30.

3.7K 120 1
                                    

Ik sta op de speelplaats als ik de beste vriend van Lucas opeens op me af zie komen. Snel maak ik me uit de voeten maar, wat kan ik doen tegen iemand die minstens een kop groter is en een stuk breder?

Hij grijp me bij de arm en stopt me. "Meekomen." Zonder dat ik het doorheb volgen mijn benen hem naar binnen het schoolgebouw. We lopen helemaal naar boven, tot aan de verdieping waar leerlingen niet mogen komen. Verboden terrein.

"Daar mag je niet komen." zeg ik. Hij negeert me en loopt door. Dan staan we op zolder. De klink van de deur ligt op de grond, de deur zelf staat op een kiertje. Ik word zenuwachtig als ik sigarettenrook ruik, en in een reflex draai ik me om en loop naar beneden.

Maar voor ik nog bij de tweede trede ben aangekomen plukt hij me als het ware uit de lucht en duwt hij me naar binnen.

De stank is niet te harden. Overal liggen er sigarettenpeuken, lege flessen bier en gevulde condooms (gedver). Ik knijp mijn neus dicht voor de walm van alcohol gemengd met sigaretten.

"Aah, Flynn! Ik zie dat je hem bij hebt! Deed hij moeilijk?" Hij heet Flynn dus.
Flynn schud zijn hoofd en kijkt me aan. Mijn blik blijft op de grond gericht en ik doe een schietgebedje dat ik hier levend vanaf ga komen.

"Kom eens hier, Jackson. Jullie kunnen gaan." Dat laatste zegt hij tegen Flynn en de rest van de jongens die naast hem stonden. Ze mompelen iets en gaan weg. De deur sluit zich achter hen als ze me alleen achterlaten in het hol van de leeuw.

En ik? Ik haal diep adem en loop naar voren, enkel om er tien tellen later meteen al spijt van te hebben.

Comment/like/share

Addicted to you (boyxboy) ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu