Capitolul 27

3.4K 267 21
                                    


            *Din perspectiva lui Heaven*

       Mi-am baut cafeaua de dimineata apoi am iesit prin haita . Pe oriunde ma uitam oamenii se uitau la mine speriati. E amuzant sa le vezi fetele infricosate. Dupa jumatate de ora de plimbare telefonul a inceput sa sune. 
- Da Marco , spun dandu-mi ochii peste cap.
- Mereu o placere sa-ti aud vocea Wanheda, rade la celalalt capat al firului.
-Ce vrei? spun rece
- Te-am sunat sa-ti spun ca banii tocmai au fost virati in contul tau buna treaba Heda, ma felicita acesta.
- Bine cum spui tu , spun si inchid telefonul. Am intrat in casa amintindu-mi ca in seara asta la scoala e balul anual tata fiica. In fiecare an eu si tata mergem. M-am schimbat cu o pereche de skinny jeans negri , un crop top negru fara maneci din dantela si un cardigan visiniu pufos. Mi-am ondulat parul aplicandu-mi mascara , eye shadow , ruj rosu aprins si m-am incaltat cu o pereche de tocuri negre . Mi-am pus geanta pe umar luand cheile masinii si plecand. 
- Vrei sa te duc eu? spune Shane ciudat de amabil
- Sigur iubire, ii zambesc inmanandu-i cheile. Nu am de gand sa merg cu masina mea in orasul asta ,as putea fii recunoscuta de cine nu trebuie. 

             Drumul a fost linistit . Se simte ca Shane ma vrea , de fapt o vrea pe acea fiinta mica si prostuta. Am zambit cand a parcat in curtea scolii si inainte sa ies m-am aplecat unindu-mi buzele cu ale sale . La inceput a fost surprins de gestul meu dar nu a durat mult pana sa imi mangaie usor obrazul si sa raspunda la sarut. Ii puteam simti lupul cum moare de fericire insa eu nici macar nu stiam daca lupoaica mea mai e in viata. 
-Ai grija la scoala scumpo, imi spune dandu-mi inca un sarut apoi ies din masina plecand. 

            S-a sunat de pauza si m-am dus in curte . Fix persoana de care nu imi era dor vine spre mine. Blonda vine urmata de catelusele ei incercand sa ia o pozitie autoritara insa cand mi-a intalnit privirea rece am putut vedea cum se infioreaza. Intre timp Luke, Kath , Xander si Lexa au aparut in spatele meu.
- Curvo ! Iar ai venit sa-mi invadezi aerul!? maraie Sage prefacandu-se iritata
- Fii recunoscatoare ca te las sa respiri catea, marai pasind amenintator spre ea . Fetele ei s-au dat doi pasi in spate insa ea statea tot acolo cu hainele ei roz cu sclipici si machiajul ei prost facut si parfumul ei de tarfa venita din bordel.
- Cum m-ai facut? maraie si da sa ma apuce de par cand ma intorc insa ii anitcipez miscarea si o prind de gat ridicand-o in aer
- Cred ca nu stii cu cine vorbesti copila , spun razand amar. Dar stai calma , voi face din tine un exemplu , vei fii doar o alta tarfa ucisa de mana Wanhedei .
- N-nu t-te
-Ce ?Ce aud? Iarta-ma Wanheda sunt o tarfa si imi pare rau iti pup si talpile daca ma ierti? spun batjocoritor apropiind urechea de gura ei 
- Wanheda nu face asta ! Heda ! striga Luke dar il ignor 
- Dormi asa cum iti asterni tarfa , marai eu dar sunt distrasa de vocea lui Luke.
-HEAVEN NU! spune si apoi se lasa o tacere de mormant.
     Tocmai a facut greseala vietii lui. Oh si o sa regrete nu gluma.
-Cum mi-ai spus? marai rece dandu-i drumul lui Sage si intorcandu-ma spre Luke
- N-am v-vru-t , spune dar sunt rapida si ajung in fata sa in 3 secunde apucandu-l de tricou si maraind.
- Uite care-i treaba Lucas . Acea fetita vulnerabila si prostuta s-a dus de mult, vrei sau nu sa accepti nu imi pasa. Am spus ca voi mai ramane in oras dar nu ma fa sa-mi para rau sau s-o las pe Katherine fara pereche. Singurul motiv pentru care nu te omor e ca mi-e mila de Kath dar asta se poate sfarsi. Asa ca eu in locul tau nu as mai pronunta acel nume, ii spun dandu-i drumul la tricou si facandu-i cu ochiul.
           Acesta se uita oarecum speriat la mine. Mi-am pus geanta mai bine pe umar si am plecat inapoi la ora. Dupa inca 3 ore de plictiseala in sfarsit s-au terminat . Peste tot erau afise cu balul din seara asta organizat ca in fiecare an la cantina scolii la aceeasi ora , 8:30. Am intrat pe scaunul pasagerului dandu-i un pupic lui Shane. Vreau sa creada ca totul a revenit la normal , ca mi-am repornit sentimentele ca apoi sa ii distrug lumea .

