Chapter 13

68 4 12
                                    

Anne POV:

*Een maand later, in Australië*

Ik kijk en luister naar Luke die de laatste zinnen van amnesia zingt.

'Cause I'm really not fine at all

Ze bedanken het publiek nog snel en dan lopen ze lachend van het podium af, einde video. Met tranen in mijn ogen klik ik youtube weg. Ik mis ze, ik mis ze! Eerst gaat Emma weg, dan de jongens. De enige die ik nu nog heb is Tessa, maar ook al is Tessa echt heel aardig, ze is geen Emma. Emma is niet te vervangen! Emma en ik konden uren lachen over onzinnige dingen, Tessa en ik lachen wel maar niet zoals Emma en ik dat deden. Emma en ik bellen elke dag en over twee maanden, in de zomervakantie, ga ik naar haar toe, maar dat is niet het zelfde. In het begin had ik de jongens nog, maar nu ook niet meer.

Ik heb zin in de zomervakantie maar ik kijk er ook tegen op. Hoe moet ik het ooit vertellen? Ik was dan wel dronken maar ik heb het niet tegen gehouden. Hij heeft me gesmeekt of ik het aan niemand wou vertellen, maar ik weet niet of ik het kan. Wat ik heb gedaan is een ding, maar al ze er achter komt dat ik dit heb verzwegen gaat dat haar breken! Ik wil haar geen pijn doen! Dat verdient ze niet! Wat moet ik doen?

..........................................................................................................................................

Hi kindjes van me, sorry dat ik bijna twee weken niet heb ge-update maar ik was niet tevreden met wat ik schreef. Dit is ook niet echt het beste hoofdstuk ooit, maar iets is beter dan niets. Wat vinden jullie trouwens van de nieuwe cover, ik vind hem mooier dan de oude.Hier boven staat Lie to me, dat is een nieuw liedje van 5sos die ze alleen nog maar live hebben gedaan.

Long Way Home ~5sos~ (old)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant