9.

4.8K 191 5
                                    

"WAT?!" schreeuw ik. Denkt hij dat echt? "Waarom zou je zoiets denken?" zeg ik.

"Jongens, stil! Ik probeer het journaal te bekijken!" klinkt het van beneden. "Sorry pap!" roep ik terug.

Ik ga van Alec's bed af en loop naar de badkamer. Hij volgt me. "Jax, niet kwaad zijn. Het was gewoon een vraag... je hebt gewoon in heel je leven nog geen relatie gehad, en ik dacht dat je misschien verliefd was op Alexandra?"

Ik ben echt kwaad. "Daar gaat het me niet om! Waar het om gaat is dat die sukkel mij een blauw oog heeft geklopt. En dan denk jij daaraan? Nee, ik ben nog niet in een relatie geweest, omdat ik nog nooit verliefd ben geweest. Ja, er zijn en waren veel meisjes die me wilden maar als ik niet verliefd ben kan dat toch?!"

Ondertussen ben ik me aan het uitkleden omdat ik wil douchen. "Ja, gast, sorry. Hé, wacht eens met strippen tot dat ik uit de badkamer ben!" Hij slaat zijn handen voor zijn ogen en sprint naar de kamer.

"Oeps, te laat!" Even later sta ik lekker onder de douche. Ik wou, dat ik net zoals al het vuil en zweet ook mijn gedachten van me af kon wassen. Een stukje zeep en alle problemen verdwijnen in het afvoerputje. Dat zou mooi zijn.

Als ik uit de douche stap is het zeven uur. Ik kleed me aan en doe mijn haar. Ik doe een zwarte broek aan met een losse trui erover. Als ik weer in de slaapkamer kom kijkt Alec me aan.

"Amai, jij ziet er schoon uit!" hij knipoogt en ik gooi een kussen naar zijn hoofd.

"Trouwens, Karen komt langs, dus als je vanavond eerst wil kloppen voordat je binnenkomt zou dat fijn zijn." Ik knik en nog voordat ik naar buiten ga roep ik: "Vergeet de condooms niet!" Ik zei het luid genoeg zodat pap die beneden zit het zeker zou horen. "Wat?" riep hij, kwaad en verbaasd.

"Verdorie Jackson!" schreeuwt Alec. Ik grinnik in mezelf en ga mijn fiets uit de garage halen.

Comment/like/share

Addicted to you (boyxboy) ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu