7 fejetet

886 43 0
                                    

De nem ha ez igaz, akkor.... Akkor azok a kísérletre elfogott szerencsétlenek ott fognak még sínylődni teljesen határozatlan ideig!

-Mi a baj?

-Látomásom volt. Lyra léleküzenete segítségével. A szervezet vele lép kapcsolatban az adott személyekkel. De az, amit most mondott...

-Mi volt az?

-Azt mondta, hogy az alanyok szöktetését határozatlan ideig meg kell szüntetniük, mert a legutóbbi kudarcba fulladt. A szervezet tagjai közül pedig sokan megsebesültek. Egy ideig nem tudnak segíteni a segítségre szorulókon.

-Mi a....

-Nem beszélhetsz így, ha itt vagyok.-fogta be Malia száját Alan.

-Többet is mondott?-kíváncsiskodott Stiles.

-Nem. Lyra ereje is csak véges. Na meg persze az is lehet, hogy ő is megsérült.

-Elmegyek egy kicsit az erdőbe. Majd jövök.

Válaszukra sem várva kitéptem magam Párom öleléséből és elindultam kifelé, de Scott meg akart állítani. Kikerültem, hisz nem volt kedvem sem harcolni, sem falhoz vágni.

Majd kimentem az ajtón, be az erdőbe, ott fel egy fára. Nem hiszem el, hogy nem tudják folytatni. Persze megértem, de ha bele kell gondolnom abba, hogy azok, akiken ott szórakoznak a tudósok vagy miknek nevezik magukat, teljesen reménytelenek. Nem tudnak tenni semmit, csak hagyni magukat. Csak szenvedni tudnak.. Teljesen elkeseredtem. Azok az árva lelkek!

Egy Farkas Párja (TW FF. )Where stories live. Discover now