2.7

4.7K 284 40
                                    

*Selam. Öncelikle bir şey soracağım. Bu sıralar kafa dağıtmaya ihtiyacım var ve cerezlik bir şeyler yazmak istiyorum. Sizce ne olsun? Anket olabilir, salakca bir şeyler hakkında olabilir... Yorumlarınızı bekliyorum. *

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum :)

**************

Duru'dan

Kağıdı açıp okumaya başladım. Merak ediyordum ama aynı zamanda korkuyordum da.

"Duru, merhaba. Galiba ismimi söylemem gereken kısma geldik. Ateş ben. Hani şu sevdiğin ama kalbini kıran. Bu kağıdı gizlice koymam gerekti çünkü sana vermemezdim. Seni ne zaman görsem, sesini duysam veya seni anımsatan herhangi bir şey olsa kalbim birazcık farklı çalışıyor. Belki pişmanlıktandır belki başka bir şey. Bilmiyorum ama korkuyorum. Yine bir şeyler yaparım diye. Veya beni bırakırsın, herhangi kötü bir şey olur diye. Hayatımsa başka kayıplar istemiyorum. Ben güçlü bir adam değilim. Eğer öyle olsaydım acımı başkasını acıtarak hafifletmeye çalışmazdım. Ne yaptığım hakkında ufak fikirlerim var ama neyi fark ettim biliyor musun? Eğer sen beni sevmeseydin hayatımda olmazdın. Kalbini kırmamış olsam bana mesaj atmayacaktın ve yine hayatımda olmayacaktın. Galiba hayatım boyunca yapmış olduğum en kötü ama aynı zamanda en doğru hata kalbini kırmaktı. Galiba saçmalıyorum. Köpek gibi pişman ve öküz kadar da üzgün olduğumu bilmelisin. Özür dilerim, o gün bana yardıma geldiğinde sana bir paçavraymışsın gibi davrandığım için.

Ayrıca tekrar özür dilerim. Seni daha erken sevmediğim için."

Okumayı bitirdigimde garip hissediyordum. Şaşkın, üzgün ve mutlu. Yapmam gereken şey galiba ona olanları anlatmakti. Sonunda mutlu olmayı istiyorsam bilmeliydi.

Duru: Ateş.

Duru: Şimdi sana uzun bir ses kaydı atacağım.

Duru: Gerçekten uzun olacak.

Duru: Son bir kez soracağım.

Duru: Emin misin?

Ateş'im: Eğer mutlu olacaksak evet.

Ateş'im: Hazırım.

*Aylar sonra minnacık bölüm yazan ben*

İGNİS |texting|Where stories live. Discover now