Deel 2.4~ Knappe jongens!

291 10 1
                                    

"Thomas, hoe oud ben je eigenlijk?" zei ik tegen hem. "20 Why?" Zei hij vragend. "Ah gewoon" ik grijnsde en beet op mijn lip.

Let the party begin..

Aangekomen bij het strandfeest ziet Brook een knappe jongen lopen, kort donkerblond haar, zeker met groene ogen.. kan niet anders, mooi kort baartje en zijn kleren zijn zeker in the spot! "Joen Joen!!! Kijk die jongen, hij is zo knap.." kwijlt Brook terwijl ze tegen me aanstoot en ik de controle beetje verlies. "Brook! Look out!" Zei ik schokkend. Ondertussen met mijn joint tussen Mn lippen, zette ik de Black Lambo achteruit in het parkeervak. "Yes, we are Done let the party begin" riep ik naar Brook en Thomas. Ondertussen dat Brook richting die 'knappe gast' liep, Nouja eerder rende.. begon ik langs Thomas te lopen. "Girl, heb jij altijd een soort van geheim houding? Niet dat het verkeerd eruit ziet! Je bent best aantrekkelijk" zei Thomas toen hij een klap tegen Mn kont gaf. "Jap, I Don't know.. thats How I am?" Zei ik met een tikkeltje zenuwen? Joena srsly! Ga je gedragen.. je bent tenslotte voor veel mensen nog iets schuldig.. fuck. Mn gedachten hebben me weer is. "Hallo? Honey..?" Riep Thomas toen is verzonken was in Mn gedachte. "Oh ja jij.. Euh ja sorry" zei ik angstig om opvallende dingen te ontwijken. "Babe? everything okay?" zei Thomas een tikkeltje bezorgd. "Ja, niks aan de hand" zei ik met een kleine glimlach. Op dat moment kreeg ik een flashback van een paar jaar geleden.

"Joena? hallo.. Joena!!?"

Die woorden spookte voor een lange tijd door mn hoofd, terwijl ik op de grond lag met gesloten ogen, kleine roze glittertjes dwarrelde naar beneden met van die mooie grote witte bloemen. Terwijl ik midden in een weiland liep met allemaal verschillende pluisbloempjes, wat waren ze geweldig. Springend en huppelend door de weide alsof alles een gemaakt sprookje was waar alles kon gebeuren. Een jongen liep tussen de bomen, recht op het weide landschap af, op dat moment was ik verbaast wie het was..

"Joena!" schreeuwde Thomas in mijn oor, waarop ik schrok. "Ja!!?" schreeuwde ik schokkend terug, toen ik lang in zijn ogen keek....

Fuck The Rules, I'm The Badgirl With The Gun.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu