Del 3 -renoveringen av rummet

122 2 0
                                    

Förlåt för sega delar här i början, men bara hon börjar i skolan börjar det hända saker. Hoppas ni orkar vänta :)

Haleys perspektiv:

På mårgonen hade jag vaknat av mitt alarm kl 7. Jag ville göra om mitt rum färdigt idag så jag kunde slappa av. Så jag satte på mig ett par nike shorts och en sport bh, satte upp håret i en messybun och drog ut sakerna ur mitt rum. Det gick snabbt eftersom jag hade allt i väskor och ända möbeln jag hittils hade i rummet var min säng. När allt var ute la jag tidningar på golvet och tejpade vid listerna så att golvet inte skulle få vita fläckar.
-Är du uppe redan? hörde jag pappa fråga.
-Ville fixa rummet färdigt redan idag, vill du hjälpa till? sa jag och räckte en målarpensel till honnom. Vi målade rummet tre varv för att få det helt vitt, och när färgen torkat och vi var helt klara var klockan redan 13. Jag drog in sängen och mina väskor igen. Sedan hjälpte Caleb och pappa mig med bära upp min garderob och mitt skrivbord till rummet. När alla möbler var på plats kunde jag packa upp mina väskor. Kläderna hängde jag i garderoben och vek i lådor. Jag satte min högtalare på skrivbordet med några dekorationer. Jag skröv upp några tavlor, en helkropps spegel och två hyllor på väggarna. På hyllorna satte jag alla mina böcker och andra dekorationer. När jag var klar bytte jag lakan på sängen och fixande allt i minsta detalj.

-Vad fint! skriket Alex och springer in i mitt rum. Hon snurrade runt och tittade på allt.
-Vill du hjälpa mig med mitt rum? frågade hon och vi gick tillsammans till hennes rum i andra sidan av huset. Pappa hade redan hjälpt henne med tapeter så vi fixade bara med möblerna och alla leksaker och så vidare. När vi var klara med alla rum var vi alla trötta. Ingen orkade göra mat, så vi beställde kina mat och satte på en film från netflix. Alex ville se på hitta nemo så det var vad det blev.

Kvällen avrundades och filmen var slut. Pappa läste en kort bok för Alex innan hon skulle sova. Själv satt jag och pratade med Caleb ett tag men gick sedan upp. Jag bestämde mig för att ta ett bad. Jag satte i en badbomb i vattnet och det blev helt rosa. Jag satte mig i badet och hade på svag musik. Om bara nån dag skulle vi börja i skolan. Jag var väldigt exalterad och längtade att få träffa nya människor och skaffa nya vänner. Jag var så glad, trots att jag saknade mamma. Hon skulle älskat att vi bodde här, hon skulle älskat huset och hur glada alla var. När jag suttit i badet drygt en timma steg jag upp, tvättade håret, och gick och la mig. Detta var också en bra dag.

Mitt nya liv i Los Angeles!Where stories live. Discover now