Bölüm 8: Vahşet

1.4K 64 3
                                    

        Philip buna inanamamıştı. George "Sen bittin!" dedi. Revir görevlileri geldi ve George'u aldılar. Philip neden onu vurduğunu sordu.

        "O tam bir yalancı. Biz sığınaktayken birisini öldürdü ve zombilere tuzak olarak kullandı. Biz de onu dışarı attık. Anlaşılan başka bir grup bulmuş ve intikamını almak istiyor." dedi.

        "Neden sana yalancı diyor?" 

        "Senin aklını karıştırmaya uğraşıyor."

        Philip'in aklına yatmamıştı bu fikir. Kesinlikle Peter  yalan söylüyordu. Gece ofisine girecekti.

        Akşam planını uyguladı. Ofiste kimse yoktu. Masanın üstünde Yeni Dünya Kayıt Defteri vardı. Onu aldı. "Bu çalmak değil mi?" dedi kendi kendine. Ama insanlardan bir şey saklanıyordu. Onu öğrenmeliydi.

        Odasına gitti. Defterde pek ilgi çekici şeyler yoktu. Herkesin isimleri, nerede çalıştığı, görevler ve keşiflerle ilgili sıkıcı kayıtlarla doluydu. Ama bir şey dikkatini çekti. Peter yazmıyordu! Kapı birden açıldı ve Peter içeri daldı. "O defteri bana ver!" dedi.

        "Bu kadar önemli olan ne gizliyorsun?" dedi Philip.

        "Daha önce de dediğim gibi: Bu seni ilgilendirmez!" dedi.

        Roger George revire geldiğinde odasına gidiyordu.  Onu gördü ama hiçbir şey demedi. Doğruca Jake'in odasına gitti. George'un vurulduğunu söyledi. İsminin George olduğunu revirde duymuştu. 

        "George'u kim vurmuş?" dedi Jake. Roger bilmediğini söyledi. Roger neredeyse unutuyordu. Jake'e bir bıçak almıştı. Ona verdi.

        "Çok yaklaşmadan birden atağa geç ve sapla." dedi.

        Sabah herkes Yönetim Binası'nın önünde bekliyordu. Peter öne çıktı ve "Yeni gelen gruptaki herkes suçlu sayılmaktadır ve şuanda zindandadır. Lütfen rahatça işiniz başına dönün" dedi.

        Philip gerçeği şimdi anlamıştı. Peter'ın ismi aslında farklı bir isim olmalıydı. Kimliğini gizlemek gibi bir şeydi bu. Jake ve Roger'a anlattı. Roger'ın da bu aklına gelmişti. Jake "Peki ne yapacağız?" dedi.

        "Hiçbir şey. Olayı tamamen öğrenip size söylerim." dedi Philip.

        Zindan yeraltına açılmış büyük bir odaydı. Demir parmaklıkların arkasında birsürü adam vardı. Peter geldi. Philip'e kapıyı açmasını söyledi. Philip kapıyı açınca Peter George'u aldı ve yere düşürdü. "Bunu silahsız olarak dışarı bırakın.' dedi. "Bakalım şimdi kim yalvaracak."

        "Ben yalvarmam" dedi George. 

        "O zaman seni zombi çukuruna atalım!" 

        Zombi çukuru zombilerin olduğu kanlı bir çukurdu. Peter, George'a tekme atarak içine attı ve zombilerin onu yemesini seyretti. Gerçekten vahşetti.

        "Bu yaptığın doğru değil!" dedi Philip. 

        "Bu adam hepimizi öldürse doğru mu olurdu?" dedi Peter.

        Philip bu olayı görmemeyi isterdi. Artık burada Jake ve Roger hariç kimseye güvenemezdi.

        

    

Zombi SalgınıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin