Capitolul 30

3.6K 260 25
                                    


       M-am trezit clipind greoi . Mi-am tarat corpul pana la baie facandu-mi rutina. M-am imbracat cu un tricou negru si o pereche de skinny jeans negri . In picioare mi-am pus o pereche de tenisi negri si cand am vazut ca afara ploua mi-am luat hanoracul negru cu mine. Mi-am luat geanta tarsaindu-mi picioarele pe scari spre bucatarie . De cateva saptamani am parte de aceleasi priviri triste din partea prietenilor mei si din partea mamei lui Shane . M-am pus la masa facand fara sa vreau contact vizual cu Shane pentru prima data in doua saptamani. Am cazut de acord ca unul din noi sa se mute din camera deoarece ma durea prea tare si a insistat sa fie el cel care se muta , acuma stand cu Ty in camera. 
- Heaven scumpo nu vrei sa mananci ceva? spune Melanie politicoasa 
- Sunt bine Melanie , multumesc oricum , adaug inghitind in sec. 
- Vii? spune Bree zambindu-mi trist
- Sigur , adaug sec ridicandu-ma . 

    ***

            Imi tarsaiam picioarele pe holuri pe drumul spre cantina. Cand am ajuns am putut auzi cateva susoteli de genul "sarmana" sau "ma mir ca mai suporta" ce m-au facut sa oftez mergand cu tava la o masa libera. In timp ce alergam legumele prin farfurie cu ajutorul furculitei am simtit miros de litri de parfum intepator . 
-Ia uite cine a mai dat pe la scoala ,nu ca e patetic fetelor? spune Sage razand fals
- Ce vrei Sage? marai exasperata 
- Vreau ce e al meu . Shane e al meu! spune punandu-si mana pe masa 
- El ce parere are despre asta? spun uitandu-ma la ea
- E obligat sa stea cu tine ,are o reputatie de pastrat , dar daca tu il parasesti nu se va crede nimic despre el. Asa ca tu ca o fata buna il vei respinge sau iti voi vana prietenii pe rand. Ma gandesc sa incep cu frumuselul de fra-tu , spune si ma incordez apoi strang furculita si i-o infing in mana brusc.
  Aceasta a tipat de durere atragand toata atentia cantinei. Eu m-am ridicat aplecandu-ma putin ca sa fac contact vizual cu ea . 
- Daca te atingi de vreo persoana apropiata mie te voi tunde cheala , te voi sugruma cu propriul par apoi iti voi taia organele si am sa ti le pun la gat drept esarfa. Wanheda te saluta , marai apasand pe furculita mai tare. 
       Se uita terifiata la mine. I-am zambit fals luandu-mi geanta si iesind. 
- Ce naiba a fost asta? spune Lexa confuza
- Doar pentru ca sufar nu inseamna ca nu o pot lasa pe Wanheda sa-si faca de cap , spun rece. 
- Stii ca Wanheda e periculoasa , spune Lexa si observ ca restul gastii se aduna in jurul nostru.
- Asta e , spun sec.
- Uite stiu ca pare dureros.... vrea Lexa sa continue dar o intrerup:
-Stii !? Serios!? De unde stii Lexa!? Eu il vad pe Xander langa tine si probabil mama ta e acasa si iti face prajituri pe cand a mea e sub pamant !! Nu stii ! Nimeni nu poate intelege prin ce trec! Nu va mai chinuiti sa ma intelegeti ca pana nu pierdeti pe cineva n-o sa ma puteti intelege! N-am nevoie de consolari , de zambete triste sau de "O sa fie bine" pentru ca ghici ce! N-o sa fie bine! Privirile voastre din mila nu ma fac decat sa imi dau seama ca viata mea nu mai are rost! Ma cufund in durere si nimeni nu ma poate ajuta! NIMENI! Nu va mai obositi sa ma faceti sa ma simt bine pentru ca efectiv mintea mea nu poate asimila fericirea sau glumele! Eu sunt doar o pierdere de timp bine!? strig simtind cum lacrimilie imi invadeaza obrajii 
       Acestia aveau privirile in pamant si am vazut ca Lexa lasa o lacrima sa i se prelinga pe fata. M-am transformat alergand unde vedeam cu ochii. Cand am simtit ca Raisa oboseste m-am transformat si am simtit aerul rece si curat . Lacul era linistit iar soarele isi dadea ultima suflare . M-am asezat sprijinita de un copac cu genunchii la piept plangand. 
     
