Chapter 2

93 4 4
                                    

Emma POV:

*een paar dagen later op een maandag*

Vandaag ga ik voor het eerst naar mijn nieuwe school in San Francisco. Ik ben best wel zenuwachtig want ik ken hier nog helemaal niemand. Zouden mensen mij herkennen van het interview? Ik hoop het niet. Straks willen mensen alleen maar vrienden zijn omdat ik de vriendin van Ashton ben.

"Emma kom je dan breng ik je naar school" roept mijn moeder vrolijk. Ze is een stuk vrolijker sinds papa weg is. Ik ben ook blij dat hij weg is maar ik haat het dat we zijn verhuisd. Zou Ashie mij net zou missen als ik hem? "Emma kom je nog" roept mijn moeder weer. "Ja ik kom al" roep ik terug en ik pak snel mijn tas. Ik stap in de auto en mijn moeder brengt me naar school.

Als eerste loop ik naar de conciërge want hij heeft de sleutel voor mijn kluisje er ligt mijn lesrooster in. "Ben jij Emma?" Vraagt hij en ik knik. Hij geeft me mijn kluisjes sleutel. "Nummer 439" zegt hij en ik loop naar mijn kluisje. Ik dump mijn gymtas in mijn kluisje en dan gaat de bel. Ik zucht...daar begint de hel die schol heet weer.

Doordat ik even niet oplette loop ik tegen iemand aan. Ik kijk op en zie dat ik tegen een meisje van mijn leeftijd ben aangelopen. Ze heeft groen/blauw haar en bruine ogen. "Sorry ik was niet op aan het letten" zeg ik. "Maakt niet uit...wacht even...ben jij niet Emma Irwin?" Vraagt ze verbaast. "Ik ben niet met Ashton getrouwd ofzo maar ik ben wel Emma" lach ik. "Wat doe je hier eigenlijk?" Vraagt ze nog steeds verbaast. "Ik ben verhuist samen met mijn moeder" vertel ik. "Oké maar bestaat Ashma nog wel?" "Ja gelukkig wel" antwoord ik. "Naar welk lokaal moet je?" Vraagt ze. "112" antwoord ik. "Ik ook" zegt ze half gillend. "Hoe heet je eigenlijk?" "Caitlin" antwoord ze meteen. "Mooie naam. Zou je me misschien kunnen helpen het goede lokaal vinden?" "Ja hoor kom maar mee" zegt ze en ze trekt me mee de gang door.

"Hier is het" zegt ze als we bij het goede lokaal zijn. "Ah, daar zijn de laatkomers" zegt de docente streng. "Maar mevrouw Caitlin heeft mij geholpen met het goede lokaal vinden want dit is mijn eerste dag" neem ik het voor ons op. "Oké maar volgende keer als je  te laat bent Caitlin mag je je om acht uur melden" zegt de docente. Caitlin zucht opgelucht. "Thanks" mompelt ze. "Wil je je even voorstellen?" Vraagt de docente. "Eh oké. Ik ben Emma. ik ben 17 jaar oud, bijna 18. Ik kom eigenlijk uit Australië maar ik ben samen met mijn moeder verhuist." Vertel ik. "Hebben jullie nog vragen aan Emma?" Vraagt de docente. "Ben jij Emma de vriendin van Ashton Irwin?" Vraagt er iemand. "Ja ik ben de vriendin van Ashton" "Bestaat Asma nog?" Vraagt iemand anders. "Ja Ashma bestaat nog" zeg ik en ik glimlach. Ik beantwoord nog wat vragen en dan mag ik naast Caitlin gaan zitten voor de rest van de les.

Een paar uur later is de school afgelopen en word ik opgehaald door mijn moeder. "Hoe was het?" Vraagt mijn moeder. "Best oké. Ik heb al een goede vriendin gemaakt, Caitlin. Ze heeft wel iets weg van Anne maar dan anders" vertel ik vrolijk. "Dus zo erg is het hier niet" grinnikt mijn moeder. "Het is nog steeds vreselijk dat ik niet meer bij Ash, Anne, Lukey, Mikey en Calpal ben maar toch iets minder erg dan ik het verwachtte" zeg ik.

.........................................................................................................................................................

Hi mensjes, ik ben eindelijk weer terug met een hoofdstuk. Caitlin je word nog steeds wat je wilde in het verhaal hoor. Ik mag naar het concert van 5sos als mijn ouders kaartjes kunnen krijgen🎉. Hierboven staat natuurlijk want you back van 5sos❤️

Long Way Home ~5sos~ (old)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu