Ce am patit?

433 18 6
                                    

Ma trezesc cu o durere ingrozitoare de cap si realizez ca nu sunt in apartamentul Mihaelei. Camera in care ma aflu este un de hotel. Cum am ajuns eu aici? Incerc sa ma ridic dar picioarele nu sunt de aceeasi parere cu mine asa ca ma dezechilibrez si scot un scancet de durere cand corpul meu face contact cu podeaua. Stau asa cateva minute pana aud niste voci venind din cealalta parte a usii,realizez ca sunt mai multi indivizi pentru ca au un fel de disputa:

- " Ce facem acum? Nu o putem lasa asa,cine stie ce are!" spune unul dintre indivizi ingrijorat.

-"Stiu Liam dar incerc sa ma gandesc cum o scoatem din hotel,sunt multe fane afara." Vocea asta mi se pare cunoscuta si numele de Liam...nu se poate! Ma apropii incet de usa sa pot auzi mai clar ce se petrece,dar atunci aud niste pasi care se apropie cu repeziciune. Cat ai zice peste ma ridic de pe podea si analizez camera ca sa gasesc un loc unde sa ma ascund. In ultimul moment vad usa spre baie si ma grabesc sa intru inchizand usa incet in urma mea. Aud cum usa camere se deschide incet si dupa o liniste apasatoare se asterne.

-"Unde este? Sunt sigur ca am lasat-o aici acum cateva minute..."zice unul dintre indivizi.

-"Niall esti sigur ca in camera asta ai adus-o?"aud o voce care mi-a dat fior pe sina spinarii. Este imposibil,as recunoaste vocea asta oriunde. Incerc sa-mi calmez pulsul cand le aud pasii venind spre usa baii.

-"Ar trebui sa fie aici."sopteste unul dintre ei. In momentul in care am vazut cum se misca clanta usii am zis ca o sa mor in momentul urmator,nu stiam ce sa fac. Trebuia sa ma ascund dar nu aveam unde. In cele din urma m-am gandit ca nu aveau ce sa-mi facaasa ca m-am dus la chiuvesta si am dat drumul incet la robinet udandu-ma pe fata,dar cand am vrut sa apuc prosopul sa s-a deschis larg. In momentul acela am inceput sa tremur, ochii i-am deschis larg iar prosopul pe care il apucasem a cazut pe jos. Eram in soc,nu am crezut ca vreodata mi se putea intampla asa ceva. Fara sa-mi iau ochii de la ei m-am dat un pas in spate incercand sa ma ciupesc ca sa ma trezesc din vis. Dar ei tot acolo erau cu expresii ingrijorate pe chipurile lor angelice.

-"Amm...B..buna" spun eu timida si infiorata in acelasi timp.

-"Hey,eu sunt Liam!" spune baiatul cu accentul britanic perfect. "Cred ca esti una dintre fanele noastre,din greseala Paul era sa te calce cu duba aseara cand am plecat de la concert."spune cu repezitate si stau cateva minute sa-mi dau seama ce spune pentru ca nu pot sa nu raman cu gura larg deschisa la vocea lui perfecta si modul in care i se misca buzele atunci cand vorbeste. Cand am reusit sa ma trezesc din acea transa mi-am dat seama ca nu-mi aduc aminte ce s-a intamplat cu mine de cand am incercat sa ies de pe stadion dupa terminarea concertului. Incerc sa soptesc printre lacrimi: "As vrea sa stau jos...cum am ajuns aici?"

Love in three cornersTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang