajemství. Aby jste věděli proč zrovna Oli. Jmenuje se Oliver a je pojmenovanej po Oliveru Sykesovi z BMTH protože když jsem ho dostala byla BMTH moje nejoblíbenější skupina tak sem si řekla proč by se nemohl jmenovat Oli. 

Bylo už celkem pozdě a tak sem se šla osprchovat.Potom sem si vzala notebook a zalezla do postele.Projela jsem si novinky o BVB a zjistila jsem že tu budou mít koncert. Asi si budu muset s mamkou zejtra popovídat.Potom sem se ještě koukla na pár fotek Ashe, Andyho a Kellina a spokojeně jsem šla spát. 

Wild Child [BVB]Kde žijí příběhy. Začni objevovat