Kapitel 3

24 0 0
                                    

Ned af den mørke gyde, til højre for den forladte fabrik og ned af løvebakken, Ind på den gamle kirkegård og ned til bande huset som lå i skoven bag kirkegården, jægerhytten, som den blev kaldt. Jeg bankede på døren, den lille lem i døren åbnede og et par mørke øjne så på mig. "Hvem er du?" blev jeg spurgt. Han måtte være ny, jeg sagde ikke noget. Tog bare min taske af og viste ham den, han åbnede døren og jeg gik ind. Alle bordene der inde, var runde og folk sad på tønder. Der var dunkel belysning, men folk snakkede højt, de grinede, råbte og nogle snakkede bare normalt. De spillede kort, pool, dart eller drikkede noget jeg tror var øl, men jeg kunne ikke rigtigt se det.

Jeg gik hen imod dem, der spillede kort, de spillede poker. Jeg satte mig på en stol. "Skal du være med knægt?" spurgte kort uddeleren. Jeg rystede på hovedet. Der var ikke nogen der spurgte hvem jeg var, jeg havde været der mange gange før. En fyr, kaldet Raven, kom over til mig og lagde hans hånd på min skulder. "Er vi på arbejde?" spurgte han og smilede. Det var lige ved at han tabte hans cigaret.

Jeg nikkede og han satte sig ved siden af mig. "Hvordan har du det? Går det godt i skolen?" spurgte han, "Jeg har det fint, og det går godt nok i skolen" mumlede jeg. Der var tre personer her fra jeg var gode venner med. Det var Raven, Køter og Smile. Jeg kendte ikke deres rigtige navne, men det var jeg også ligeglad med. Der var ikke mange der kunne huske, hvem var hvem af de tre, ikke fordi de lignede hinanden. Men fordi de gjorde hinandens arbejde. Hvis Raven skulle ud og "snakke" med en, kunne Smile gøre det i stedet for Raven. Det samme med de andre, der var ikke mange der kunne forstå hvorfor de gjorde sådan. Men det var fordi at det var lettere for dem alle. Jeg kunne kende forskel på dem på deres opførsel og hvordan de så ud.

Raven var en god mand, han havde en gammel hue på og havde altid en cigaret i munden. Han var god til at slås med hans hænder, han var hurtig og stærk.

Køter var den tavse af dem, han havde to forskellige øjenfarver, grøn og blå, og havde altid hans hår sat op i en mini hestehale. Han var god med pistoler og snipere, han var god til at fokuser og var meget alvorlig, for det meste.

Smile havde altid en joke eller to at fortælle, han var skaldet, havde tatoveringer op af hans nakke, og havde et ar over hans venstre øje. Han var god med knive, han kunne kaste dem seks meter og ramme hans mål, han var også god til at fokuserer.

Smile var kommet over og havde spurgt om jeg stadig have kniven han havde givet mig. Jeg nikkede og sagde at der var en pige, Kate, der havde set den. Men var ligeglad. Køter spurgte om han skulle holde øje med hende, jeg sagde nej og han forstod det. Vi sad og snakkede alle sammen, i omkring 45 minutter. Så kom Boss. Han spurgte om jeg havde tingene, og jeg nikkede, jeg gav ham tasken. Han åbnede den og tog posen ud. Han gav mig pengene og bad mig om at sige til Viggo at han skulle bruge mere i morgen. Jeg nikkede, tog tasken og gik min vej.

Jeg blev ikke spurgt hvor jeg var henne, min far var ligeglad og min mor lå og sov. Jeg gik ind på mit værelse og lagde mig til at sove, lige før at jeg sov fik jeg en besked. Jeg åbnede min mobil og så beskeden. Det var Raven, "skal jeg hente dig i morgen efter skole? Du skal jo alligevel hen med tingene til Boss" stod der. "Ja, det kan du godt" skrev jeg tilbage, "Må Køter og Smile godt komme med?" skrev han igen, "Ja det må de vel godt" skrev jeg.

Efter det lagde jeg min telefon væk og lagde mig til at sove. Jeg vågnede op i sved ikke ret længe efter at jeg var faldet i søvn. Jeg sukkede, og lagde mig til at se en film. Min yndlingsfilm "Skriget", det var en gyser, men jeg synes den var mere sjov end den var uhyggelig. Jeg skruede lidt ned for Tv'et, jeg ville ikke vække mine forældre. Jeg blev mere og mere træt, det begyndte at bliver svært at holde mine øjne åbne. Jeg lukkede dem og lyttede til filmen, men lyden blev svagere og svagere.

Sten HjertetWhere stories live. Discover now