6 fejezet

1K 43 1
                                    

Nem bírtam mozdulni, sem kinyitni a szemem, szagokat sem éreztem. De hallani hallottam.

Hallottam, amint Derek rosszul lett, hallottam, amint mindenki aggodalmasan kérdezgeti Deaton-t és hallottam, hogy Derek azóta sem kelt fel. De persze azt is, hogy egy igaz alfa is meghalt volna ennyi sisakvirágtól, amit belém fecskendezett Allison. De ő azzal védekezett, ezt az anyjától kapta, vérfarkasok elleni védekezésre . Az egyetlen összetevője a farkasölőfű volt. Persze ez egy jó védelem, csak nem a barátai ellen.

Egyszerre csak felültem, miközben a szemem átváltozott. Mindenki furcsán nézett rám, mintha feltámadtam volna, vagy valami. De nem, csak felkeltem. Lehet, hogy ha nem lettek volna a kísérletek belehaltam volna, de megtörténtek, így tudtam, hogy ez engem csak egy időre üthet ki.

-A kísérletek...-sóhajtottam. Derek a hangom felé fordult én meg felé nyújtottam a kezem, amit megszorított, majd az ő szeme is kipattant.

-Szeretlek!-mondta, szinte kiabálva. A szemében könnyeket véltem felfedezni. Rám mosolygott és megölelt. Majd megcsókolt, mintha ez természetes lenne, pedig nem volt az , hisz régen jártunk. Egymás társai vagyunk, de én halhatatlan, tehát a végén egyedül maradok. Ezt rajtam kívül senki sem tudja. De ha rajtam múlik, nem is fogják. Mikor kissé kínossá vált, hogy mindenki minket bámul, elhúzódtam tőle.

-Na mit akartunk megbeszélni a gyűlésen?-kérdeztem, amint Derek az ölébe húzott és a vállamon nyugtatta az állát.

-Arról, hogy mit kéne tennünk, hogy segíthessünk annak a szervezetnek, ami kiszabadított téged. Ugye Tess-nek megemlítetted hogy ők próbálnak mindenkit elengedni onnan, de mi is szeretnénk segítséget nyújtani nekik, a kísérletezőkkel folytatott harcukban.

Meglepődtem. Nem hittem volna, hogy ennyire beleegyezőek lesznek. Viszont azt is el tudtam volna képzelni, Derek csak azért akar nekik elsősorban segíteni, mert engem is ők szabadítottak ki és nélkülük még mindig abban a cella-szobában rostokolhatnék.

Megdermedtem, mert lelki üzenetet kaptam Lyrá-tól. Lyra egy boszi, aki a szervezet egy szerves tagja. Az ő segítségével tartják a megfelelő emberekkel a kapcsolatot. A lélek mágiája nagyon erős. Vele jóban vagyok. De az üzenet nem valami jó hír. Néhányan megsérültek a szervezetből a második kiszabadításkor. Nem is sikerült. A védelmet a kísérleti épületben megkettőzték. Az őröket  szigorúan tesztelték. Bizonytalan ideig fel kell függeszteniük a munkát.

Egy Farkas Párja (TW FF. )Kde žijí příběhy. Začni objevovat