          Am urcat in camera si mi-am pregatit lenjeria. Dupa ce cada se umpluse cu bule si mirosea uimitor mi-am aprins niste lumanari cu miros de vanilie si m-am cufundat in cada inchizand ochii. Am simtit cum mi se relaxeaza muschii si pentru un moment nu m-am mai gandit la nimic. Am iesit din cada uitandu-ma la ceas , era ora 7 !? O Doamne! M-am dus la dulap si am ales o rochie simpla neagra cu maneci din dantela ce era cu putin deasupra genunchilor . In picioare mi-am pus o pereche de tocuri negre cu tinte in varf aurii si am aplicat un machiaj smokey eye si mi-am indreptat parul . Am luat un plic negru si am coborat. Era 8 si 15 , la fix ajung. 
               Am ajuns in fata cantinei vazand multi tati cu ficele lor intrand. Am asteptat 10 minute apoi am scos telefonul apelandu-l pe tata.
   
      *Conv. telefonica*

- Unde esti? tip incercand sa-l fac sa ma auda deoarece muzica bubuia 
- Acasa?spune calm 
- Tu glumesti nu?spun rece
-Ce s-a intamplat? Ai patit ceva? spune agitat
- Ai uitat ce era azi? 
-Ce era azi scumpo? spune confuz
- Balul tata fiica, marai rece.
-Scumpo imi pare asa rau nu am realizat! 
- Nu conteaza , e o porcarie oricum sa ma duc la balul asta , pa tata , spun si inchid. 

      *Sfarsitul conv. *

  Telefonul mi-a bazait in mana anuntandu-ma ca am primit un mesaj de la Marco . 

   "Ai o noua misiune Heda , prezinta-te la sediu pentru a-ti da detaliile. - Marco"                                                  " Nu mai vreau misiuni Marco ,imi pare rau, parasesc afacerea .- Wanheda"
"CE!? Cum sa faci asta!? Ce te-a apucat fetita?-Marco"
""Vreau sa ies din nenorocita asta de afacere!Nu mai am nevoie de banii tai! - Wanheda "

