16. kapitola - jedem na Slovensko!

2.6K 151 15
                                    

Je to asi už týden co jsem si vybalila a teď znovu, víte proč? Jedeme na slovensko za Samkem! A to celá crew! Strašně se na ně těším, Samko bude na nás čekat na nástupišti a my ostatní příjedem, pro každého mám mini dáreček, ale samozřejmě pro Domina ne, jeho chyba, nemá být můj bratr. Ne dělám si srandu, dala jsem mu to taky. Je to takový speciální kámen kde je vyřezaná naše společná fotka která vznikla když jsme byli poprvé v praze. Drahé to zas extrémně nebylo, ale jedno vím, že je to potěší. Teda snad. Kufr si brát nebudu, vezmu si jenom vak, notebook potřebovat nebudu, je kolem jedné odpoledne a my jedem ve tři. Z kuchyně zařvu Dominikovi do pokoje že je oběd, co se asi stalo? Vystřelil z pokoje až se málem zabil na schodech, vzala talíře a nandala mu brambory s masem a dala až před nos, měly jsme prázdniny, rodiče v práci.
Celé to snědl, ani nepoděkoval a hned vypadnul zpátky do pokoje, nejlepší bratříček... Nádobí jsem uklidila do myčky a odběla do pokoje si zabalit aspoň základní věci.

...

Na nástupišti nás přivítal můj oblíbený úsměv který mě vždycky rozesměje (Samozřejmě hned po Matymu :D) což patřil Samkovi! Málem jsem ho rozmačkala

,,Ty kluku jedna ušatá, ty si nám ale vyrostl!" Zasmála jsem se a Samko též

U nich to bylo nádherné, úžasný prostor a atmosféra k nezaplacení...
Odvedl nás do jeho pokoje kde jsme si odhodili věci a razily ven

,,Hej, nevadí vám že pôjde i Klára?" optal se Samki

,,Hej nevadí" řekli všichni sborově

Klárka je strašně fajn holka, párkrát jsme si volali a její humor není daleko od mého. Šli jsme tedy ven i s Klárou a rovnou na místní hřiště... ano hřiště :D Hned jsme si s Klaris zabrali houpačky a začali houpat zatím co kluci dělali číčoviny.

,,Máš ráda svého bratra?" Zeptala jsem se po chvíli

,,Ako že áno, občas ma štve ale inak ho mám ráda" zasmála se Klárka

,,A nepřipadal ti trochu divný v poslední době?" Musela jsem se zeptat

,,Občas, furt bol v pokoji a nevychádzal, a keď áno tak bol nepríjemný" ušklebila se a dál pozorovala kluky kteří momentálně hráli na schovávanou. Na chvíli jsme se k nim přidali a hráli na malé děti. A překvapení ostatních rodičů taky nechybělo. Cestou zpátky jsme si zašli do supermarketu něco k jídlu když budem dělat stream.

Oh boy... Moc se omlouvám že nevyšla kapitola, navíc tahle je děsná😫 Příště bude pohled Samka apod. Ještě jednou se moc omlouvám😖

Vaše velice špatná Littlie

Bratr a tři blbci ✔ || StudioMoonTV ||Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt