Capitolul 1

83 19 4
                                    

"-Doarme, e extenuat." Spune Hobi destul de incet , incercand sa nu-l trezeasca pe Jimin.

"-Cred şi eu că momentele dintre el şi Jungkook sunt extenuante." Murmură Yoongi abținându-să cu toată puterea să nu loveasca nimic.

"-Ahh, ce momente Yoongi?" Spune în timp ce îşi dă ochii peste cap. Luându-l de mână ca să se îndepărteze de cameră , să-l lase pe blond să doarmă.

"-I-am prins în timp ce se holbau unu la altu, la o distanță minimetrică între fețele lor, Hobi-ah." Spune Yoongi în timp ce se duce la frigider ca să ia din el o sticlă de Soju, însă cum o apucă Hobi îi ia sticla din mână .

"-Yoongi ştiu ce înseamnă asta pentru tine,dar sticlele de Soju nu sunt o soluție şi plus ştiu şi eu şi tu că Jimin n-ar face asta." Spune Hobi în timp ce etalează un zâmbet încurajator spre băiatul supărat din fața lui şi îşi deschide brațele . "Vino încoace, Yoongiee" Băiatul tărându-şi picioarele până în brațele prietenului său cu o grimasă proeminentă pe față.

"-Aish, de când ,pentru numele lui Dumnezeu , îmi spui mie Yoongie?!" Spune revoltat în îmbrățişare în timp ce Hobi îi mângâia uşor capul .

"-De când vreau eu, Yoongiee" Spune făcându-l pe Yoongi să-şi dea ochii peste cap.

"-Nu întinde coarda" Spune şi în a doua secundă începe să-l gândile pe roşcat , însă acesta nu se lasă intimidat şi la rândul lui începe să îl gadile pe blond. Amândoi ajung pe jos, râsetele lor sonore umplând camera în întregime. Cei doi aud deodată o uşa însă nu apucă să proceseze că în secunda următoare, un V plin de energie apare deasupra lor începând să-i gadile pe amândoi.

"-În-în-înc-cet-tea-ază" Se chinuie să vorbească printre râsete Hobi.

"-Fă-mă." Spune în timp ce dă amuzat din sprâncene. Yoongi îşi dă ochii peste cap poziționandu-şi piciorul în dreptul burții lui V , împingându-l de pe ei.

"-Ahh,hyung de ce eşti aşa violent?" Spune Tae în timp ce îşi masează burta cu o mână si cu cealaltă pe inimă prefăcându-se rănit.

"-Eu îți zic să nu intinzi coarda, că pot fi şi mai violent." Spune Yoongi încercând să-şi ia un aer periculos , dar eşuează teribil începând să râdă.

"-Eu totuşi zic să-l asculți când zice să nu o întinzi. Nu ... îndrăzni să o întinzi." Spune Hobi cu un fler dramatic , toti trei izbucnind in ras. Usa se aude din nou de data asta aparand Jin si Namjoo, uitandu-se ba unul la altul ba la imaginea din fata lor.

"-Ce faceți aici?" Spune Jin în timp ce se abține să râdă.

"-Yah, sunteți foarte gălăgioşi." Spune Namjoon plângându-se.

"-Putem fii şi mai gălăgioşi." Spune Tae în timp etalează unul din zâmbetele lui patrațoase si dă sugestiv din sprâncene.

"-Aish " Spune Jin şi dă jucăuş o palmă în braț lui Tae ." Da, serios ce faceți voi 3 aici?" Întreabă curios.

"-Jinnie îți simt curiozitatea de aici, ahh ce duhoare." Spune în glumă Hobi în timp ce îşi prinde nasul primind şi el o palmă peste braț.

"-Aish,ce oameni răi, nu uitați cine vă face mâncareaaa." Spune Jin şi toți incep să râdă.

"-Bine, bine" Spune Hobi în timp ce îşi reglează respiratia."Eu unul am venit să-l mai înveselesc pe lămâia asta acră de lângă mine " Spune si imediat primeste o privire mortala si un pumn in brat din partea lui Yoongi , ce mai avea putin si il lua la bataie.

"-Iar eu i-am auzit şi nu am putut să mă abțin să nu particip" Spune Tae , dând din nou sugestiv din sprâncene.
"-De ce trebuie să-l inveselesti pe lă..." Începe Jin dar cuvântul îi rămâne în gât când dă privirea mortală a lui Yoongi. "Yoongi, voiam să zic Yoongi" Spune scărpindu-şi ceafa uşor.

"-Adevărat ce a pățit lămăița noastră acră?" Întreabă Tae pe cel mai drăgălaş ton posibil, ciupindu-l pe Yoongi de obraji .

"-Pentru că" Începe Hobi dar este întrerupt de mâna lui Yoongi peste gura lui.

"-N-am nevoie sa fiu inveselit, am vrut si eu sa iau o sticla de Soju si acesta gura mare face mare caz din asta."Spune saturat de situatie Yoongi.

"-Da daa daa, sigurrrr, sigurr , asta era." Spune sarcastic Hobi si isi da ochii peste cap.

"-Eu zic ca daca tot suntem aproape toti sa stam si noi impreuna si sa ne uitam la un film." Sugereaza Namjoon ,incercand sa mai scape de tensiunea din aer in timp ce se sprijina usor de perete ,insa a doua secunda se aude zgomotul unei rame ce intalneste pamantul , Namjoon tresare si se da umpic mai incolo holbandu-se la rama de pe jos. Isi ridica usor privirea la cei 4 persoane care se uitau la el , iar Jin ofta.

"-Ma duc sa iau matura si farasul, nu va apropiati de cioburi." Spune Jin si pleaca dupa lucrurile mentionate, atentionandu-si copii ca o mama grijulie.

"-Stim, stim, e a cincea rama sparta de Namjoon." Mormaie Yoongi .

"-HAII LA FILMM ATUNCII." Tipa Hobi, topaind fericit prin camera .

"-HAIIII." Țipă Tae alăturându-se lui Hobi, țopăind şi el energic prin cameră.

"-Jinniee, daca tot esti in bucatarie fa-ne si noua un bol de floricele pentru film." Tipa apoi Tae dupa Jin ,in timp el si ceilalati trei se duceau in sufragerie.

Ajunsi in sufragrie toti cei 4 baieti se fac comozi, Namjoon se aseaza pe fotoliul din dreapta, Yoongi se pune sprijinit de brațul drept al canapelei, iar un loc mai încolo de el Tae se întindea linistit cu picioarele pe canapea, iar Hobi era înfundat în fotoliul din partea stângă a canapelei.

"-Buunnn" Spune bătând din palme entuziasmat Tae. "La ce ne uităm?"

"-Eu zic să ne uităm la o comedie, inima mea nu ar rezista acum unui film horror sau de acțiune." Zice Hobi în timp ce îşi lasă capul să se afunde în fotoliul în care se afla.

"-Serios acum Hobiii." Se plânge Namjoon ."Te roogg"spune şi se uită cu ochii rugători către băiatul cu băiatul roşu.

"-Aish, mereu ne uităm la filme horror sau de acțiune, pe bune băieți." Îl susține Yoongi pe Hoseok.

"-Pentru că acelea ne plac." Spune Namjoon şi oftează zgomotos.

"-Iaaa, nu la toți." Îşi apară punctul de vedere Hobi.

"-Eu zic să votăm." Sugerează Yoongi simplu. "-JIIINN." Țipă după el, acesta apărând imediat purtând o față speriată.

"-Undee arde? Mă duc după extintor? S-a spart/rupt ceva?" Spune fără suflare în timp ce inspectează încăperea. "Sunteți întregi, de ce ai țipat după mine?" Întreabă instant cum realizează că totul este bine.

"'Vrem să supunem la vot. Ce fel de film ai vrea să vezi?" Vorbeşte serios blondul în timp ce se uită spre Jin.

"-Eu nu am să fiu băgat în cearta voastră despre ce fel de film sa vedem." Spune şi îşi mijeste ochii la Yoongi.

"-Dar cineva trebuie să aleagă." Țipă frustrat Tae. Dacă cineva din casă dormea şi până acum nu a fost  deranjat de țipetele de prin casă,  sigur a fost trezit acum. Nu trecură câteva secunde că deodată uşa dormitorului lui Jimin şi  Hobi este deschisă cu grabă, iar peste încă câteva secunde în fața grupului de gălagioşi apare un Jimin somnoros şi iritat.

Don't leave meNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