            Marco nu a mai raspuns. Am blocat inapoi telefonul hotarand sa-l las in pace.
- Heda? ii aud vocea lui Katherine 
- Da Katherine?
- Ce faci aici? spune confuza .Unde e tatal tau? 
- Acasa eu ...aaa....aveam niste treaba aici, spun balbaita .
-Esti bine? spune prinzandu-mi mana si privindu-ma in ochi
-Da , spun rece tragandu-mi mana .
- Ok , spune si se indeparteaza . 
            M-am dus pana la dulapul meu din scoala de unde am scos un pachet de tigari apoi m-am dus in spatele scolii fumand. Peste ceva timp am simtit miscare . M-am ridicat de pe banca pe care stateam si ma uitam in jur. I-am simtit imediat mirosul lui Marco.
-Iesi , marai rece . Acesta a aparut de dupa colt .
-Cel mai fin simt, spune zambind.
-Ce vrei Marco?
- Pai stii ca nu imi plac oamenii care imi parasesc mafia fara explicatii si stii si ce le fac oamenilor care imi displac, spune razand scotand un cutit.
- Si chiar crezi ca ma poti omori? Ma faci sa rad, spun batjocoritor apoi imi scot cutitul ce il atasasem de picior sub rochie . Acesta a dat sa ma atace dar i-am anticipat miscarea si i-am prins mana cu cutitul exact la 3 cm de gatul meu. Cutitul statea in paralel cu gatul meu . I-am strapuns mana cu cutitul pe care il aveam in cealalta mana. Marco a scancit injurand.
-Uiti ca eu te-am invatat tot ce stii? 
- Uiti ca sunt Wanheda? spun apoi il lovesc cu piciorul in coaste si ma rotesc infingandu-i cutitul in umar apoi ajung in spatele sau bagandu-l in omoplat.
-Dracia naibii! scanceste apoi ma apuca strans de mana si ma arunca direct intr-un copac . Ma ridic iar Marco intr-o secunda ajunge in fata mea . Isi pune mainile in jurul gatului meu iar eu ii dau un cap in gura apoi un pumn in nas si imi ridic genunchiul cand se apleaca scancind, lovindu-l in barbatie. Maraie ceva apoi se ridica si simt cum ma ustura bratul. Ma uit si vad ca idiotul mi-a facut o taietura destul de adanca de unde acum sangele curgea siroaie . Am invartit cutitul pe degete inainte sa i-l infing in picior . I-am dat un picior exact in spatele genunchiului, obligandu-l sa cada in genunchi . I-am luat cutitul din mana apoi intr-o secunda am ajuns in spatele sau tinandu-l de barbie si i-am taiat gatul. A scancit cazand pe jos intr-o balta de sange mort. 
- Nenorocit, scuip cu dezgust apoi ma duc la baie . Acolo cateva fete se aranjau . Cand m-au vazut au iesit panicate. Am ras apoi m-am spalat pe maini. Sangerarea nu se oprea. De ce s-ar opri ? Doar era cutit de argint . Marco jeg de om ce esti , iti pastrez loc langa tronul meu in Iad. Am plecat inapoi in haita . 
-O Doamne iubito ce ai patit? spune Shane vazandu-mi sangerarea
-M-am jucat cu pisoii , spun sarcastica urcand la etaj. Mi-am dat jos ce mai ramasese din maneca si am luat trusa medicala. Am vazut ca nu ma puteam descurca singura deoarece nu imi mai simteam bratul de la cat snage am pierdut. Ugh , Shaaane? strig cat sa ma auda 
-Da iubito? spune venind grabit
- Ma ajuti? 
- Normal , spune apoi scoate pansamente si dezinfectant . A pus putin pe pansament nu inainte sa imi stearga sangele . Cand alcoolul mi-a atins rana am scancit tresarind. Imi pare rau, spune apoi isi continua treaba. In maxim 10 minute a terminat iar acum aveam rana bandajata . 
- Multumesc , spun uitandu-ma in jos . Pentru cateva secunde am vrut sa ma uit in ochii lui si sa il sarut asa cum o faceam odata dar apoi mi-am amintit ce mi-a facut. M-am ridicat mergand in dormitor . Am facut un dus avand grija sa nu ud bandajul si m-am schimbat in pijamale. Cand am intrat in camera l-am vazut pe Shane dormind in short, fara tricou . Mi-am muscat buza apoi m-am intins langa el cubarindu-ma la pieptul sau. 


             Uuuuuuu ! Capitol nouțțț :3 
      Nu uitati sa votati si comentati!











Alpha's DaughterWhere stories live. Discover now