Capitolul 74

1.4K 125 27
                                    


Ma trezesc buimaca, orbita de razele puternice ale soarelui ce inunda camera cu lumina. Capul sta sa imi explodeze si am o senzatie oribila de greata. Ma uit in jurul meu si observ ca nu recunosc camera. Dau sa ma misc dar ceva nu ma lasa. Imi intorc fata intr-o parte si inima imi ajunge in gat cand vad ca ceea ce ma tine pe loc e bratul unui baiat. Ridic cearsaful si vad ca am pe mine un tricou -care sigur nu era al meu- si chiloti. Ma panichez si mai tare si imi e frica sa verific daca baiatul are sau nu ceva pe el. Ma uit la chipul sau, observand o barba nu foarte crescuta si ingrijita ce ii incadra maxilarul perfect si un par castaniu cu cateva suvite blondine. Reusesc sa ma eliberez din stransoarea sa, insa din nefericire baiatul se foieste de cateva ori, deschizand apoi ochii somnoros.
- Buna dimineata, mormaie ragusit.
     Pentru cateva secunde ma uit in ochii sai de un albastru electrizant, ca mai apoi sa tresar si sa sar din pat ca arsa. 
- Unde sunt? spun confuza. Ce s-a intamplat aseara? 
- Nu iti mai amintesti nimic? spune stand srijinit in coate si trecandu-si cu o mana prin par.
- Din cate imi dau seama, am exagerat cu bautura, spun si baiatul pufneste amuzat.
- Uite cum facem, ma duc sa fac un dus, daca vrei fa si tu unul, ai o baie acolo, spune indicand cu capul o usa din camera, si dupa iti povestesc, e bine asa?
- Ok, spun inca confuza. 
      Se ridica si vad ca e imbracat doar in boxeri, lasand la vedere un spate lucrat si un bronz exotic. Observ ca e foarte inalt, avand probabil 2 metri si o statura impunatoare. Imi gasesc prin camera hainele si merg la baie, facand un dus racoritor. Ii sunt recunoscatoare Timeei ca m-a pus sa iau servetele demachiante la mine in caz ca mi se scurge machiajul iar acum le folosesc ca sa ma demachez. Ma uit in oglinda si incerc sa-mi amintesc ce am facut noaptea trecuta dar ultimul lucru pe care il stiu e ca stateam cu Timeea la o masa cu mai multe persoane si bautura continua sa vina iar prietena mea ma incuraja sa-mi fac de cap, spunand ca nu o sa am multe ocazii sa petrec ca acum deoarece facultatea e grea si nu o sa am timp. Cel mai probabil mintea doar ca sa ma incurajeze sa ma relaxez. Ies din baie si apoi din camera si parcurg holul lung, desi nu am nicio idee pe unde merg. Gasesc intr-un final niste scari si cobor, fiind invaluita de mirosul de cafea proaspata. Ma iau dupa miros si ajung intr-o bucatarie unde misteriosul baiat turna cafea in doua cani. Avea pe el doar o pereche de pantaloni scurti gri lejeri. Imi dreg glasul pentru a-mi remarca prezenta si acesta se intoarce spre mine oferindu-mi un zambet demential. Ia canile si merge afara iar eu il urmez. Ajungem pe o terasa din marmura rece, ce imi trimitea fiori in talpi deoarece refuzam sa ma mai incalt cu tocurile alea incomode. Pe terasa erau doua scaune albe ca niste fotolii si o masuta de cafea. Aseaza canile pe masa si se pune intr-un scaun. Ma pun si eu intr-un scaun privindu-l curioasa. 
- In primul rand eu sunt Ares, spune intinzand mana.
- Heaven.
- Stiu, spune amuzat iar eu ma rusinez. 
     Isi aprinde o tigara si imi face si mie semn spre pachetul sau, iar eu ma servesc. 
- Deci, ne-am intalnit aseara, Timeea ne-a facut cunostinta. Erai putin ametita cand am ajuns, dar erai o companie placuta. Am vorbit, am baut, am dansat, pana la jumatatea serii amandoi eram destul de bauti si... infierbantati, spune si simt cum imi urca sangele in obraji. Te-am intrebat daca vrei sa mergem la mine si ai fost de acord, de restul cred ca iti dai seama si singura, spune amuzat. 
- Mda, spun jenata afundandu-ma in scaun in timp ce sorbeam din cafea. 
- Eu am cursuri in jumatate de ora si presupun ca si tu. 
- Facultatea! strig sarind ca arsa. Oh rahat am pierdut deja prima ora! spun verificand ceasul. Trebuie sa plec, adaug sunand la taxi. 
    Dupa ce dau taximetristului adresa la care ma aflu imi iau geanta si tocurile si ma indrept grabita spre iesire. 
- Ne mai vedem, spune baiatul facandu-mi cu ochiul si ma urc in taxi plecand. 
     Ajung foarte repede acasa, semn ca Ares nu sta prea departe. Ma schimb rapid cu ce prind la mana: skinny jeans albi rupti in genunchi, un tricou negru si o pereche de Adidas albi. Imi iau geanta si cheile de la masina. In timp ce alerg spre garaj imi prind parul intr-un coc dezordonat si imi pun o pereche de ochelari de soare ce au rolul sa ascunda cearcanele mult prea evidente de sub ochii mei. Ajung la facultate in timp record si alerg pe hol spre urmatoarea ora ce incepe in 5 minute. Din fericire nimeresc din prima clasa si ajung chiar si inaintea profesorului. Cativa ochi ma fixeaza in timp ce ma indrept spre fundul amfiteatrului si recunosc dupa privirea usor uimita a unora ca sunt varcolaci.