         Atatea voci imi sunau in cap facandu-ma sa plang si mai tare. Vezi ? Ti-am zis ca esti nefolositoare ! Ar fii venit dupa tine daca le-ar fi pasat. Dar ghici ce , nu le pasa . Nimanui nu ii pasa de tine . Vocea imi rasuna in minte facandu-ma sa ma urasc si mai tare. Esti o pierdere de timp. De ce traiesti? Usureaza-le vietile si dispari . Spuneau vocile impingandu-ma si mai mult in intuneric . Au dreptate . Pur si simplu consum aerul . Nu mai sunt buna de Alpha. Prietenii nu mi-i pot proteja. Perechea mea doar s-a jucat cu mine. Poate Sage are dreptate . Poate Shane sta cu mine din obligatie . Cine ar vrea sa fie stiut drept Alpha-ul ce si-a tradat perechea? Cine l-ar mai lua in serios. Doar consum aerul. Le-as face o favoare prietenilor daca m-as sinucide. Am plecat in haita luand o bricheta si am luat cheile de la masina. 
- Unde pleci? spune Luke derutat 
- Uh... eu...aaa... merg s-o vad pe mama, spun ragusit rugandu-ma sa creada ca plec la cimitir. 
- A...ok, spune tacut. 

Asculta melodia de la media
        *Luke pov.*

             Mi-am luat un pahar cu suc meditand la ce a spus Heaven in curtea scolii. Nu merita sa indure atata durere. Trebuie sa stie ca ii suntem aproape. Imi vine sa il torturez pe Shane pentru ce a facut dar nu voi face decat sa o ranesc mai tare pe Heaven. In timp ce meditam am auzit o usa ce m-a scos din transa . Am ridicat privirea vazand-o pe Heaven cu o bricheta luand cheile de la masina. 
- Unde pleci? spun confuz
-Uh....eu...aaa....merg s-o vad pe mama , spune trist. 
-A...ok , spun tacut . Poate o ajuta sa se descarce. 
     M-am dus pe canapea in living vazandu-i pe restul. 
-Uneori il urasc pe Shane , maraie Kath trista.
- Cand imi amintesc ce vesela era inainte . Ce fericita era cand era cu el, spune Xander absent.
- Stai asa, adaug gandind. A plecat cu o bricheta si a zis ca merge sa-si vada mama . 
- Si ce e rau in asta? spune Lexa
     Am incercat sa o contactez mintal si avea barierele ridicate si nu raspundea la telefon. 
- A zis sa nu ne chinuim s-o intelegem ca pana nu pierdem pe cineva nu intelegem. A zis ca e o pierdere de timp , spun vocea fiindu-mi alarmata. 
- Stim cu totii ca nu e adevarat, spune Bree serioasa. 
- Ea nu ! adaug incepand sa ma panichez . De ce nu raspunde la telefon ? Are barierele ridicate! Si de ce a plecat asa rapid? spun incepand sa ma agit prin camera 
- Poate vrea sa fie singura , spune Ty. 
- Oh Doamne! spun panicat
- Ce? spune Lexa ridicandu-se in picioare
- A plecat cu o bricheta si o masina si a zis ca merge sa-si vada mama , spun speriat.
-Si ce e rau in asta? Se duce la cimitir , spune Lexa confuza.
- Lexa.... se duce sa-si vada mama , spun parca nestiind ce sa fac.
-Asa si? adauga Ty confuz de reactiile mele 
- BAI! Se duce sa-si vada mama ,adaug bagandu-mi mainile in par. 
-Doar nu crezi ca...? spune Liam confuz
- Pentru numele lui Dumnezeu a plecat cu o bricheta, o masina pe benzina si a zis ca se duce sa-si vada mama ,  spun si Bree sare ca arsa. 
-Trebuie s-o gasim ! spune speriata 

         Dupa ce ne-am concentrat toti folosindu-ne de legatura pentru a o gasi am putut vedea ca e aproape de un lac. 
- Uhh... stiu lacul! E la 10 minute de aici! Dupa granita , spune Kath . 
- Haideti! spun alarmat iesind din casa
       Ne-am transformat toti in lupi si am inceput sa alergam cat ne-au tinut picioarele. Heaven te rog sa nu faci ceva ce vom regreta toti. Dupa minute de alergat ce au parut ore am putut sa-i vad masina. Ce am vazut dupa ea ne-a facut pe toti sa ne cutremuram si sa ne transformam . Heaven era uda si avea in mana o bricheta. A tresarit parca iesind din transa cand ne-a vazut . 
- Heaven nu . Nu face asta . Nu are rost , spun vrand sa ma apropii de ea.
-Viata mea nu are rost! tipa sfasiindu-mi sufletul 
-Ba da! Suntem aici pentru tine! Nu ne lasa! spune Bree incepand sa planga 
- Va ingreunez vietile, spune plangand si tinand bricheta aprinsa in mana . 
- Nu e adevarat. Heaven te rog n-o face , spune Lexa cu vocea tremuranda si lacrimi in ochi. 
- Sunt doar o epava . Am facut atat rau! tipa plangand
- Heaven nu renunta! De ce vrei sa ne lasi?! spune Kath ce avea de asemenea lacrimi in ochi si tremura 
- Am omorat atati oameni , merit sa mor! Sunt un monstru! Va fac rau! spune si deja se inrosise de la atatea lacrimi iar eu nu mai vedeam clar 
- Nu esti un monstru! Nu stiai ce faci! Wanheda iti intunecase gandirea! Heaven te iubim nu ne poti lasa! Cine mi-ar mai face farse si glume proaste? Pe cine as mai bate la antrenamente? Pe cine as mai scoate din belele? Heaven nu poti face asta. Ai distruge doua haite deoarece inca esti Luna acestei haite si fiica Alpha-ului Hale. Cum ramane cu tatal tau? Deja a pierdut-o pe mama ta. Vrei sa te piarda si pe tine? Meriti sa traiesti , spun cu vocea ragusita plangand. 
- Este asa de greu . Doare asa de tare , vreau doar sa scap de durere atat , spune vrand sa dea drumul la bricheta dar fug rapid luand bricheta si scotand-o pe Heaven din balta de benzina. 
- Sa nu mai faci asta , spun cu lacrimi in ochi si o iau in brate . 
-Ne-ai speriat asa de tare Doamne! spune Xander imbratisand-o si el si ajunge sa fie o imbratisare de grup in care toti plangem 
        Nu cred ca as fi rezistat mortii sale. Nu cred ca ar fi facut-o cineva. Sa vezi o fata care inainte era zambitoare , fericita, tupeista, luptatoare ca acum se chinuie sa lupte contra durerii , nu mai mananca , tremura cand aude numele perechii ei, plange foarte usor si a uitat sa mai zambeasca este efectiv ca si cum te-ar lovi un camion. Dar adevarata tristete o vezi abea cand vezi ca a ajuns atat de indurerata incat vrea sa puna capat durerii prin orice mod. A ajuns la capatul puterilor. Depresia e o prapastie iar Heaven merge pe marginea ei . Dar vom fii acolo s-o ajutam , o voi asculta de fiecare data cand va avea nevoie , trebuie sa stie ca ii suntem alaturi. Trebuie sa stie ca nu e complet singura.

           Sunt un dezastru stiu . Nimic interesant in capitol. Am incercat sa postez la timp dar nu am stiut ce sa scriu si imi pare rau. Pareri? Voturi ? Ceva?

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum