Ideea lui Zayn

32 3 2
                                    

HumanCharacter
* Perspectiva lui Liam:

"Eram asa aproape sa o sarut, dar Zayn a venit si a stricat toata conexiunea noastra. Nu stiu ce o sa fac cu Soph, dar fata asta Miruna are ceva special care ma da cu totul peste cap. Stiu ca este o fana de-a trupei dar nu este ca celelalte fete, am dreptate, nu? Ahh.. Ce fac eu aici? Stau si ma gandesc cat de minunata este fata din dreapta mea, clar am innebunit. Trebuie sa fiu mai atent sa nu se prinda asa de repede ca deja m-a fermecat."

Eram in livingul de la apartamentul in care eram cazati si tocmai ce strigase Zayn in camera ca sa se faca liniste: "Este o urgenta! Ajutati-ma ca altfel o sa mor!" cand am auzit-o pe Miruna cum a inceput sa rada de Zayn. Toti au facut liniste si s-au asezat pe unde au putut: Louis si Niall erau pe fotolii, iar eu, Miruna si Harry stateam pe canapea. Singurul care statea in picioare era Zayn care se tot invartea.

-"Frate, calmeaza-te. Ce te-a apucat? O sa faci gaura in podea si cine stie unde o sa ajungi." spune Louis dupa care toti incepem sa radem.

-"Nu am chef de glume, Louis. Am ceva sa va spun si vorbesc foarte serios cand va spun ca am nevoie de voi." zice Zayn iritat, iar noi devenim curiosi despre ce putea sa fie vorba. "Vreau sa fac ceva pentru Patricia, stiu ca pare ciudat dar cred ca incep sa tin la ea si nu pot sa o las sa place asa repede. Miruna stii cumva cand ar trebui sa se intoarca in tara?"

-"Pai in 2 zile cred, concertul a fost aseara si nu s-a gandit ca o sa ajunga sa va cunoasca , stiti ca nu prea e atrasa de Paris si nu prea avea de ce sa stea mai mult pe aici. De ce?" raspunde Miruna calma

-"Am o idee si e geniala, dar am nevoie de ajutorul vostru. O sa facem asa: pe rand o sa mergeti cu ea prin tot Parisul si o s-o faceti sa-si doreasca sa mai stea aici cateva zile, de restul ma ocup eu si va anunt ce o sa mai faceti voi pe parcurs. Ma sustineti, nu?" spune Zayn incantat

-"Normal ca da!" spunem toti. "Dar cu o conditie, nu vreau sa ajungasa fie ranita. M-ai inteles?" adauga Miruna serioasa catre Zayn.

-"Nu o sa fie ranita, chiar nu as face asa ceva. De tine o sa am cea mai mare nevoie pentru ca o cunosti cel mai bine pe Patricia." dupa ce o asigura Zayn pe Miruna ca totul o sa fie bine, ne apucam sa facem planul.

Ajung sa stau iar langa Miruna si chiar cand nu ma asteptam, ma strange in brate de parca eu as fi singura persoana care o tine pe pamant. A durat cateva secunde pana am realizat ca eu stateam ca o stana de piatra si chiar cand ea se pregatea sa imi dea drumul, mi-am pus mainile in jurul ei si am putut sa o simt acolo langa mine. Mi-am mutat mana stanga pe parul ei si isi lasese capul pe pieptul meu, simteam cum a inceput sa-mi zambeasca atunci cand a ineput sa imi inspire parfumul. A fost cel mai frumos moment pe care l-am putut trai, eram practic pe o alta planeta, numai noi doi si nu mai conta ca mai erau si restul in incapere si probabil se holbau la noi. Dar totul se termina si simt cum se elibereaza din imbratisare si se uita cu ochii mari la mine, avea o suvita rebela de par cret cazut pe fata si zambind i-am luat suvita de pe fata ei, iar apoi am vazut cum si-a inchis ochii de parca voia sa savureze acea atingere pe care o facusem. Nu am mai rezistat si i-am pus mana pe obraz si a tresarit, pe urma a inceput sa zambeasca ca un copil mic caruia ii dadeai cea mai asteptata jucarie. Si chiar atunci am sarutat-o pe frunte, iar ea a rasuflat de parca era singurul lucru pe care il mai putea face si mi-a strans marginile tricoului intr-un mod in care nimeni nu l-a mai facut. Mi-am da seama ca nu mai este o fana oarecare si chiar nu ma mai gandeam la iubita mea sau la problema lui Zayn. Eram in lumea noastra si totul era perfect, dar atunci cineva a batut la usa si ne-a anuntat ca Patricia plecase din camera ei. M-am ridicat si i-am strans mana Mirunei asigurand-o ca totul o sa fie bine si am iesit repede din camera pentru ca stiam ca acum eu trebuie sa incep ideea geniala a lui Zayn.

#Buna! Stiu ca a trecut mult de cand nu am mai scris la carte dar sper sa va placa noul capitol. Promit ca o sa scriu mai mult ca doar a venit vacanta. Lectura placuta.

Love in three cornersWhere stories live. Discover now