Chapter 11

82 4 4
                                    

Caitlin POV:

*een paar minuten geleden*

Emma en Ashton zijn gaan drummen, of weet ik veel wat die twee aan het doen zijn en Luke en Calum die zijn nog even snel weg, dus Michael en ik zitten alleen in de lounge. "Dus Caitlin..." begint Michael maar halverwege zijn zin stopt hij "Ja Mikey?" "Ik weet niet. Ik wou iets zeggen, maar waarom Mikey en niet Michael?" "Mikey is gewoon een schattige naam en dat past bij je" als ik de zin uitspreek bedenk ik me pas wat ik zeg en ik word rood. "Niet blozen, maar je bent wel cute als je bloost" zegt Mikey "Oh shit, eh. Wat moet ik nu zeggen?" Mompelt hij, net iets te hard dus ik kan het gewoon horen. "Ik zou zeggen wat je denkt" giechel ik. "Eh, oké, maar niet boos worden" zegt Mikey en hij klinkt zenuwachtig. Waarom zou ik boos worden? "Nee Mikey ik word niet boos" stel ik hem gerust. "Eh, ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar ik vind je een soort van leuk" zegt hij snel, zo snel dat ik hem met moeite kan verstaan. Ik weet niet wat ik moet zeggen. "Sorry ik had dat niet moeten zeggen" zegt Michael en hij wil opstaan, maar ik sta op en hou hem tegen. "Nee, Mikey ik vind het leuk dat je het zegt" zeg ik. "V-vind je mij ook leuk dan?" Vraagt hij dan. Ik knik en om het nog duidelijker te maken zoen ik hem, hij zoent mee en slaat een arm om me heen.

Dan komen Ashton en Emma binnen. "Eh oeps verkeerde timing" zegt Emma en ze willen weer terug lopen. "Laat maar Emma het is goed" zeg ik en Mikey en ik laten elkaar los en eindigen onze zoen. "Oké, loop je even mee, de wc zoeken?" Vraagt Emma. Ik knik en ik volg haar naar de gang. "Dit is zo geweldig, jullie zijn echt te schattig samen. Hebben jullie nu iets?" zegt ze half gillend als we op de gang zijn. "Ik heb geen idee Emma, ik heb echt geen idee" zucht ik. "Ja dus. Nu moeten alleen Luke en Calum nog wat iemand vinden en dan is het helemaal perfect" zegt ze heel enthousiast. "Emma, ik weet niet of Mikey en ik iets hebben. Hij zij wel dat hij me leuk vond maar hij heeft niet gevraagd of ik zijn vriendin wil zijn" zeg ik. "Ik vind dat jullie iets hebben. Jullie zijn facking cute samen" zegt ze hyper. "Zullen we weer terug gaan, of moest je echt naar de wc?" Vraag ik omdat ik geen zin heb om ondervraagt te worden. "Oké dan gaan we wel weer terug" zucht Emma omdat haar plan mislukt is.

We lopen terug naar de lounge waar Ashton volgens mij bezig is met Michael te overvragen, maar als hij ons ziet houd hij weer op. "Waar zijn Luke en Calum eigenlijk?" Vraag ik als ik naast Michael op de bank ben geploft. "Die zijn weg" zegt Michael droogjes. "Nee, joh" zeg ik en ik prik in Michaels zij waardoor hij een kreetje slaakt. "Dat is gemeen Caitlin" zegt hij als een klein kindje en dan begint hij me opeens te kietelen, waar ik gewoon tegen kan dus het heeft niet echt zin. "Wow Mikey" zeg ik en ik prik nog een keertje in zijn zij waardoor hij weer gilt als een meisje. "Cuties" zegt Emma en ik voel dat ik begin te blozen. Ik kijk opzij en ik zie dat bij Mikey hetzelfde gebeurt.

Gelukkig voor ons, Mikey en mij dus, komen Luke en Calum op dat moment weer binnen. "Waar waren jullie?" Vraag ik. "Eten halen" antwoord Luke terwijl hij met zijn hand door zijn blonde haren gaat. "Is er nog iets spannends gebeurt terwijl we weg waren?" Vraagt Calum vrolijk. Ik schud van nee maar Emma zegt doodleuk "Caitlin en Michael hebben samen iets spannends gedaan" dan kijkt iedereen naar Mikey en mij. "En bedankt Emma" zeg ik sarcastisch "Graag gedaan" zegt ze alsof ze iets goeds heeft gedaan. "Wat?" Vragen Luke en Calum verbaast. "Die twee daar waren aan het zoenen toen wij binnen kwamen" zegt Ashton en hij wijst naar Mikey en mij. "Ik wist het" zegt Calum hyper. "Je wist wat?" Vragen ik en Mikey verbaast. "Ik wist dat als jullie alleen zouden zijn dat jullie dan iets zouden krijgen" zegt hij. Waarom wist iedereen, behalve ik, dat Mikey mij leuk vond?

Dan word het haar van de jongens gedaan en moeten ze het podium op. Emma en ik zitten te wachten in de backstage lounge als we opeens Michael horen zeggen "Caitlin, Emma komen jullie even" ik wil eerst blijven zitten maar Emma trekt me mee. "Kom Caitlin dit is lachen" zegt ze vrolijk en ik loop toch maar mee. Emma gaat op de verhoging zitten waar Ashtons drumstel op staat en ik sta heel akward in het hoekje van het podium. Mikey komt naar me toen gelopen en samen gaan we ook op de verhoging zitten maar een stukje van Emma af. Ashton pakt een gitaar en hij speelt 'Wherever you are' voor Emma. Ik vind ze samen echt zo cute.

Na Ashtons kleine optreden loopt Ashton naar voren. "Jullie zullen je allemaal wel afvragen wie deze twee meiden zijn. De ene is Emma, mijn vriendin dus" zegt hij en daarna neemt Mikey het over. "En die andere is Caitlin. Ik heb een heel belangrijke vraag voor Caitlin" hij draait zich naar mij toe "Caitlin wil je mijn vriendinnetje worden?" De hele zaal begint de gillen (de fans dan niet de zaal). "Ja" zeg ik en dan zoenen we.

Emma en ik lopen het podium weer af. "Jaaaah, nu zijn Ashton en ik niet meer het enige stelletje" zeg ze vrolijk "Nu Luke en Calum nog" voeg ik eraan toe. "Luke die krijgt gewoon met Anne en Calum die moet nog iemand zoeken" zegt ze. "Ja" stem ik in. Dan beginnen we te lachen en kunnen we niet meer stoppen.

..................................................................................................................................................................

Hi kindjes, dit is het hoofdstukje voor vandaag. Dit hoofdstuk heeft gewoon facking 1000 woorden, normaal zijn het er 500 ongeveer en soms nog wel minder. Hierboven staat amnesia behind the scenes, ik heb geen idee waarom.

Long Way Home ~5sos~ (old)Where stories live. Discover now