17. Liam

535 40 23
                                    

Nog steeds was ik verbaast wat er was gebeurt, totdat iedereen werd omgeroepen. Stilletjes liepen we allemaal naar buiten. De andere huizen waren er ook al. Toen wij er ook waren, begon Dumbledore te praten.

'Um, waarschijnlijk is het al rond gegaan dat er iemand dood is.. van Hufflepuff. Het was een jonge krijger, die alles wel had van zijn vader en die zeer intelligent was. Ik moet zeggen dat Liam Scamander is overleden in het tragische incident'

Ik keek geschokt. Liam..

'Ik snap ook dat het pijn doet als je hem had gekend, daarom is er altijd hulp van ons als je ergens over wilt praten. Laten we hem nooit vergeten, en een mooi plekje geven'

Iedereen had tranen in zijn ogen. Ik keek naast me.

'Kende jij die Liam?' Fluistert ze.

'Nee, jij?'

'Ik zag hem wel lopen in de gang of in de library. Zag er echt aardig uit'

'Tja familie van Scamander he?' Lacht ik zachtjes. Ik keek of ik Malfoy kon vinden, toen ik hem zag. Hij keek verbaaster yk wat i mean dan dat ik keek. Misschien doet hij maar net alsof..? Ik zuchte.

-

Ja yooooo

Ik mag eindelijk zeggen dat het einde in zicht is!!

Uhu ja sorry dat ik 42852 jaar niks heb gedaan, er is niet echt een rede voor. Haha lmao. Ik ben gwn beetje mn inspiratie kwijt, maar ik maak hem af :)) want het einde is er bijna :))

X

Crying Hair | Remus Lupin 🌕Where stories live. Discover now