Imagine pro anna_weirdo

428 27 3
                                    

"Grace? Zlato, kde jsi?" volal ode dveří můj přítel Ashton.

"V kuchyni," zavolala jsem zpátky a čekala, až přijde. Vešel do dveří a na tváři měl široký úsměv.

"Mám pro tebe překvápko," mrkl na mě a vytáhl mě ze židle na nohy. Pohladil mě po vlasech a dal mi malou pusu na nos.

"Irwine, jestli to budeš takhle natahovat, tak ti na to překvapení kašlu," řekla jsem a on se uchechtl.

"Dobře," zasmál se znovu, ", letíme na týden na Kubu," vypadlo z něj.

Moje brada byla až někde na zemi a já jsem nevěřila vlastním uším.

"C-cože?" vykoktala jsem a on se rozesmál.

"Je to takový menší dárek k našemu tříletému výročí," řekl lhostejným tónem a já na něj koukala jako na blázna.

"Ashi, letenka na Kubu není malý dárek. Jak ti to mám jako oplatit?" sedla jsem si na židli a vjela si rukou do vlasů.

Ashton si ke mě klekl a chytil mě za ruce.

"Grace, ty mi to oplatíš tím, že tam se mnou budeš. Nechci nic víc, než být s tebou, chápeš mě?" koukal se mi do očí a ve tváři měl něžný výraz.

"Jednou mě kvůli tobě odvezou, Irwine," řekla jsem a vyplázla jsem na něj jazyk.

"Ale no tak, miluješ mě," mrkl a znovu mě vytáhl na nohy. Obmotal mi ruce okolo boků a opřel se čelem o to mé.

"V tomto máš pravdu," usmála jsem se a přisála jsem se na jeho rty. Milovala jsem tu hebkost a lehkost jeho rtů.

......

"Lásko, už budeme přistávat," budil mě jemně Ashton. Ležela jsem na jeho rameni a on měl ochranářsky ruku okolo mého pasu.

Za chvíli jsme přistáli a následovala cesta do hotelu. Jeli jsme taxíkem k hotelu u pláže a já jsem nestačila žasnout nad jednou věcí a hned se objevila další.

"Je to krása, co?" otočila jsem se na Ashtona, který seděl vedle mě.

"To jo," usmál se na mě a ukázal mi tak svoje ďolíčky. Milovala jsem je. Milovala jsem každou křivku jeho tváře. Vypadal jako anděl, který spadl na Zem.

Vystoupili jsme z taxíku a hned nás přivítal portier. Vešli jsme do haly a já jsem ani nepochybovala o tom, že tento hotel má nižší počet hvězdiček než 4. Tento hotel byl určitě pětihvězdičkový. Šlo to poznat z každého koutu, z každé dekorace, z každého obrazu nebo lustru. Byl to luxus.

Mezitím, co jsem se kochala krásou hotelové recepce a haly, Ashton se šel přihlásit a vyzvednout klíče.

"Můžeme jít?" zeptal se mě, když ke mě přišel. Přikývla jsem a vydali jsme se k výtahům. Vyjeli jsme do pátého patra. Chodby byly také krásně zařízeny. Ale nejvíc jsem se asi těšila na pokoj.

Zastavili jsme před naším pokojem a Ashton otevřel kartou dveře. Ty se otevřely a nabídly nám pohled na nejkrásnější pokoj, který jsem kdy viděla. Byl to dvoulůžkový s obrovskou manželskou postelí s nebesy a těmi nadýchanými malými polštářky z filmů.

Na každé straně postele byl noční stolek s lampičkou, u dveří koupelny byla malá pohovka s dalšími polštářky. Dále tady byl stůl, kosmetický stolek a ještě jedny dveře vedoucí mě neznámo kam.

"Co tam je?" zeptala jsem se Ashtona a ukázala jsem na ty dveře.

"Proč se nepodíváš?" usmál se na mě a já jsem zvědavě otevřela dveře zakryté bílou záclonou. Ucítila jsem jemný vánek hladící mou pokožku. Vyšla jsem na balkón a naskytl se mi nádherný pohled na hotelový bazén a dále pak na průzračné vlny moře.

"Vyžádal jsem si pokoj s výhledem na moře. Věděl jsem, že budeš mít radost," objal mě ze zadu Ashton a jeho hlava spočinula na mém rameni.

"Je to ten nejkrásnější a nejdokonalejší dárek k výročí, který jsi mi kdy mohl dát," řekla jsem dojatě, stále koukající na to panorama.

"Taky je to pro tebe a ty si zaloužíš jen to nejlepší," zašeptal mi do ucha a dal mi malou pusu na krk. Po doteku jeho rtů na mém krku mi vyskočila po těle husí kůže.

Před západem slunce jsme se vydali na pláž. Ashton někam odběhl, a když se vrátil, jednu ruku měl za zády.

"Ashi?" řekla jsem s úsměvem. Nevěděla jsem, co od něj mám čekat. První mi oznámí, že poletíme na Kubu, potom ten úžasný hotel. Co přijde teď?

"Grace Black, ten den, kdy jsem tě poprvé uviděl, si pamatuju do dnes. Měla jsi na sobě šedé tílko Sleeping w/ Sirens, roztrhané černé džíny a ošlapané Vansky. Neposedné kudrliny ti neustále padaly do tváře, zatím co jsi se skláněla nad vysypanou taškou s učením. Řekl jsem si, že jsi ta nejkrásnější dívka, co jsem kdy viděl. A potom, jak jsem ti pomohl a ty jsi mě pozvala na kafe, jsem si řekl, že jestli si nevezmu tvoje číslo, budu si to do smrti vyčítat. Udělal jsem to a požádal tě o číslo. Začali jsme se scházet častěji, až jsme spolu začali chodit. Máme tolik úžasných vzpomínek a já nemůžu uvěřit tomu, že jsem s tou nejúžasnější osobou na světě už tři roky. Nikdy nebudu litovat dne, kdy jsem ti pomohl posbírat knížky ze země. Miluju tě, Grace a doufám, že budeme mít ještě více vzpomínek, než máme teď. Ať už budou šťastné nebo ne," dořekl a vytáhl zpoza svých zad obrovskou kytici rudých růží.

"Ach, Ashtone," dojatě jsem si přitiskla dlaň na hrudník a začaly mě štípat oči. Ano, jsem citlivka, ale toto bylo tak nádherný.

"Taky tě miluju a moc," řekla jsem a z očí se mi spustila várka slz. Pevně jsem ho objala a on mě rukama hladil po zádech.

Takto jsme stáli asi deset minut, než se ode mě odtáhl a palcem mi setřel slzy. Přitiskl jeho rty na mé a procítěně mě políbil.

Děkovala jsem Bohu, že jsem měla možnost ho potkat. Byl moje všechno.

Tak tady to je, omlouvám se za zpoždění :D snad se ti to líbí :))))

5 Seconds Of Summer - jednodílovky & imagines (uzavřené)Kde žijí příběhy. Začni objevovat