Chapter 12

82 4 4
                                    

Emma POV:

*de dag erna*

Meteen als ik wakker word kijk ik op mijn mobiel. Caitlin en ik hebben onze insta op open gezet en nu krijgen we om de minuut een nieuwe volger erbij. Ik heb Ashton moeten beloven dat ik geen haat zou gaan lezen, wat ik sowieso nooit zou gaan doen. Ik weet dat er heel veel 5sosfans me haten maar het kan me niks schelen. Ik doe wat ik wil en ik wil wat ik doe. Ik heb nu al 312.491 volgers en het voelt echt raar, maar wel grappig. Vandaag en morgen hebben we vrij en ik heb geen idee wat ik vandaag ga doen. Ik ga wel iets doen maar Ashton wou niet zeggen wat.

Als ik net omgekleed ben doet iemand mijn deur open. "Ashton what the fack doe je hier?" Vraag ik verbaast. "Ook goedemorgen Emma" zegt hij nepbeledigt. "Sorry Ashton maar wat doe je in mijn huis?" Vraag ik nog steeds verbaast. "Ik kom je ontvoeren" "Eh. Oké" hij trekt me mee naar beneden. Ik val bijna van de trap af maar Ashton vangt me op. Ik kijk hem aan en hij begint te lachen. Hij draagt me de trap af en zet me dan op de grond neer. "Hoe dan Em? Hoe?" Giechelt hij. "I don't know. Waarom ben jij zo cute?" "Ik ben niet schattig Emma. Jij bent schattig" ik sla hem zachtjes op zijn arm. "Stoute meid. Nu ga ik je maar blinddoeken  als je een good girl was geweest had dat niet gehoeven" zegt hij en hij pakt een sjaal en bind die zo om mijn hoofd dat ik niks kan zien. Hij leid me voorzichtig naar zijn auto en helpt me met instappen. Ik hoor de auto deur van mijn plaats dichtslaan en even later gaat de deur van de bestuurder open. Ashton gaat naast me zitten. De auto start en begint de rijden.

Na een rit van ongeveer 21 en driekwart minuut stopt de auto. "Zijn we er" vraag ik en ik wil de blinddoek afdoen maar Ashton houd me tegen. "Niet zo snel, Emma" ik probeer hem te slaan maar ik sla mis omdat ik hem niet kan zien. Blijkbaar zag het er erg grappig uit want Ashton begint te lachen. Heel voorzichtig helpt hij me uit de auto. Hij pakt mijn hand vast en zo lopen we hand in hand naar, ja naar waar eigenlijk? "Ashton waar gaan we heen?" Probeer ik maar hij giechelt alleen maar.

Na een paar minuutjes te hebben gelopen, stopt Ashton opeens. Hij maakt de sjaal,die voor mijn ogen zat als blinddoek, los. Ik kijk om me heen en ik zie dat we bij een HEMA zijn aangekomen. Eerst begrijp ik niet waarom maar dan valt het kwartje. We ontmoette elkaar voor het eerst in de HEMA toen ik helemaal boos op hem werd omdat hij zijn cola over me heen gooide. Ik begin een beetje te giechelen, wat best raar is omdat ik nooit giechel. "Vind je het niet leuk?" Vraagt Ashton onzeker. Dan besef ik me pas dat ik nog niks heb gezegd. "Ik vind het super lief dat je helemaal opzoek bent gegaan naar een Hema" zeg ik en Ashton slaat een arm om mijn schouder. Zo lopen we naar binnen. We pakken een ontbijtje en eten het op. Het is een hele gezellige ontbijtdate (heet dat zo😂).

......................................................................................................................................................

Hi, sorry dat ik zaterdag, zondag en maandag niet heb ge-update. Ik heb het heel erg druk gehad met een project van Engels wat ik moest inleveren omdat ik anders een 1 ervoor kreeg omdat ik al te laat was met inleveren, oeps😂😅. Ik heb het ook druk gehad met iets naders maar dat wil ik liever net vertellen, dat is nog geheim voor jullie maar geloof me, het wordt leuk (hoop/denk ik). Hierboven staat Valentine, special voor Caitlin.

Long Way Home ~5sos~ (old)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن