27.poglavlje

1K 72 0
                                    



Kada sam se ujutro probudila, Louisa nije bilo. U trenutku me obuzeo hladan osjećaj straha. Svaka stanica tijela me je boljela, i bilo me strah pogledati se u ogledalo.

Smogla sam snage da ustanem. Polako sam došetala do ogledala, šepajući kao ranjeni pas.

"Hajde Sam, nemožeš izgledati gore od- O. Moj. Bože."

Oči su mi se raširile kada sam vidjela svoj odraz. Izgledala sam kao da sam bila išamarana kaktusima. Kosa mi je stršala na sve strane, a ispod očiju su mi bila dva, tamnoplava kruga. Duboko sam uzdahnula prije nego što sam čula kucanje na vratima. Vrata su se lagano otvorila, i Louis je tiho ušao unutra . "Ne ne negledaj!" sakrila sam lice rukama i potrčala prema krevetu. Navukla sam plahtu preko glave, još mi je samo trebalo da me vidi ovakvu. Tiho se nasmijao i prišao krevetu. Polako je otkrio pokrivač sa moje glave, i obgrlio ga oko mojih ramena. Sklonio mi je odbjegle pramenove sa lica, i prstima lagano prešao preko moje kože. Svaki dodir njegove grube kože na mene je reagirao kao elektricitet, šaljući mini šokove niz moje tijelo. Prstima je prešao preko ožiljka na mojem obrazu, i bolna grimasa je prešla njegovim zgodnim licem.

"Gdje je.. Teta R-rose?" tiho sam upitala.

"Otišla je u trgovinu i po lijekove." brzo je odgovorio dok se premjestio tako da je bio tik ispred mene na krevetu.

"Koliko vremena imamo?" omotala sam svoje ruke oko njegovog vrata, a svoje noge oko njegovog struka. Privukla sam ga bliže, sve dok se nije potpuno pritisnuo uz mene. Tiho je uzdahnuo.

"Oko s-sat vremena?" Kimnula sam i napokon spojila naše usne. Bože, koliko sam ga željela. I trebala. Polegao me na krevet, a on je ponovno bio iznad mene. Njegov jezik mi je polako prešao preko donje usnice i ja sam lagano otvorila usne, čekajući ga. Jezik mu je bio vreo i savršeno je klizio po mom. Pomjerio je svoje kukove, namjerno me izazivajući.

Tiho sam opsovala i svoje prste zakopala u njegovu tamnu kosu. Povukla sam krajeve i noktima prelazila preko kože na njegovom vratu. Uzdahnuo je, i čvršće stegnuo ruke na mojem struku. Odvojio je usne od mojih, uzimajući zrak.

"Sam.." prislonio je svoje čelo uz moje. "Ti znaš da tvoja majka dolazi za dva tjedna?"

"Lou, molim te, ne želim o tome.." odmahnula sam glavom i ponovno ga pokušala poljubiti, no zaustavio me.

"Ni ja Sam, ali imamo još tako malo vremena, n-neželim-"

"Tko je rekao da ću ići? Neželim." premjestila sam dlanove na njegove tople obraze. "Neželim ići. Moje mjesto je ovdje, u Orange Countryju. Tu, s tetom Rose, sa Sky, Niallom, Zaynom, Liamom i s tobom. Neću ići."

Zvučala sam tako samouvjereno no negdje u dubini svog srca sam znala da se nemogu boriti protiv toga.

"Dobro.. Jer te nedam." kimao je glavom i ponovno me snažno poljubio. Morala sam se nasmiješiti na njegove riječi. Samim time što je rekao da sam njegova mi je unosilo nekakvu sigurnost, i moji osjećaji prema njemu su se još više produbili. Njegova ruka je lagano prelazila po mom trbuhu, zadirkivajući me dok je radio male krugove na mojoj koži a moja želja prema njemu je postajala još veća.

"L-louis.." uzdahnula sam, i potpuno legla na krevet. On je to iskoristio i ostavio nježne, vlažne poljupce na mom vratu, dok je rukom prelazio preko centra moje topline. Ponovno sam glasno uzdahnula kad je njegov jezik dotakao moju kožu, a njegovi izvješteni prsti lagano prelazili po mjestu gdje sam ga sada najviše željela i trebala. Lagano je usisao kožu, njegovi zubi lagano prelazeći preko mjesta. Zarila sam nokte u njegova ramena, na što je on odgovorio tihim režanjem.

Taman kad sam ga htjela privući bliže, začulo se kucanje na vratima. Oboje smo se odmaknuli jedno od drugog sa frustriranim uzdahom. Prošla sam prstima kroz kosu, smirivajući je.

Where The Story EndsWhere stories live. Discover now