      ***

  Soneria anunta finalul celui de al patrulea curs si ies din clasa indreptandu-ma spre locul in care am stat cu Timeea cand am chiulit. Fata era deja acolo si fuma o tigara. 
- Ia uite-o pe petrecareata mea, spune zambind. 
- Sa te ia nabiba cu petrecerile tale, marai morocanoasa.
- Uu cineva e prost dispus. Ce, nu ai mai facut nimic cu Ares? 
- Asta e problema, ca am facut, spun simtind vinovatia cum imi apasa pieptul.
- Pai si unde e problema? Daca spui ca nu a fost bine nu te cred! Sunt prea multe fete in limba dupa el ca sa nu fie bun la pat!
- Nici nu imi amintesc daca e, spun amuzata. 
- Eu am incercat la un moment dat sa te opresc din baut, dar mi-ai spus ca aveai nevoie de o pauza. 
- Mda, dar nu voiam sa ajung atat de departe incat sa ma culc cu cineva...
- Ei haide Heaven, nu e ca si cum ti-ai tradat specia. Si din cate stiu nu ai inselat pe nimeni si nici el. Plus ca doar o viata ai, de ce sa nu o petreci simtindu-te bine? spune zambind.
- Chiar asa, spun realizand ca pana la urma nu am gresit cu nimic in seara precedenta. 
- Uite-l pe Fat-Frumos! spune Timeea si imi indica cu privirea un Ares imbracat cu o pereche de blugi negri, un tricou Polo tot negru si niste vansi negri. Toata aura sa misterioasa de bad boy era completata de niste ochelari tip aviator cu lentila neagra, exact ca ai mei. 
- Sa nu cumva sa..., incerc sa spun dar sunt intrerupta.
- Arees! striga Timeea si ma ridic fulgerator plecand spre corpul in care aveam ora. Unde fugi sateno? striga fata dupa mine.
- Am ora! spun desi doar voiam sa scap de o alta conversatie intre mine si Ares. 

   ***

      Pana la finalul orelor nu ma mai intalnesc cu Timeea. Parchez masina in garaj intrand in casa. Urc in camera mea si ma trantesc in pat, adormind instant. 

     Ma ridic din pat, observand camera vag cunoscuta in care ma aflam. Constientizez cu uimire ca sunt acoperita doar de un cearceaf iar langa mine se afla un Ares adormit. Din nou!? Ma ridic din pat si ma imbrac rapid, hotarata sa nu-l mai trezesc pe baiat si de data asta si ma indrept spre parter. Jos o alta silueta masculina, periculos de cunoscuta, statea cu spatele la mine. Am simtit cum inima incepe sa-mi bata din ce in ce mai tare si respiratia imi accelereaza. 
- Nu imi pot crede ochilor, vocea atat de cunoscuta ce ma face sa ma cutremur vibreaza in linistea casei, suparata. Stiu ca ti-am gresit, si ca nu am dreptul sa spun asta, dar mi-ai frant inima Heaven. 
    Baiatul se intoarce si toate banuielile imi sunt confirmate cand fac contact cu ochii sai. Shane.
- Cum ai putut sa imi faci una ca asta? spune apropiindu-se amenintator dar cu o privire indurerata.
- S-Shane, spun balbait.
- Te simti mai bine? Spune Heaven te simti mai bine acum ca m-ai inselat si tu!? spune apucandu-ma de brate si strangand dureros. 
- Ma doare Shane! spun plangand.
- Raspunde-mi! striga la mine.

- Nu! ma trezesc strigand. 
     Respiratia imi era extrem de accelerata si eram transpirata. 
- A fost doar un vis, spun punandu-mi mainile pe fata si oftand din toti rarunchii. Mai bine zis cosmar.
    Ma uit la ceas si observ ca e 2 dimineata. S-a dus si somnul meu. Ma ridic din pat si ma schimb cu un costum de baie din doua piese negru. Imi iau un prosop cu mine si o sticla de whisky din biroul tatei si cobor. Imi pun putin whisky intr-un pahar si torn cola peste. Imi iau paharul, tigarile, telefonul si prosopul si merg la piscina. Afara era cald, desi era noapte. Cerul era senin, putand fi observate toate stelele, iar singurul lucru care se auzea era cantecul catorva greieri.
Ma pun pe un sezlong si imi aprind o tigara, apoi iau o gura din pahar. Cuvintele sale inca imi rasunau in minte "Mi-ai frant inima".
     Strang din ochi terminand tigara si apoi ma arunc in piscina. Inot in speranta de a-mi consuma energia si de a da uitarii cosmarul, din pacate insa dupa mai bine de doua ore niciunul din scopuri nu este atins.
    Urmatoarea ora mi-o petrec stand pe sezlong, privind cerul si fumand aproape tigara dupa tigara. Simteam o apasare pe pieptul meu care se adancea din ce in ce mai mult de fiecare data cand imi aminteam de cosmarul avut. Ii auzeam vocea din nou si din nou cum repeta "Mi-ai frant inima". 
-
Nu te-am inselat! ma rastesc deodata aruncand cu paharul care se face bucati pe jos, nemairezistand sa aud acea voce. 
     Simt cum lacrimile isi fac aparitia pe obrajii mei. Urc obosita in camera mea si ma pun in pat, plangand in continuare. Ma ghemuiesc in pozitia fetusului strangand perna la piept. De ce nu pot pur si simplu sa imi traiesc viata? Suntem despartiti de atata timp si totusi ma simt de parca am facut un lucru oribil cu Ares. La naiba el s-a simtit asa cand a regulat-o pe Sage?! Ma indoiesc! Eu de ce trebuie sa ma consum atat? De ce trebuie sa ma gandesc la el? De ce ma doare?
 

 Buna! Pareri despre capitol?

Imi pare rau pentru absenta mea, dar pur si simplu nu am avut nici inspiratie in astea doua luni, si sincera sa fiu nici chef si am zis ca decat sa scriu niste capitole plictisitoare doar de dragul de a posta mai bine nu scriu. Sper sa ma intelegeti.

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum