Capitolul 70

1.7K 120 6
                                    


*A treia zi inainte de plecare*

      Cand fetele mi-au spus ca ne vom distra din plin in saptamana asta, fiind ultima petrecuta cu ei, nu le-am luat in serios de prima data... mare greseala. Toata saptamana am facut activitati distractive cum ar fi mersul in club sau la piscina . Astazi au decis sa ne uitam la cateva filme in timpul zilei iar seara au planificat un joc de paintball cum faceam cand eram de 16-17 ani. Am facut doua grupuri mixte, in echipa rosie eram eu, Kath, Lexa si Ty, iar in echipa albastra erau Xander, Bree, Luke si Liam. M-am impacat cu Liam cu o zi in urma iar acesta a acceptat pana la urma ca e mai bine pentru mine sa plec. Jucam pana la ultimul jucator iar echipa din care ultima persoana ramasa in viata facea parte castiga jocul. 
     Am preferat sa jucam in padure pentru a nu incurca pe nimeni. Luna era singura sursa de lumina ce abia patrundea printre copacii inalti. De fiecare data cand cineva era "impuscat" transimteam prin link-ul mintal, astfel stiind fiecare cate persoane mai sunt. In prezent din echipa rosi mai ramasesem eu, Kath si Lexa deoarce natangul de Ty a crezut ca Bree chiar se simte rau si ea l-a impuscat. Din echipa albastra mai erau Luke si Liam. Ma miscam cu grija printre copaci pentru a nu face zgomote. Auzeam bataile unei inimi din ce in ce mai aproape in fata mea. Aud la departare o injuratura si ii recunosc glasul Katherinei combinat cu rasul lui Luke. La scurt timp dupa suntem instiintati ca Luke si Kath au iesit de asemenea din joc. Acum mai eram doar eu si Lexa contra lui Liam. Deci Liam era in fata mea. Continui sa pasesc vigilent pe iarba pana ajung sa ii disting figura intoarsa cu spatele la mine. Mai fac doi pasi, fiind la mai putin de sapte pasi de el si deodata calc pe o crenguta. Aceasta se rupe sub greutatea mea si scoate un zgomot specific rupturii. Liam se intoarce rapid si ne impuscam simultan in piept. Se pare ca am iesit amandoi deci asta insemna ca doar Lexa mai ramasese.
- Cacat, murmura fratele meu.
-Da! Am castigat! spun gesticuland din maini victorioasa.
- Tu ai iesit din joc! spune fratele meu morocanos.
- Da, dar Lexa e singura ramasa in joc si cum ea face parte din echipa rosie inseamna ca si eu am castigat, spun facandu-i cu ochiul. Ii anunt si pe ceilalti si de prin padure incep sa se auda tipetele fetelor entuziasmate si remarcile morocanoase ale baietilor.

     Ne strangem toti la intrarea din padure mergand spre casa. 
- Cat e ceasul? spune Luke somnoros.
- 1 dimineata, spune Liam .
-Caat!? spunem toti uimiti.
- Ce repede a trecut timpul, remarc surprinsa. 
- Heaven maine mergem la cumparaturi! spune Bree fericita.
- Nu! spun revoltata.
- Iti trebuie haine pentru oriunde te-ai duce! Si noua ne trebuie haine noi pentru ca incepe soala! 
- Dar nu vreaauuu, spun ca un copilas. 
- Ai spus ca ne lasi sa planificam ultimele zile pe care le petreci aici! 
- Ati spus ca o sa ne distram nu ca o sa va distrati voi pe seama mea! 
- Fara comentarii domnisoara Hale! Maine la 13 plecam in oras! spune Lexa autoritara. 
- Nu imi spuneti voi mie ce sa fac, spun uitandu-ma urat la ele.
- Chiar vrei sa incepem? spune Bree ridicand o spranceana.
    Ma las batuta deoarece era tarziu si eram obosita. 
- Ne vedem maine, spun oftand si intru in casa urcand in camera mea. 
      Nu ma mai obosesc sa fac dus si ma schimb in pijamale aruncandu-ma direct in pat si adormind.

 *A doua zi inainte de plecare*

        Ma trezesc dimineata cu o stare de oboseala ce ma facea parca sa ma culc la loc. Ma uit la ceas si vad ca e ora 13. Ma gandesc ca poate pot amana putin iesirea si imi pun capul la loc in perna. Peste cateva minute Lexa intra la mine in camera ca o tornada. 
- Heaven! Trezirea acum! 
-S-a intamplat ceva? mormai cu capul in perna.
- Da! Ai planuri! Haide ridica-te, spune tragandu-ma de picior.
- Inca 5 minute, spun refuzand sa imi scot capul din perna.
- Nu! spune continuand sa ma traga.
- Doar 5, spun plangacioasa.
     Se face liniste in camera si ii multumesc ca a plecat dar nici bine nu apuc sa imi gasesc o pozitie comfortabila ca simt ceva ud si rece pe fata. Ma ridic ca arsa in capul oaselor vazand-o pe Lexa langa pat cu un pahar gol in mana. 
- Bine bine sunt treaza! Acum iesi pana nu te arunc pe usa! marai nervoasa si fata zambeste plecand. 
 Ma ridic din pat mergand lenes pana la baie. Scap de hainele de pe mine si intru in dus lasand apa sa-mi dezmorteasca simturile. Ies din dus continuandu-mi rutina de dimineata si cand termin ma imbrac cu o pereche de skinny jeans negri cu taieturi in genunchi si un maiou mulat negru. Ma incalt cu niste expadrile albe si imi las parul liber. Cobor la parter unde fetele stateau in bucatarie vorbind si mancand. Cand am intrat pe usa acestea au aplaudat.
-In sfarist! spune Kath dandu-si ochii peste cap. 
- Ati fi putut pleca si fara mine! spun dand din umeri. 
- Buna incercare, mananca mai repede si hai sa mergem, spune Bree nerabdatoare. 

      Am mancat rapid si am plecat. Cand am ajuns in mall prima oprire a fost Starbucks, de unde mi-am luat o cafea, privindu-le urat pe fete pentru ca nu m-au lasat sa imi beau cafeaua acasa, linistita.
   Au urmat apoi 4 ore chinuitoare de "Uite ce draguta e asta", "Heaven incearca si bluza asta", "Ce culoare frumoasa", "Hai si acolo", "Clar trebuie sa intram in magazinul asta", "Acolo sunt reduceri", "Ai arata bomba in asta", si asa mai departe. Ici colo fetele mai presarau cate o intrebare de genul "Si unde ziceai ca mergi? ", "Trebuie sa stim unde mergi ca sa stim ce fel de haine sa iti cumperi"  sau "Spune macar tara daca orasul nu vrei". Le-am ignorat cu indiferenta, refuzand categoric sa le spun unde merg. Stiu ca ii deranjeaza faptul ca le ascund un detaliu asa de important, dar asa e cel mai bine pentru toti. Ei nu isi vor pierde timpul cu vizite la adresa mea iar eu ii voi putea vizita cand ma voi simti pregatita. 

       Nu credeam ca voi fi mai bucuroasa sa imi vad masina cum sunt acum. Efectiv imbratisez capota. 
- In sfarsit am scapat! spun usurata. 
- Te-am auzit! spun fetele la unison.
- Nu e un secret faptul ca nu imi place sa merg la cumparaturi!
- Ai fi putut sa te prefaci ca nu urasti asta.

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum