🌵 t w e n t y t w o 🌵

1.3K 77 4
                                    

🌵 Shadow szemszöge

Ma van az utolsó nap, hogy Ryder itt van. Holnap kora reggel indul a gépe vissza észak Karolinába. Hiányozni fog, de hát végül is 1 hónap múlva úgy is újra láthatom.

Úgy döntöttünk, hogy ma elmegyünk motorozni,  aztán pedig fürdeni és aztán már csak a hotelszobában leszünk. Nem arra gondoltam, ti perverzek 😏

1 óra van és én már  a bőrszerkóm veszem fel. Éppen kopogtak, gondolom Ryder, megfogtam a kulcsaim, a sisakom és célba vettem az ajtót.
-Szia.- öleltem meg Ryder-t.
-Szoszi.- vigyorgott. Ez szokatlan. Nem szok csak úgy vigyorogni.
-Mi történt?- kérdeztem. Szinte biztos vagyok abban, hogy valami van a háttérben.
-Semmi, semmi.- Őm hát oké. Hagyjuk inkább.

Már egy jó ideje mentünk. Végig Ryder-t követtem, azt mondta, hogy mutatni akar valamit. Nagyon szép volt a kilátás. Végig pálma fák és a tengert is lehetett látni. Az utak szinte üresek voltak, csak egyszer-kétszer jött valami autó szemben. Gondolom mindenki a strandon van.

Arra lettem figyelmes, hogy Ryder előttem lefékel és leszáll a motorrol. Én is hasonlóan cselekedtem. Össze húztam a szemöldökömet és kérdőn néztem az előttem álló fiúra. Egy bambusz erdő volt előttünk ahova egy ösvény vezetett az erdő mélyébe.
-Mi a fasz? Miért hoztál ide?- semmit sem értek. Persze szép meg minden, de miért egy bambusz erdő?!
-Majd meglátod, csak gyere utánam.- kacsintott aztán pedig elindult. Utána iramodtam.

Csendben sétáltunk egymás mellett. Mindketten az erdőt csodáltuk. Tényleg gyönyörű. 👇

Egy idő után a bambuszok helyét egyszerű fák vették át

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egy idő után a bambuszok helyét egyszerű fák vették át. Félre ne értsétek, ez is gyönyörű volt. Nagyon sok pillangó röpködött körülöttünk és egy még Ryder orrára is rá szállt. Nagyon cuki volt. Amilyen keménynek néz ki, annyira jó szívű. Remélem talál majd egy hozzá illő lányt, aki majd boldoggá teszi.

Fél óra múlva megláttam magam előtt, a fák között, egy cuki kis házikót. 👇

-Menj csak be

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Menj csak be.- lökött a lépcső felé Ryder.
-Okkééé.- elindultam és felmásztam a lépcsőn. Amikor benyitottam a házikóba, egy nem várt személy volt ott.

🌵 Nash szemszöge

Ma végre letelt a két hét, mi pedig mindjárt reggel felbontottuk a menedzserünkel a szerződést. Vagyis a volt menedzserünkel. Már nem tud velünk kibaszni. Szerencsénkre volt pár új menedzser jelölt, így már ma találtunk is a helyére valakit. Adam a neve és 28 éves. Na de nem ez a fontos.

Mivel már nem vagyok többé Miranda bábja, így visszaszerzem azt az embert, akit mindenkinél jobban szeretek... Shad-et. Tudtommal Hawaii-on van Evan-el és Nate-el.
Miután a gondok megoldóttak, azonnal felhívtam Evan-t.
🔉 Mi a fasz kell Nash?! 🔉-Jézus március, valaki nagyon ingerült, bár nem is csodálom. Én is szívesen megfújtanám magam amiért ezt tettem.
🔉 Hallgass meg. Nem akartam Shad-et megbántani. Nem csalom 2 hete. Az a csók volt az első és az utolsó is. Azért csináltam, mert Miranda apja, aki a menedzserünk volt, megfenyegetett, hogy hogyha nem járok a lányával akkor tönkre tesz minket. 2 hétig kellett ezt játszanom, mivel most járt csak le a szerződés. Azonnal felbontottuk és kerestünk valaki újat. A lényeg a lényeg... kérlek Evan segíts visszaszerezni Shad-et. Mindenkinél és mindennél jobban szeretem őt. Kérlek segíts és ígérem, többet nem bántom meg. 🔉
🔉 Istenemre esküszöm Nash, ha még egyszer megbántod, agyon baszlak vaslapáttal aztán majd a nyűvek fognak jó éjt puszit adni. 🔉- sóhajtotta. ESZASZIKEN!
🔉 Köszönöm haver 🔉

Ez után még megbeszéltük, hogy mit hogyan és hol is vannak pontosan most és igen, utazom még ma Hawaii-ra.

🌿 Hawaii 🌿

A repülő út kurva hosszú volt, de megéri. A fiúk (Evan és Nate) addig mindent lerendeztek. Van egy fa házikó az erdő mélyén ahova Shad-et fogja elhozzni egy Ryder nevű srác. Mondhatom marhára repesek. Még itt is fiúkkal van körbe véve. Féltékeny vagyok? Igen, kurvára. Na mindegy, nem ez a fontos, hanem az, hogy Shad megint az enyém legyen.

Pár óra múlva, hallottam kívülről egy beszélgetést. Ezt a hangot ezer közül is felismerném. Itt van. 1 hónapja most fogom látni elősször.

Az ajtó kinyílt és... wow... Shad lépett be rajta, egy bőrszerkóban. Gyönyörűbb mint valaha. Lefogyott, bár eddig sem volt dagi, a bőre most aranybarna színben tundökölt és a szemei pedig nálam a biztosítékot is kiütötték.
-Nash.- nyögte ki. Eléggé meglepődött.
-Szia Shad.- mosolyogtam rá. Add isten, hogy minden újra a régi legyen.

🌵🌵🌵

Some Things Never Change ❄ Nash Grier ffWhere stories live. Discover now